M1K1

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M1K1
      Her seferinde offline durumda olsa nasıl fark edebilir ki hocam ?
    • M1K1
      Yardımcı olabilecek arkadaşlar özelden de ulaşabilirler.
    • M1K1
      Arkadaşlar merhaba. İnternet kafe işletiyorum ve müşterilerin talebi doğrultusunda kafeye Playstation5 alma kararı aldık. Şuan hem maliye hem denetim...
    • M1K1
      M1K1, Termal Macun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hort hala bulamadım
    • M1K1
      M1K1, Sistem Upgrade Yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu sistemi 13 15 k bandına satıp 7500f 5060 16gb ddr5 ram tarzı bir hazır sistem almanız çok daha mantıklı olacak. güncel ddr5 bir setup yapmış olsanız...
    • M1K1
      M1K1, Ryzen 7 5700x Apu Olurmu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Am4 soket işlemcilerde İşlemcinin ismi G İle bitmiyorsa maalesef harici ekran kartı olmadan görüntü vermiyor. Oyun oynamak gibi bir niyetiniz yoksa ikinci...
    • M1K1
      işte hocam sıvı metal ile uğraşmak istemiyorum birde daha önce denemedim taşırırsak yakarız diye korkuyorum.
    • M1K1
      Hocam sıvı metal istemiyorum müşteriye de kullanıyorum ya minimum 9 10 ısı aktarım değerinde bir macun arıyorum
    • M1K1
      Arkadaşlar bu ürünün termal macun olmadığını öğrendim çok teşekkür ederim. peki bu gramajlarda macun var mı yada 30 50 100 g gibi gramajlarda.
    • M1K1
      M1K1, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Termal Macun Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 2 senedir internet kafe işletiyorum dönem dönem ısınan makinelerime termal bakım yapıyorum ayda 3 4 tane termal bakım ve...
    • M1K1
      M1K1, Çözüldü✓ RTX 2080 Ayar Yapmaya Gerek Varmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Driveri silip temiz kurulum yapman tabi ki daha sağlıklı olacaktır. fakat tak çalıştır olarak devam da edebilirsin.
    • M1K1
      M1K1, Ps 5 İçin TV Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hdr ve dolby desteği olan bir cihaz bakın. TV Koyacağınız yeri ölçmeden alışveriş yapmayın sonra pişman olursunuz
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,287
Üyeler
204,664
Son üye
Yusuf10312437326
Geri