Toxtway isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yeni Alınan S25 Aşırı Isınıyor

bi 4-5 gün bekleyeyim o zaman ondan sonra devam ederse servisi tekrar ararım
  2. T

Yeni Alınan S25 Aşırı Isınıyor

daha az önce kargodan geldi telefonu elime aldığım gibi sıcak olduğunu fark ettim . Kurulumu yaptım bi müzik açayım dedim cpu monitörden baktım telefon 50 dereceleri görüyor. Yetkili servisi aradım mesai saatleri dışındalar yeni aldığım gibi böyle olması çok moralimi bozdu. Aynısını yaşayan veya...
  3. T

Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı

bende hala çalışıyor
  4. T

Dreame Robot Süpürgede Yan Fırça Sarılı Hatası

6-7 aydır var hocam
  5. T

hocam aynı model var elimde ama hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım temizleyince düzeliyor bende
  6. T

hangi model
  7. T

Lenovo Legion 5 5070 Alınır mı?

legion kasaları çok güzel bende legion5 var 5060 lı soğutması falan gayet iyi
  8. T

20w Kablo ve Adaptör

https://www.hepsiburada.com/anker-zolo-20w-sarj-cihazi-usb-c-gelismis-sicaklik-konrolu-kompakt-tasarim-beyaz-a2699-p-HBCV00007MQG38?magaza=Hepsiburada fiyatı güzel şuanda kablo herhangi bi 20w kablo olur
  9. T

Samsung S24 Ultra Vs iPhone 15 Pro Max Yd

15 pro max arkadaşımda vardı ve harbiden güzel ısınıyor özellikle oyunlarda vesaire , s24u hakkında bilgim yok
  10. T

Laptoplarda 16:10 Ekranlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

oyun oynama, video izleme, pdf okuma tarzı klasik işler. Eğer benim işim ekranla tasarım edit falan yapıyorsan o konuda tecrübem yok
  11. T

Laptoplarda 16:10 Ekranlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

gayet güzel bi olay 16:9 çok dikdörtgen kalıyor bunun yanında alışınca hoşuna gitmeye başlıyor
  12. T

Sizce Bu Laptop Alınmaya Değer mi ?

tam olarak aradığın şeyi bulmuşsun daha uygun fiyatlı bişey arıyorsan ryzen ai serisi işlemci içeren başka modellerede bakabilirsin amd nin bu serisi işlemci verimliliğinde güzel bende r7 260 olan bi laptop var 7-8 saat pil süresi alabiliyorum hafif kullanımda ama taşınabilirlik kısmı o kadar...
  13. T

**Yd iPhone 15 Pro Ekranı Değişmiş, Alınır mı?**

+1 katılıyorum
  14. T

Kasamın Arkasında HDD Yuvası Yok

arkadaki kablolama kısmında bir boşluğa koli bandı ile yapıştırdım , ben öyle kullanıyorum benimde yok
  15. T

Atk A9 Plus mı Vxe R1 mi

a9 plus alabiliyorsan çok iyi olur alamıyor olsanda hala a9
Geri