Mebozkurt isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri Hafif Kullanımda Şarjı Uzun Giden Harici Ekran Kartlı Dizüstü Önerisi

Geriye tek önerebileceğim hem tasarımı mükemmel hem de dengeli tam oyuncu olmayan bir kasa kaldı, Kaliteli ve bu amaçla yapılmış bir cihaz. Gigabyte Aero X16, tebilonda vs. her yerde bulabilirsin. Özellikle yabancı kaynaklarda çok incelemesini izledim, dengeli, prizden uzak iş kullanımı mümkün...
  2. M

Öneri Hafif Kullanımda Şarjı Uzun Giden Harici Ekran Kartlı Dizüstü Önerisi

Kanka AMD nin HS işlemcili ve yüksek Wh lı modellerini tavsiye ederim. Ryzen 9 7940HS ile Asus Tuf A15 kullandım, G-Helper ile ayarlamaları yapıp çok düşük watlarda 90Wh batarya 1080p 144 hz ile az yük kullanımda (günlük işler) 7-8 saati buluyordum. Ryzen 7 HS işlemciler de güçlü ve verimli...
  3. M

🔥İndirim Cougar Unıface + Cougar Ges 850w +80 Gold Psu - 6.375 Tl

Psu 650W onda da coil whine var, psu lu da olabilir.
  4. M

MX220 Değil ama benimki maalesef öyle, ekran kartı uzunluk oalrak sığdı ama altta yer kalmadı, güç pinleri fanlara değecek neredeyse, MSI MAG FORGE M100R WHITE bendeki, daha büyük bir şey lazım. Önerin var mı.
  5. M

Ben d etam MX220 RGB 650W alacaktım abi, kasa arayışındayım uniface kadarına da gerek yok. Gigabyte 5070 SFF rahatça sığabilsin yeterli, şimdiki kasama çok zor sığdı.
  6. M

Yardım Amd Cpu Fan Çıkmıyor Sıfır Oynama

Kankam, sakın kendine doğru çekme kasanın ne tarafı boşsa oraya doğru sürükle, işlemcinin üstünden ayır, yukarı doğru sürükle mesela, termal macun kurumasa kaymasını kolaylaştıracaktır. Muhtemelen kurumuştur. Ramlerini söküp fanın etrafını boşa çıkar, hangi taraf en müsaitse o tarafa ittir ama...
  7. M

Çözüldü✓ F80 Monitör Kolu Ayar Tutmuyor

Masaya sabitlediğin kolun tam yarısında en aşağı indirdiğinde tepede bir alyan yeri daha var kanka, orayı sıkmalısın. Aşağı yukarı ayarı oradan oluyor. Bulamazsan resim atarım.
  8. M

Asus 9070xt Prime - 31.999 Tl

Sayfa açık yenilerken 32k ya buldum aldım, sanırım sonuncuyu aldım.
  9. M

Oled Panelli 5060 Laptop 90k Alınır mı

5.0 ghz altına inmiyor, iyi bir soğutucuyla belki 5.2 vs. olabilir bende o yokken böyle,
  10. M

Pro ile düz legionlar boyut olarak dolayısıyla soğutma olarak da farklı, bendeki pro modelde Sadece işlemci 127W soğutucu olmadan 101 anlık gördüm, 95-96 dereceleri geçemiyorum ama 5.0 ghz de duruyor, ama gücü yapay zekaya bırakırsan gürültü sıcaklık dengesini çok iyi ayarlıyor. Ben çok şaşırdım...
  11. M

Hocam ben Oled LAptop tercih etmiyorum mat olmuyor diye, 90 bin 5070 ler de var. Buradan yazmak uygun olur mu bilmiyorum ama eğer istersen, Lenovo Legion 5 Pro 16'' Ryzen 9 8940HX ips 500 nit ve rtx 5070 var bende. Daha 1 hafta alalı test ettim vs daha kullanamadım. İşlemci mükemmel Toki için...
  12. M

Topladığım Beyaz Sistem Nasıl Olmuş

Tertemiz olmuş.
  13. M

Yeni sistem kurarken sıvı soğutma montajında takıldım.

Ben normalde 12v 5v farkına dikkat ettim ama yapamam ben bunu artık. İstanbuldayım nasıl yapsak da bunu yola getirsek. Çok da kurcalamak istemiyorum zarar vermeyelim diye
  14. M

Sistem şu şekilde; ASUS TUF GAMING B660M-PLUS WIFI 6000MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart Core i5 13600K MSI MAG FORGE 101,TEMPERLİ CAM, 3X RGB FAN GAMING BiLGiSAYAR KASASI ASUS GeForce Dual RTX 3060TI O8G V2 8 GB GDDR6 256 bit 1740 MHz OC 1 HDMI 3 DP Ekran Kartı Kingston Fury...
  15. M

Arkadaşlar merhaba, bu benim ilk konum. Biraz yüksek bütçeyle sistem topladım. Corsair sıvı soğutma aldım. Her şeyi olduğu gibi taktım. Ama 2 fan birden dönmüyor. Rgb kablolar takılmasına rağmen rgb yanmıyor. 35k ya sistem aldım 3k gibi duruyor. Kötürüm kullanıyoruım. Biri yardım etsin...
Geri