Cheazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs takiliyorum arada da story falaj cekiyorum bataryasina baktim 4000 mah cokta bir sey beklemiyorum ama paklar mi sizce gerek yok mu? Alanda dildu btw 2 gb falan var
yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum
yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum