Merhaba Arkadaşlar.
Rehberi 3 video olarak hazırladım. Eğitimci değilim anlatımımda eksiklikler olabilir. Sadece bilgilerimi paylaşmak istedim. İhtiyacı olan faydalanabilir.
📌XML dosyasından e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye Şablonuna Ulaşma ve Düzenleme
1.Video:
✔️ Bu videoda tarafınıza...
Bir kaç hafta önce aldım. Bende 2750 TL almıştım.Monter k3 pro kullanıyordum. Ürün çok güzel hissiyatı olarak memnun kalırsın.
2 eksisi var.
1. lcd ekran parlaklığı aydınlık ortam için çok düşük yetersiz. (muhtemelen batarya çok yemesin diye minimumda tutmuşlar.) Arttırılamıyor.
2. tuşlar ışık...
Canımı sıktı bu durum.
Belki tema kaynaklıdır dedim açık renk gif yükledim karanlıkta böyle görünüyor. En azından alacaklara gerçek görselini görür ona göre alırlar.
Klavyenin olayı ekran o da sadece akşamları görünüyor :D
evet izledim ışığı arttırılmıyormuş. İncelemelerde yada görselli yorumların hiçbirinde bu kadar karanlık görünmediği için tahmin edemedim.
Göz hizamdan yansıyan görüntüsü bu şekilde ya ekran sorunlu ya da orjinali böyle ise iade edeceğim.
Hocam selamlar rahatsız ediyorumda.
Biraz önce benimde teslim edildi. Ekran panelinin ışığı çok düşük bunun bir ayarı var mı acaba yoksa sorunlu mu geldi bizimki
Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim ürün daha gelmedi muhtemelen yarın teslim olur. Ben ek olarak pbt olmadıgı için keycap da aldım. Biraz orjinal kullanır sonra bununla değişirim :D...
Selam hocam konuyu hortlatıyorum ama bende yeni sipariş verdim. Tuş takımını değişmek istiyorum siz değiştiniz mi? Klavyeden memnun musunuz?
Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum 😊
Şuan mekaniz bir klavyem var ama 3 modlu bağlantı ve lcd ekranı hoşuma gidiyor. İyi bir fiyata düşerse alayım diyorum.
2900 Düşmüş piyasada en düşük. Bu rakamın altını görürsem alırım muhtemelen
https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb923l-pro-tri-mode-kablosuz-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-lcd-ekranli-kahverengi
bu ne kadara düşer uzun süredir aklımı karıştırıyor bunu mu alayım yoksa manyetik bir klavye mi alayım diye
eğer 9 taksit yerine 5 taksit almayı düşünürsen bu daha iyi
https://www.itopya.com/kaiser-20-v2-amd-ryzen-5-7500f-asus-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oe_h31596