heatherby isimli üyenin son içerikleri

1. heatherby

[REHBER] e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye Şablonu Oluşturma ve Düzenleme Rehberi

Merhaba Arkadaşlar. Rehberi 3 video olarak hazırladım. Eğitimci değilim anlatımımda eksiklikler olabilir. Sadece bilgilerimi paylaşmak istedim. İhtiyacı olan faydalanabilir. 📌XML dosyasından e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye Şablonuna Ulaşma ve Düzenleme 1.Video: ✔️ Bu videoda tarafınıza...
  2. heatherby

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Bir kaç hafta önce aldım. Bende 2750 TL almıştım.Monter k3 pro kullanıyordum. Ürün çok güzel hissiyatı olarak memnun kalırsın. 2 eksisi var. 1. lcd ekran parlaklığı aydınlık ortam için çok düşük yetersiz. (muhtemelen batarya çok yemesin diye minimumda tutmuşlar.) Arttırılamıyor. 2. tuşlar ışık...
  3. heatherby

Canımı sıktı bu durum. Belki tema kaynaklıdır dedim açık renk gif yükledim karanlıkta böyle görünüyor. En azından alacaklara gerçek görselini görür ona göre alırlar. Klavyenin olayı ekran o da sadece akşamları görünüyor :D
  4. heatherby

evet izledim ışığı arttırılmıyormuş. İncelemelerde yada görselli yorumların hiçbirinde bu kadar karanlık görünmediği için tahmin edemedim. Göz hizamdan yansıyan görüntüsü bu şekilde ya ekran sorunlu ya da orjinali böyle ise iade edeceğim.
  5. heatherby

Ama diğer arkadaşın attığı görsele göre benimki sanki dahada karanlık gibi geldi
  6. heatherby

Hocam selamlar rahatsız ediyorumda. Biraz önce benimde teslim edildi. Ekran panelinin ışığı çok düşük bunun bir ayarı var mı acaba yoksa sorunlu mu geldi bizimki
  7. heatherby

Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim ürün daha gelmedi muhtemelen yarın teslim olur. Ben ek olarak pbt olmadıgı için keycap da aldım. Biraz orjinal kullanır sonra bununla değişirim :D...
  8. heatherby

Öneri HAVİT KB923L İÇİN KEYCAP ÖNERİR MİSİNİZ?

Selam hocam konuyu hortlatıyorum ama bende yeni sipariş verdim. Tuş takımını değişmek istiyorum siz değiştiniz mi? Klavyeden memnun musunuz? Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum 😊
  9. heatherby

Görselde görünen tutar kdv hariç. KDV li tutar sitedeki ile aynı. Görsel yarım çıkmış
  10. heatherby

Doğru ama tekrar o fiyata inmesini beklemek biraz zor olur hocam. Klavye tuşların yazısı ışıksız olması konusunda hak veriyorum.
  11. heatherby

Valla bende aldım . Allah hayırlı etsin. İnşallah severek kullanırız. :D
  12. heatherby

Şuan mekaniz bir klavyem var ama 3 modlu bağlantı ve lcd ekranı hoşuma gidiyor. İyi bir fiyata düşerse alayım diyorum. 2900 Düşmüş piyasada en düşük. Bu rakamın altını görürsem alırım muhtemelen
  13. heatherby

https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb923l-pro-tri-mode-kablosuz-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-lcd-ekranli-kahverengi bu ne kadara düşer uzun süredir aklımı karıştırıyor bunu mu alayım yoksa manyetik bir klavye mi alayım diye
  14. heatherby

40 bin tl sistem önerisi

https://www.itopya.com/dhwinv2amdryzen57500fxfxradeonrx9060xt16gb16gbddr5500gbm2ssdoempaket_h31711 5 taksit var 40k
  15. heatherby

Bu sistem üzer mi, alınır mı? yardım

eğer 9 taksit yerine 5 taksit almayı düşünürsen bu daha iyi https://www.itopya.com/kaiser-20-v2-amd-ryzen-5-7500f-asus-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oe_h31596
Geri