M1K1

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M1K1
      M1K1, Hangi 5080 ini almaliyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam siz biliyorsunuz o zaman ama 57k zotac için bile çok iyi fiyat.
    • M1K1
      Bir tık daha sıcak çalışan bir model ama fiyat avantajı gerçekten iyiymiş. düzgün hava akışına sahip geniş bir kasanın içerisinde sorun yaratacağını...
    • M1K1
      https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5080-16g-shadow-3x-oc-16g-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html 67800e bu var bakın isterseniz vatan...
    • M1K1
      İkisi de CW Canavarı modeller. her kart cw sorunu ile geliyor diyemem ama kullanıcılarının çok büyük bir kısmı bu konuda şikayetçi. tavsiyem o bütçede...
    • M1K1
      M1K1, R5 1600 AF vs R5 1600X başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani bütçe varsa eğer 3300x yada 3500x gibi işlemcilere de bakabilirsiniz ama yok illade dediğiniz iki işlemci arasında kaldıysanız 1600af 1600x den daha...
    • M1K1
      M1K1, Darboğaz yapar mı? 500w başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      320W Gibi bir değer veriyor. ama siz ne kadar süredir bu psu kullanıyorsunuz o da önemli bu tarz ekipmanlar kullanıldıkları süre zarfında verimlilik kaybı...
    • M1K1
      çok inceledim s24 ile s25fe neredeyse klon telefon. boyut farkı dışında elle tutulur bir fark yok. artı olarak s25fe en az 1 yıl fazladan güncelleme alacak.
    • M1K1
      M1K1, S25 FE 8GB 256 ALINIR MI ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Büyük ekran iyidir ya
    • M1K1
      hocam ikisi de aynı cpu sahip ram aynı neden daha kaliteli dediğiniz onu anlamadım ekran çözünürlüğü panel tipi ve hz de aynı ? 1774778171 Hocam ben kendim...
    • M1K1
      S25 FE bende var anneme aldım arka kamerası olsun 15 promax kullanan biri olarak baya tatmin etti ön kamerası ortalama. Samsung arayüzünün appledan hızlı...
    • M1K1
      Hocam işte annem kullanacak dediğim gibi oyun falan oynanmayacak ki antutu puanlarına falan baktım iyi gibi. ben çok uzun yıllardır Apple kullandığım için...
    • M1K1
      M1K1, Telefon Önerileri kategorisinde S25 FE 8GB 256 ALINIR MI ? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhabalar. Bu sabah evden çıkmadan önce annemle konuştum biraz telefonundan şikayeti olduğunu söyledi , eskisi gibi şarjı günü çıkartmıyormuş...
    • M1K1
      M1K1, 14700KF İÇİN DDR4 ANAKART LAZIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sorun devam ediyor hala anakart bulamadım.
    • M1K1
      M1K1, Havit kulaklık uygun başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam öyle yalandan kulaklığım olsun otobüste serviste falan bir şeyler izleyeyim bir şeyler dinleyeyim diyorsanız alınır. ama sporda falan asla böyle bir...
    • M1K1
      M1K1, Annem için 10.000₺ Telefon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam maddi imkan ne durumda bilmiyorum ama 10k alacağın telefon inan pişman eder. bazı firmalar 3 5 taksit imkanı sağlıyor vatan bilgisayarda falan var...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri