Bu da güzel hocam ama performans olarak Asus daha iyiydi. Bundaki Rtx 5060 kısılmış versiyon. Ekran da qhd olunca yetmez diye düşündüm. Kardeşim muhtemelen...
Geriye tek önerebileceğim hem tasarımı mükemmel hem de dengeli tam oyuncu olmayan bir kasa kaldı, Kaliteli ve bu amaçla yapılmış bir cihaz. Gigabyte Aero...
Kanka AMD nin HS işlemcili ve yüksek Wh lı modellerini tavsiye ederim. Ryzen 9 7940HS ile Asus Tuf A15 kullandım, G-Helper ile ayarlamaları yapıp çok düşük...
MX220 Değil ama benimki maalesef öyle, ekran kartı uzunluk oalrak sığdı ama altta yer kalmadı, güç pinleri fanlara değecek neredeyse, MSI MAG FORGE M100R...
Ben d etam MX220 RGB 650W alacaktım abi, kasa arayışındayım uniface kadarına da gerek yok. Gigabyte 5070 SFF rahatça sığabilsin yeterli, şimdiki kasama çok...
Kankam, sakın kendine doğru çekme kasanın ne tarafı boşsa oraya doğru sürükle, işlemcinin üstünden ayır, yukarı doğru sürükle mesela, termal macun kurumasa...
Masaya sabitlediğin kolun tam yarısında en aşağı indirdiğinde tepede bir alyan yeri daha var kanka, orayı sıkmalısın. Aşağı yukarı ayarı oradan oluyor...