şarj işini halletti 25dkda %50 oluyor iphone 17 bunada şükürkoskoca apple batarya sorununu çözemiyor ya
şarj işini halletti 25dkda %50 oluyor iphone 17 bunada şükürkoskoca apple batarya sorununu çözemiyor ya
onada şükür benim 18 bine aldığım honor 20dk da 50 oluyor 80w şarjla 6000bataryaşarj işini halletti 25dkda %50 oluyor iphone 17 bunada şükür
67 nin üstüne 10 daha koyup s26 ultra almasın mı pekiApple Samsung fark etmez baz modelden bak modele geçme. S25'in kamerası da bataryası da berbat ayrıca. S21'den beri Samsung baz modele kamera güncellemesi doğru düzgün vermiyor. S25 Ultra al 67k'ya gelmişti geçen Visa inidirimi ile.
S25 Ultra 512GB 67'ye düştü. S26 Ultra 512 ise şu an en ucuz resmi garantili 88k. Bence 10 bile verilecek fark değil de neyseonada şükür benim 18 bine aldığım honor 20dk da 50 oluyor 80w şarjla 6000batarya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
67 nin üstüne 10 daha koyup s26 ultra almasın mı peki![]()
resmi garantili öyleymiş evet benim baktığım ithalatçıS25 Ultra 512GB 67'ye düştü. S26 Ultra 512 ise şu an en ucuz resmi garantili 88k. Bence 10 bile verilecek fark değil de neyse![]()
NVİDİA+İP FANBOYTam olarak upgrade sayılmaz bence
arkadasimda 14 pro var yarim saatte 70 falan diyo kolpa bunlar ben yarim saat taksam orijinal sarjla 0 dan 45 olur olsa olsaşarj işini halletti 25dkda %50 oluyor iphone 17 bunada şükür
hayvan gibi telefon oneriyosunuz bana arkadasimda s23 ultra vardi onun bile sarji akiyodu, 2 dk mac izleyeyim dedim actim su gibi bitmeye basladi en son xaomiyi alacagim, ilk almak istedigim telefonda note 8 idi zaten.. Adamlar 17 serisinde 10k mah bataryayla geliyor bide 100w ohS25 Ultra 512GB 67'ye düştü. S26 Ultra 512 ise şu an en ucuz resmi garantili 88k. Bence 10 bile verilecek fark değil de neyse![]()
Uygulana kismina katilmiyorum. Filmler parali kacaktan izleyelim. Oyun parali crack yukleyelim, konser girisi, mac girisi ucretli kacak girelim. Bunca produksiyonda emegi gecen insanin emegini hice saymak erdem mi sence? Sacma bir yorum olmus gectik bunuArkadaş kullananlar bile İphone'un şarjı su gibi gidiyor diyor. Hala neden ısrarla İphone alma çabasındasınız anlamıyorum. Yok kardeşim Türkiye'de bu telefon avantajlı değil. Her bi uygulamasına para vermek zorundasın. Android gibi apk kuramıyorsun. Fiyatları Avrupadaki gibi çıkış fiyatıyla aynı değil. Yunanistan bile bizden daha ucuza İphone alıyor. Adamlar hala 60hz ekranlı telefon çıkarıyor. Neden ısrarla İphone zorluyorsunuz anlamış değilim. 3 senedir YD S23Ultra kullanıyorum yemin ediyorum cam gibi ekranı var kasmıyor, donmuyor. Sabah evden çıkarım akşam geldiğimde hala %20-30 şarjım olur. 120hz ekran, kamera cam gibi. Tam bir amiral gemisi telefon.
Bi yerde haklilik payi var elemani sen bu bucusun diyerek sende karsi tarafta oldugun icin bu soylemi yaparak sen tarafsiz olmuyonNVİDİA+İP FANBOY
Alabiliyorsan s25 plus al güzel cihaz düz s25 de güzel pili 13 den hayli hayli fazla gider13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs takiliyorum arada da story falaj cekiyorum bataryasina baktim 4000 mah cokta bir sey beklemiyorum ama paklar mi sizce gerek yok mu? Alanda dildu btw 2 gb falan var
yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum
yeri gelmisken soyleyeyim bimim ayfon 13 umden kotuydu kamerasi, samsung hep yapiyor kontrasti bi dayiyo resim oldugundan daha sari ya da turuncu cikiyo daha boyle bi pastelimsi renk katiyo oldugu gibi vermiyor onune. Renkleriyle oynuyor. Bundan da nefret ediyorum hichir telefonda iphone a yaklasamaz o konuda. Bataryasindan yakindigimin disinda hicbir konudan da rahatsiz degilim. Telefon 4 yasinda (diye biliyorum) hala ona cikan surumun 3-5 surum otesi ios26 kullaniyorum, ciktiginda ios 17 falan vardi, bunda bile banamisin demiyor. Pil sagligim 81 ve uygulamalaein guncel boyutlarinin, yaptiklari guncellemeleirn devasa olmasi telefonunda bu 4 yasina yoruyohatta baktim 5 yasindaymis telefon. Simdi gidipte ben iphone 17 performansi beklemiyorum telefondanArkadaş kullananlar bile İphone'un şarjı su gibi gidiyor diyor. Hala neden ısrarla İphone alma çabasındasınız anlamıyorum. Yok kardeşim Türkiye'de bu telefon avantajlı değil. Her bi uygulamasına para vermek zorundasın. Android gibi apk kuramıyorsun. Fiyatları Avrupadaki gibi çıkış fiyatıyla aynı değil. Yunanistan bile bizden daha ucuza İphone alıyor. Adamlar hala 60hz ekranlı telefon çıkarıyor. Neden ısrarla İphone zorluyorsunuz anlamış değilim. 3 senedir YD S23Ultra kullanıyorum yemin ediyorum cam gibi ekranı var kasmıyor, donmuyor. Sabah evden çıkarım akşam geldiğimde hala %20-30 şarjım olur. 120hz ekran, kamera cam gibi. Tam bir amiral gemisi telefon.
zaten borcum harcim birikimim var almak istemiyordum.10k gibi cuzi bi miktar vererek bu telefona gecis yapilir mi diye sordum, aradigim diymak isyedigim cevaplar geldi biraz. 10 u da yapabiliyosak 3 taksite baglar bedavadan telefon almis sayilirdik ama biz bunla geldik bunla gideriz zengin olunca da bi iphone duo koysak yeterAlabiliyorsan s25 plus al güzel cihaz düz s25 de güzel pili 13 den hayli hayli fazla gider
ben tarafsızım 3060ti kullandım-2060s-1050-6600 kullandım gidipte hiçbiryerde birini kötülemedim güçlü olana güçlüarkadasimda 14 pro var yarim saatte 70 falan diyo kolpa bunlar ben yarim saat taksam orijinal sarjla 0 dan 45 olur olsa olsa
hayvan gibi telefon oneriyosunuz bana arkadasimda s23 ultra vardi onun bile sarji akiyodu, 2 dk mac izleyeyim dedim actim su gibi bitmeye basladi en son xaomiyi alacagim, ilk almak istedigim telefonda note 8 idi zaten.. Adamlar 17 serisinde 10k mah bataryayla geliyor bide 100w oh
Uygulana kismina katilmiyorum. Filmler parali kacaktan izleyelim. Oyun parali crack yukleyelim, konser girisi, mac girisi ucretli kacak girelim. Bunca produksiyonda emegi gecen insanin emegini hice saymak erdem mi sence? Sacma bir yorum olmus gectik bunu
S23U guzellemene de güldüm. Arkadasimda vardi cocuk sinriden telefonu satti 14 pro max gecti. Ben Samsungunda iPhone unda darjinin su givi gittigini dusunuyorum. Daha once Tecno kullanmis biri olarak onu bile gunde 2 kez sarja takardim su gibi gidiyo demek icin kullanmak lazim. Telefon kullanmayan adama iphone 6 ver onla da bir gunu cikarir. iPhone X ilanlarina bir gunu cikariyor diyolar yariliyorum. Bu isin Vakkosu cinli agabeylerdir
Bi yerde haklilik payi var elemani sen bu bucusun diyerek sende karsi tarafta oldugun icin bu soylemi yaparak sen tarafsiz olmuyon
s25 im var bu yaz gününde yaklaşık 5 saat evde 4 saat dışarda (parlak güneş altında full parlak ekran) 8-9 saat ekran süresi alıyorum belki bu bilgi işine yarar13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs takiliyorum arada da story falaj cekiyorum bataryasina baktim 4000 mah cokta bir sey beklemiyorum ama paklar mi sizce gerek yok mu? Alanda dildu btw 2 gb falan var
yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum
yanlış yerben tarafsızım 3060ti kullandım-2060s-1050-6600 kullandım gidipte hiçbiryerde birini kötülemedim güçlü olana güçlü
fp olarak iyi olana alınması daha doğru derim
sert amdciyim işlemcide