DDR4 Platformunda 12 13 14. nesil harici ekran kartı olmadan görüntü verebilen k yada düz seri bir işlemci ile h serisi bir anakart alınıp uzun yıllar ofis...
Kart 2k yada 4k oyunculuk için üretilmiş bir kart. 1080pde beslemek çok zor. furmark testini 6 dakika 1080p çözünürlükte yapmışlar onu bir 4k 15 20 dakika...
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.
Yaklaşık 3 senedir internet kafe işletiyorum ve dükkanda müşterilerimizin kullandığı...
Ben müşterilerin makinelere bakım yapacağım zaman bu ürünü kullanıyorum bir kaç defa kendi makinelerimde de kullandım bir sorun yaşamadım zaten internet...
Zalman ZM-STC10 kullandım 15 ay kadar bir süre sıcaklıklar yüksek değildi ama genel bakımda macun da değiştirdim benzer bir problemi onda da yaşamıştım.
mx6'yı önermiyorum, 1 senesi dolan pc'leri macun yenilemek istedim, soğutucu bloğu işlemcinin üzerine yapışmıştı. bazı bloklar işlemciyle birlikte geldi .
İnternet kafe işletiyorum. 45 tane makinem var nisan ayında bu üründen 20 tane sipariş verdim 192 lira gibi bir fiyata geliyordu yanlış hatırlamıyorsam...