Hiibrit tıraşı 700e inmişti gratisde pnu aldım yeşil kutulu güzel benceMerhaba hassas bölge için makine önerisi istiyorum. Bütçem 1500 tl. Philips Oneblade 2724/10 alıcaktım fakat sadece yüz yazdığı için almadım.
Ben kullanıyorum aynı cihaz var sorun yaşamadım ama yeşil bi başlığı var onla kullanmak en doğrusuMerhaba hassas bölge için makine önerisi istiyorum. Bütçem 1500 tl. Philips Oneblade 2724/10 alıcaktım fakat sadece yüz yazdığı için almadım.
o yeşil aparat 2824 modelinde varmış. Çok önemli mi?Ben kullanıyorum aynı cihaz var sorun yaşamadım ama yeşil bi başlığı var onla kullanmak en doğrusu
Soldaki parçalar
Alıntıyı görüntüle
hocam aktif kullanan biri olarak bu makine bana göre sadece yüz, koltuk altı ve genital bölge için uygun geri kalan vücut için zulüm gibi almıyo kıllarıBen kullanıyorum aynı cihaz var sorun yaşamadım ama yeşil bi başlığı var onla kullanmak en doğrusu
Soldaki parçalar
Alıntıyı görüntüle
2724/10 mu kullanıyorsunuz?hocam aktif kullanan biri olarak bu makine bana göre sadece yüz, koltuk altı ve genital bölge için uygun geri kalan vücut için zulüm gibi almıyo kılları
2724/10 mu kullanıyorsunuz?