Arama sonuçları: *

1. T

50 Bin Bütçeye Telefon Önerileri

biraz baktım doğru söylüyosun batarya konusunda güzel fark varmış yinede aradaki 10k fiyat farkı için biraz fazla geldi bana 50 lere düşerse alırım
  2. T

s26 düşerse alabilirim ama şuanda değmez gibi geldi s25 le çok bi farkları yok zaten
  3. T

50 bin tl bütçem var telefon bakıyorum. Poco tarzı sadece güç sunan başka olayı olmayan modeller istemiyorum mümkünse güzel bir yazılımı olsun xiaomiden sıkıldım telefonumu daha çok gündelik kullanıyorum zaten aklımda şuan s25 var ama bataryası beni korkutuyor küçük bir telefon olduğu için yeter...
  4. T

Öneri 1920x1200 16" mi Yoksa 1920x1080 17.3" mi?

sorundan bağımsız ama omenlerin bazılarında ekran srgb oranı %62,5 oluyor ona dikkat ederek al
  5. T

Laptop Alıcam 3 Laptop Arasında Kaldım Acil Yarım Edin

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15irx10-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-2560x1600-oled-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF ben olsam bunu alırdım hem ekranı da kaliteli, rami şuan için yeterli yetmezse bile ekleme yapılabilir
  6. T

Hp Victus 16 Type-C Şarj

https://www.hepsiburada.com/baseus-enerfill-super-hizli-fe11-2c-u-100w-sarj-cihazi-siyah-p-HBCV0000C5LU60 kendi laptopumda aynı amaçla bu ürünü kullanıyorum gayet güzel çalışıyor
  7. T

Bilgisayarım Modeme Bağlanıyor ama Routere Bağlanmıyor

laptop eski değil yeni bir model , hatta elimde başka çok eski bir laptop var onda sorun bile yaşamıyorum
  8. T

router olarak kullandığım cihaz priz tipi küçük bir router başka cihazlarda telefonla vs. bağlanırken sıkıntı yaşamıyorum sadece pc de oluyor bu durum ,internetimde kopmalar olmuyor
  9. T

Egzoz Fanını Takacak Yer Bulamadım ?

kablonun fandan çıkış tarafını alt tarafa alsan yani 90 derece sağa döndürsen kablo ön taraftan dolanarak yetişir gibi geldi bi dene bence
  10. T

kablosuz 1785580755 çözebilirsen söyler misin
  11. T

odama uzak bir mesafede modem var ve arada da bi tane router var fakat laptopum routere bağlanmayı reddediyor metrelerce uzaktaki modeme bağlantı çok zayıf olsa bile bağlanıyor fakat routere bağlanmak istediğimde ''bu ağa bağlanıllamadı'' diyor internet driverlarını sildim geri yükledim yinede...
  12. T

Discord Açılmıyor Yardım Lazım

denemedim deniyim
  13. T

Discord Açılmıyor Yardım Lazım

discordu açamıyorum görev yöneticisne discord.exe olarak geliyor ama ne penceresi açılıyor neden arka planda açılıyor sanki hiç açmamışım gibi pc tekrar başlattım ama yinede çözülmedi yardım eder misiniz
  14. T

Rdr 2 De Hikaye İlerlemiyor.

rdr yi bitirdim ama hiç öyle bişey yaşamadım görevin aktif olması için yapman gereken bişeyi yapmamış olabilir misin
  15. T

Asus Tuf A16 mı Lenovo Loq 15 mi

max bütçe nedir
  16. T

Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15irx10-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-2560x1600-oled-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?adj_campaign=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&magaza=Bisistem&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecom...
  17. T

Hp Victus 15 Kamera Algılanmıyor

benim laptopum lenovo , laptop modelini yazıp driverler yazınca kendi sitesine atıyor orda modeli seçtiğimde detaylı driverleri sunuyor zaten hp de öyle bir sistem varmı bilmiyorum ama vardır diye tahmin ediyorum modeliinizi yazıp bir deneyin
  18. T

Ayaklı Vantilatör Önerisi

https://www.idefix.com/rubenis-rbs20-plus-pro-1000-sanayi-vantilator-p-11310156?vendorId=22873 geçen yerel bir yapı markette şu modeli gördüm uçak motoru gibi üflüyordu ihtiyacım olsa kesin alırdım
  19. T

Hp Victus 15 Kamera Algılanmıyor

laptopumu ilk aldığımda bende de böyleydi internetten kamera driverlarını ayrı ayrı kurdum youtubeden bir sürü video baktım bir türlü problemi çözemedim saatlerce uğraştım aradan 1 gün geçti sanki hiçbişey olmamış gibi çalışmaya başladı cam sende driverlarını ayrı ayrı bulup düzgünce kur belki...
  20. T

Yardım Galaxy Flip Kullanıcı Yorumları

Aldınız mı cihazı? Kullanıcı deneyimlerini paylaşabilir misin
Geri