devil148 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Hocam sizin masada demir kenara yakınmış şanslısınız. Bendekinde içeri doğru 7cm mesafesi var olursa ya ucu ucuna olur ya da olmaz onu netleştirmeye çalışıyorum.
  2. D

Valla hocam tam benim durum. Benim masa metali 7cm içerde eğer ölçebilirseniz kelepçenin içerdeki mesafesini duacınız olurum ya 🥲
  3. D

Ets tarzı oyunlar oynuyor musunuz? Onda nasıl acaba vd4? Yüksek ihtimalle son seviye torkda kullanamam oyunlarda da ama ralli falan oynarsam 2nm çok fark eder mi? ona takıldım
  4. D

Bu Satıcıdan Taksitli Pxn Vd4 Alınır mı?

Hayır hocam direkt gelbura nın sitesinde yazıyor ürün sayfalarında
  5. D

hocam modellere baktım da vd4 de 21cm vd6 da 28cm direksiyon varmış direksiyonu daha küçükmüş. Arkadaki direksiyon bağlantı kısmı standart mı acaba bilginiz varmı?
  6. D

@Advocate Şöyle diyeyim geçmişte logitech g29 kullandım 7 ay kadar muhtemelen bayağı bir fark hissedeceğim. Genelde ets ve forza yı oynayacağım ama ralli tarzı oyunları da denemek istiyorum. Aradaki fiyat farkını vermediğim için ilerde üzer mi ona karar veremedim.
  7. D

İdefixde kullanılmış ürün yollanmış sanırım biri kendisine öyle ürün geldiğini söyleyip düşük puan vermiş ondan sordum hocam 1779137775 @Advocate sizde vd6 var sanırım yorumlarınızda görmüştüm memnun musunuz cihazdan? Vd4 ile vd6 arasında kaldım birini alacağım ama karar veremedim. Ets ile...
  8. D

Betaplus danmı aldınız?
  9. D

İdefix platformu nasıldır deneyiminiz varmı acaba? Gaming gen satıcılı pxn direksiyon orda fiyat olarak uygun 6 taksit var birde.
  10. D

İdefix de gaming gen tr satıcısından 21 bine var ama idefix e güvenemedim pek bende vd4 ile vd6 modelleri arasında kaldım
  11. D

Şimdi ölçtüm yanlış biliyormuşum metal kısmı benim de 7cm mesafeliymiş. Siz üründen memnun musunuz, genel kullanım amacınız nedir? Vd4 ile vd6 arasında kaldım ikisinden birini alacağım.
  12. D

Çok sevinirim hocam sağolun şimdiden. Size zahmet olacak ama o demir masadan kaç cm uzak onu da ölçüp söyleme şansınız da var mıdır?
  13. D

@Advocate ustam merhaba bende 2 modelden birini alcam da hangisini önerirsin vd4 vd6 arasında? 2 sinide alabilirim bütçem kurtarıyor. Ets forza 5 oynuyorum asetto corsa da giriyorum arada. Çok zevk verirse ralli oyunları da oynarım. Bir de benim masamın altında böyle boydan boya metal hat var...
  14. D

Sarı Sitedeki adama güvenmeli miyim?

Bende param güvende ile satış yapmıyorum yazdıları normal video vs atar bakarsın içine sinmezse gene almazsın.
Geri