Ben 6 aydır VD6 kullanıyorum. Yazılımı dolayısıyla sorun yaşadığım bir oyun olmadı. Tamam Moza'nın yazılımında bazı ekstra ayarlar ama giriş seviyesi...
Hocam sizin masada demir kenara yakınmış şanslısınız. Bendekinde içeri doğru 7cm mesafesi var olursa ya ucu ucuna olur ya da olmaz onu netleştirmeye...
Direksiyonu aldığımdan beri en çok oynadığım oyun ets2. Direksiyonun titremesi gaza basıldığındaki hissiyatlar falan gerçekten muazzam ancak ralli oyunları...
Ets tarzı oyunlar oynuyor musunuz? Onda nasıl acaba vd4? Yüksek ihtimalle son seviye torkda kullanamam oyunlarda da ama ralli falan oynarsam 2nm çok fark...
Technopatta da burda da PXN konusunda yalnızca benden cevap alabilirsiniz 😄 benim önerimle alan arkadaşlar sağolsunlar daha foruma uğrayıp bana yardımcı...
hocam modellere baktım da vd4 de 21cm vd6 da 28cm direksiyon varmış direksiyonu daha küçükmüş. Arkadaki direksiyon bağlantı kısmı standart mı acaba bilginiz...
Hayır üzmez. G29'dan sonra V10 Pro bile uçak gibi gelecekken VD4 size uzay teknolojisini yaşatır 😄 VD6 ile tork farkını hissedeceğinizi düşünüyorum çünkü...
Gaming.gen arada yapıyor bunu. Ama bazı kullanıcılar da kullanılmış ürün mü değil mi aradaki farkı bilmeden iade ediyor. Mesela ben aldığımda direksiyonun...
@Advocate Şöyle diyeyim geçmişte logitech g29 kullandım 7 ay kadar muhtemelen bayağı bir fark hissedeceğim. Genelde ets ve forza yı oynayacağım ama ralli...
İdefixde kullanılmış ürün yollanmış sanırım biri kendisine öyle ürün geldiğini söyleyip düşük puan vermiş ondan sordum hocam
1779137775
@Advocate sizde vd6...