2. el istemiyorum demişssin ama bütçen çok az şuanda laptop piyasası berbat durumda bence 2. ele bakmalısın verdiğin paranın karşılığını alırsın en azından çünkü şuan 40k bandındaki cihazlar 40k etmiyor. Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz
95k bütçeye çıkabiliyorsan s26ultra al bence eğer illa ikisi arasından seçmek istersen yine s26 derim ileriki dönemlerde alacağın için biraz daha ucuzlamış olur hemde
s25 im var bu yaz gününde yaklaşık 5 saat evde 4 saat dışarda (parlak güneş altında full parlak ekran) 8-9 saat ekran süresi alıyorum belki bu bilgi işine yarar
1789394735
yanlış yer
https://www.amazon.com.tr/Spigen-D%C3%BC%C5%9F%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Destekli-Korumal%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0DFX1XG68?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
bunu aldım bekliyorum
bütçe arttirabilme şansı olsaydi yapardi diye düşünüyorum ki ben suanda bize verdigi bütçeye göre konuşuyorum, verdigi bütçeye göre ideal bir dizilim yapmış
gta6 oynamaya calismadigi surece baya gider ki bu butcede birisi illa hayallerinde kesinti yapmasi gerektigini biliyodur bu mantikla bir kullanimla 3-4 sene daha kullanir