Toxtway isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Atk A9 Alıcam ama Kararsızım

wraithte plus olanı hemen hemen aynı fiyatta orası daha iyi olmaz mı
  2. T

Öneri Düşük Sistem Ölmeden Önce Oyna Dediğiniz Oyunlar Öneriler

kaldırır mı emin değilim ama metro 2033 te oynanabilir düşük ayarlarda 30 fps oynatır diye düşünüyorum
  3. T

Öneri Düşük Sistem Ölmeden Önce Oyna Dediğiniz Oyunlar Öneriler

disco elysium undertale paper please this war of mine bunlar oynanabilir kendim oynadığım oyunlar tavsiye ederim gta veya need for speed gibi çok bilindik serileri söylemedim ama oynamadıysan onlarda güzel gider
  4. T

Vxe R1 Se+ Alınır mı?

alınır bende var gayet güzel
  5. T

Windows Giriş Ses Düzeyini Otomatik Değiştirme Sorunu

hocam dediklerinizin tamamını yaptım bir şey değişmedi dc,lenovo vb. sese müdahale edebilecek herşeyi kapattım ama sorun devam etti . Başka bir oyun denedim sesli sohbeti olan onda da kafasına göre değiştirmeye devam etti
  6. T

hocam dediklerini yaptım ama bir şey değişmedi sesli görüşme algıladığı anda oyun, dc vb. kafasına göre arttırmaya devam ediyor
  7. T

Yt Videolarını Nerden İndirebilirim

bildiğim kadarıyla youtube tarayıcıda da indirme yapabiliyor daha önce indirip izlemiştim ama benim pc windows fark eder mi bir fikrim yok
  8. T

hayır sorunum o değil bu fotoğrafta olan ses düzeyi kısmı otomatik değişiyor kendi kafasına göre arttırıyor windows o yüzden sesim patlayarak gidiyor karşıya
  9. T

İnceleme ACER Nitro V 17 AI Ryzen 7-260 RTX 5070 ANV17-41-R3H8 NH.QZKEY.001 inceleme

valorant için fps ayarlarını söyleyebilir misin lenovonun aynı işlemcili 5060 lı versiyonunu aldım ama fpsim 230 ların geçmiyor 1080p de neleri değiştirmem lazım
  10. T

dediğin gibi yaptım ama pek bir şey değişmedi hala kafasına göre giriş seviyesine müdahale ediyor (kulaklık değil laptopun yerleşik mikrofonunu kullanıyorum)
  11. T

Baseus Şarj Aleti Güç Kesme ve Orijinallik Sorgulama (Baseus Enerfill Fe11)

hocam biraz geç oldu ama sağol yinede üründe sıkıntı yok benim kablom bozukmuş yeni kaliteli bir tane alınca daha kararlı güç vermeye başladı not:bu ürünü alacak varsa tavsiye ederim iyi çalışıyor
  12. T

bilgisayarımda mikrofon açtığımda kendisi ses giriş düzeyini kafasına göre artırıyor buda sesimin aşırı basslı gitmesine yol açıyor ilk başta lenovo vantage (yani lenovonun kendi uygulaması) yapıyor zannettim onu kapattım ama hala devam ediyor sorun windows giriş düzeyini kafasına göre...
  13. T

hocam ürün orijinalmiş yanlış qr ı okumuş uygulama ama şarj protokolü destekliyor ona bakarak aldım ama sorun yinede var
  14. T

hepsiburadadan baseus şarj aleti aldım laptopu şarj etmek için ama taktığımda 10 saniye civarı güç veriyor sonra 20 saniye kesip tekrar veriyor bende acaba oturmadı mı diye çıkarıp bidaha taktım ama taktığım gibi gücü vermedi birkaç saniye sonra şarj etmeye başladı ve ardından tekrar kesti bu...
  15. T

Atk A9 Plus Alıcam Kroniği Var Diyorlar Ne Yapmalıyım?

ikiside var bende düz modeller olarak a9 daha kalıplı ele iyi oturuyor günlük kullanımda rahat ama oyun için vxe tercih ederdim biraz daha küçük olduğu için parmaklarımla daha hassas kontrol edebiliyorum bu tabii ki herkesin kullanımına göre değişebilen şeyler
Geri