Merhaba Arkadaşlar.
Rehberi 3 video olarak hazırladım. Eğitimci değilim anlatımımda eksiklikler olabilir. Sadece bilgilerimi paylaşmak istedim. İhtiyacı...
Bir kaç hafta önce aldım. Bende 2750 TL almıştım.Monter k3 pro kullanıyordum. Ürün çok güzel hissiyatı olarak memnun kalırsın.
2 eksisi var.
1. lcd ekran...
Canımı sıktı bu durum.
Belki tema kaynaklıdır dedim açık renk gif yükledim karanlıkta böyle görünüyor. En azından alacaklara gerçek görselini görür ona göre...
evet izledim ışığı arttırılmıyormuş. İncelemelerde yada görselli yorumların hiçbirinde bu kadar karanlık görünmediği için tahmin edemedim.
Göz hizamdan...
Hocam selamlar rahatsız ediyorumda.
Biraz önce benimde teslim edildi. Ekran panelinin ışığı çok düşük bunun bir ayarı var mı acaba yoksa sorunlu mu geldi...
Teşekkür ederim hocam. Sizde güle güle kullanın. Orijinal tuş takımı gayet hoşuma gitti benim. Masam da ceviz olunca uyumlu olacağını düşünüyorum :) Yine de...
Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim ürün daha gelmedi muhtemelen yarın teslim olur. Ben ek olarak pbt olmadıgı için keycap da aldım. Biraz orjinal...
Az önce geldi klavye. Açıp azıcık karıştırdım. Beklentimden daha güzel. Tuş sesleri, basım hissiyatı, lcd ekranı, kullanım kolaylığı, malzeme kalitesi falan...
Selamlar, yaklaşık 2-3 hafta kullandım klavyeyi. Klavye çok büyük ve ben 60'lıklara alışkın olduğum için beni biraz yordu ve sattım. Ama diğer Havit...