hepsiburada iptal etmiş
Kupon bile vermemiş terbiyesizler
Sipariş iptal
2 adet falan aldıysanız ondan iptal etmişlerdir. trendyol ile amazon belki gönderirde hepsiburada böyle ramlar ilginç politika yapıyorBenin siparişim iptal oldu. Yeni iptal edilen varmı ?
hayır saadece 1 adett hepsiburada'dan aldım 10.09 da 16.09'da iptal ettiler ne yapabilirim?2 adet falan aldıysanız ondan iptal etmişlerdir. trendyol ile amazon belki gönderirde hepsiburada böyle ramlar ilginç politika yapıyor
hepsiburada bişey yapmazda , thh verebilirsin. alma ihtimalin var. ya da yeni fırsatlar kovalama devamhayır saadece 1 adett hepsiburada'dan aldım 10.09 da 16.09'da iptal ettiler ne yapabilirim?
verdim bugünhepsiburada bişey yapmazda , thh verebilirsin. alma ihtimalin var. ya da yeni fırsatlar kovalama devam![]()
daha ilerilerde belki olabilir ama şuanda2015lermiydi neydi tarihi tam hatırlamıyorum o zamanlar işlemci ve ramle mining yapılıyordu. piyasada ram bulunmuyordu çok pahalıya o zamanların son nesili ddr4ler satılıyordu. piyasa yoka düştüğü içinde ddr4ün yanında eski nesil ddr3leride iyi fiyattan piyasada okuttular sonra bir hafta içinde piyasa olduğu gibi geri döndü ve karaborsa yok oldu. pahalıya ddr3 ram alanlar daha noluyor la diyemeden şapa oturmuştu. içinden bir ses ddr5 döneminde pahalıdan ddr4 ram alanlarda bir sabah kalktıklarında aynı ddr3teki gibi şapa oturacak diyor.
Boşa verdin o zamanverdim bugün
i7 4790k yı 4k da kullanan hala var ve iş yaptığı da görünüyor muhtemelen 2k da da iş görür. yani ddr3 için peşin hüküm vermeyin hala iş yapabilirdaha ilerilerde belki olabilir ama şuanda
ddr4 ile ddr5 arasındaki fark , ddr3 ile ddr4 arasındaki kadar keskin değil
ddr4 ün hala bir gideri var
ayni islemci ssd li 32gb ddr3 ram ve rx 7800xt ile 6 ay once 20bin civarina topladik arkadasa, 4k monitorle keyfi gıcıri7 4790k yı 4k da kullanan hala var ve iş yaptığı da görünüyor muhtemelen 2k da da iş görür. yani ddr3 için peşin hüküm vermeyin hala iş yapabilir![]()
Hocam satıcıya 2 kere yazdım yarın teslim görünüyordu hala niye kargoya verilmedi diye iki kere en kısa sürede kargoya verilecektir diye cevap verdiler şu thh yi bende bir deneyeyim2 adet falan aldıysanız ondan iptal etmişlerdir. trendyol ile amazon belki gönderirde hepsiburada böyle ramlar ilginç politika yapıyor