disco elysium
undertale
paper please
this war of mine
bunlar oynanabilir kendim oynadığım oyunlar tavsiye ederim gta veya need for speed gibi çok bilindik serileri söylemedim ama oynamadıysan onlarda güzel gider
hocam dediklerinizin tamamını yaptım bir şey değişmedi dc,lenovo vb. sese müdahale edebilecek herşeyi kapattım ama sorun devam etti . Başka bir oyun denedim sesli sohbeti olan onda da kafasına göre değiştirmeye devam etti
hayır sorunum o değil bu fotoğrafta olan ses düzeyi kısmı otomatik değişiyor kendi kafasına göre arttırıyor windows o yüzden sesim patlayarak gidiyor karşıya
valorant için fps ayarlarını söyleyebilir misin lenovonun aynı işlemcili 5060 lı versiyonunu aldım ama fpsim 230 ların geçmiyor 1080p de neleri değiştirmem lazım
dediğin gibi yaptım ama pek bir şey değişmedi hala kafasına göre giriş seviyesine müdahale ediyor (kulaklık değil laptopun yerleşik mikrofonunu kullanıyorum)
hocam biraz geç oldu ama sağol yinede üründe sıkıntı yok benim kablom bozukmuş yeni kaliteli bir tane alınca daha kararlı güç vermeye başladı
not:bu ürünü alacak varsa tavsiye ederim iyi çalışıyor
bilgisayarımda mikrofon açtığımda kendisi ses giriş düzeyini kafasına göre artırıyor buda sesimin aşırı basslı gitmesine yol açıyor ilk başta lenovo vantage (yani lenovonun kendi uygulaması) yapıyor zannettim onu kapattım ama hala devam ediyor sorun windows giriş düzeyini kafasına göre...
hepsiburadadan baseus şarj aleti aldım laptopu şarj etmek için ama taktığımda 10 saniye civarı güç veriyor sonra 20 saniye kesip tekrar veriyor bende acaba oturmadı mı diye çıkarıp bidaha taktım ama taktığım gibi gücü vermedi birkaç saniye sonra şarj etmeye başladı ve ardından tekrar kesti bu...
ikiside var bende düz modeller olarak a9 daha kalıplı ele iyi oturuyor günlük kullanımda rahat ama oyun için vxe tercih ederdim biraz daha küçük olduğu için parmaklarımla daha hassas kontrol edebiliyorum bu tabii ki herkesin kullanımına göre değişebilen şeyler