Arama sonuçları: *

1. T

Öneri 2000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

a9 plus gayet güzel 6 aydır kullanıyorum ne takılma var ne sorun gayet stabil. Ben hiç sorun yaşamadım
  2. T

40.000tl Laptop Önerisi

2. el istemiyorum demişssin ama bütçen çok az şuanda laptop piyasası berbat durumda bence 2. ele bakmalısın verdiğin paranın karşılığını alırsın en azından çünkü şuan 40k bandındaki cihazlar 40k etmiyor. Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz
  3. T

30k Civarı Telefon Önerisi

bence biraz daha çıkıp s25fe alınabilir
  4. T

Öneri Dostlar Sizce iPhone Mu Samsung Mu?

95k bütçeye çıkabiliyorsan s26ultra al bence eğer illa ikisi arasından seçmek istersen yine s26 derim ileriki dönemlerde alacağın için biraz daha ucuzlamış olur hemde
  5. T

❌İndirim Bitti! G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 MHZ Cl16 3.000 TL

daha ilerilerde belki olabilir ama şuanda ddr4 ile ddr5 arasındaki fark , ddr3 ile ddr4 arasındaki kadar keskin değil ddr4 ün hala bir gideri var
  6. T

Iphone 13 Ten S25 E Gecmek

bende aynı şekilde sadece block blast instagram ve whatsapp karışık kullanıyorum 4000 mah benimki 8-9 saat gidiyor sebebini anlayamadım seninki çok az
  7. T

bu kadar az oluyor olman anormal geldi sadece oyun oynamiyorsan 5 saat boyunca bir sıkıntı olabilir Düz s25 modeli ile aldığım pil süresi
  8. T

s25 im var bu yaz gününde yaklaşık 5 saat evde 4 saat dışarda (parlak güneş altında full parlak ekran) 8-9 saat ekran süresi alıyorum belki bu bilgi işine yarar 1789394735 yanlış yer
  9. T

Samsung S25 Fe Vs Xiaomi 17t

bütçe yetiyorsa s25 yetmiyorsa s25fe her açıdan
  10. T

45.000 TL Ye Telefon Önerisi

s25 tir bence
  11. T

25w Sarj Aleti Onerisi

https://www.amazon.com.tr/Spigen-D%C3%BC%C5%9F%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Destekli-Korumal%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0DFX1XG68?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM bunu aldım bekliyorum
  12. T

20–25k Arası Laptop Lazım

bu bütçede bilgisayarlik bir işin yoksa tablet alman daha mantıklı olur bence, dizi film vesaire daha rahat izlersin
  13. T

25w Sarj Aleti Onerisi

bu fiyata nerden buldun link varmi
  14. T

RX 580 Sistem Toplamak

evet orda haklisin ssd sart ram bile yetersiz ama idare eder , ssd şart özellikle oyun için
  15. T

RX 580 5000₺ Sistem Toplamak

senin amacın ne bu sistemi ne icin kullanacaksin farklı konularda gördüm seni ikiside farklı donanimlardi
  16. T

RX 580 Sistem Toplamak

bütçe arttirabilme şansı olsaydi yapardi diye düşünüyorum ki ben suanda bize verdigi bütçeye göre konuşuyorum, verdigi bütçeye göre ideal bir dizilim yapmış
  17. T

RX 580 Sistem Toplamak

gta6 oynamaya calismadigi surece baya gider ki bu butcede birisi illa hayallerinde kesinti yapmasi gerektigini biliyodur bu mantikla bir kullanimla 3-4 sene daha kullanir
  18. T

RX 580 Sistem Toplamak

msi armor almani tavsiye etmem bu arada bende var biraz fazla ısınıyor bulabilirsen sapphire modelleri daha soguk calisiyor diye biliyorum
  19. T

RX 580 Sistem Toplamak

gayet güzel oynanir rx580 ve r5 5500 le her oyunu oynadim bazen grafik kısmak gerekiyor ama hala yeterli bir sistem cogu yerde
  20. T

25w Sarj Aleti Onerisi

inan hiç bilmiyorum ve hak veriyorum bence samsungun bu durumu artik düzeltmesi lazım çok zor bisey değil şunu yapmak
Geri