Iphone 13 Ten S25 E Gecmek

Cheazy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs takiliyorum arada da story falaj cekiyorum bataryasina baktim 4000 mah cokta bir sey beklemiyorum ama paklar mi sizce gerek yok mu? Alanda dildu btw 2 gb falan var

yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum

30-32k ya ikinci el bir iki aylık 16e al bence. Pil derdin olmaz. 13 ten geçceğin içinde 120hz eksikliğini hissetmezsin

Tam olarak bu değişikliği yaptım, hiç pişman değilim. Çok memnunum.

13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs takiliyorum arada da story falaj cekiyorum bataryasina baktim 4000 mah cokta bir sey beklemiyorum ama paklar mi sizce gerek yok mu? Alanda dildu btw 2 gb falan var

yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum
tam sana 6500mah bataryalık 17t önermeye geliyordum ki son cümleyi gördüm :D
bu arada düz s25 fiyatını haketmiyor bence

Takasla 16e ye geç bence en mantıklısı o, hem iOS dan devam edersin hem pili çok iyi.

Takasla 16e ye geç bence en mantıklısı o, hem iOS dan devam edersin hem pili çok iyi.
16 yla 13 pilleri ayni, kamera degisik sadece, kardesimde yd 17 pro max var onun bile sesi ayni. Kamera bi yere jadar ayni eksiligini hisstemiyorum telefonumdan gayet memnunum zaten. 16 ya gecitgimde 60k, 25 e bunu saysalar 35k vermem, 13 ten 16 ya gecmekte mallik olur 60 hz 60 hz guncelleme aliyo guncelleme aliyo, dinamik ada var diye mi geciyim, 1-2 seneye onunda pili cop olcak. Arkadasim 17 aldi 9 ay oldu pili 91 eriyo mahfoluyo iphone
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

he bide 16e demissin onda genis aci yok berbat otesi telefon cebime koymam onh
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak upgrade sayılmaz bence
60 hz den 120 hz e seneye belki biter belki bitmezden 6 sene guncelleme almaya 3200 bataryadan 4000 bataryaya kisitlamadan apk ya vs vs bi ton izelligi var, yer yer asiri donma kasma takilma oluyor ios 17 idi aldigikda telefonu 18 yaptim telefon kendinden gecti 26 falan oldu 17 ye donebilsen kske omur boyu satmam da kapatmis serrolar

powerbankim var zTen ugreen 1.5 domaldim 5-6 ay oldu ama onunda bi gun sarji bitiyo yavsak bilader aliyo goturuyo, aksam sarjini takmayi useniyom sarjda kullaninca telefon deliriyor
bende 13ten 17ye geçtim 13 öyleydi ısınıyordu şarjda ben genel olarak full magsafe powerbank ile kullandım 2 adet var birini alıp çıkıyorsam diğerini eve gelince şarja takıyorum 17dede şarjım çok hızlı bitiyor ama bu 25dkda %50 yapıyor şarjı yoksa bence ekran süresi iphone 17de 1-2 saat max fazladır

bende 13ten 17ye geçtim 13 öyleydi ısınıyordu şarjda ben genel olarak full magsafe powerbank ile kullandım 2 adet var birini alıp çıkıyorsam diğerini eve gelince şarja takıyorum 17dede şarjım çok hızlı bitiyor ama bu 25dkda %50 yapıyor şarjı yoksa bence ekran süresi iphone 17de 1-2 saat max fazladır
koskoca apple batarya sorununu çözemiyor ya

akil kari degil bazen seytan diyo git 17 pro max al sonra diyom kapaninca aglarsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,676
Üyeler
202,929
Son üye
anon2347
Geri