Iphone 13 Ten S25 E Gecmek

13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs takiliyorum arada da story falaj cekiyorum bataryasina baktim 4000 mah cokta bir sey beklemiyorum ama paklar mi sizce gerek yok mu? Alanda dildu btw 2 gb falan var

yd alip telefon degismek istemiyorum, xaomi honor falan cok guzel telefonlar var ama piyasalari ve uzun kullanimlari bitik telefonlar olarak dusunuyorum. Samsung parantezi icinde yorum destek oneri fikirlerunizi belirtirseniz memnun olurum, gelip KARDESİM AMA ZAOMİ NOT 8 10 SENE KULLANDİMA demeyin rica ediyorum
16e ye bakın hocam

s25 im var bu yaz gününde yaklaşık 5 saat evde 4 saat dışarda (parlak güneş altında full parlak ekran) 8-9 saat ekran süresi alıyorum belki bu bilgi işine yarar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanlış yer
yanlış değil konudan bağımsız arkadaş hakkında düşüncemi yazdım

S22'den S25'e geçmiş olursunuz kıyası böyle düşünün. İOS takıntınız yoksa geçilir

Ha şunu da ekleyeyim S24U'yu günde 2 kez şarj ediyorum, yaklaşık 5 saat ekran süresi veriyor. Yoğun kullanan biriyseniz S25 de 1 günü mümkün değil çıkarmaz. Günü kesin çıkarması için mecburen Note 8-10 dediğiniz türden cihazlar lazım maalesef
Note 8-10 dediginiz turden derken markayi mibokladiniz anlamadim ama bundan sonra gececigim cihaz Xaomi 17 pro max falan olur ya da bi ciksin 17 seriis bakacaz dumene. Kilifini kirilmazini sarjini her seyini koyan marka taslaniyo

Note 8-10 dediginiz turden derken markayi mibokladiniz anlamadim ama bundan sonra gececigim cihaz Xaomi 17 pro max falan olur ya da bi ciksin 17 seriis bakacaz dumene. Kilifini kirilmazini sarjini her seyini koyan marka taslaniyo
İnsan gibi arayüz yapmadıkları sürece kutuya dünyaları da koysalar BENCE boş maalesef. Şahsen Samsung tercih etmemin tek sebebi arayüzü. İphone alan da arayüze yani yazılıma para veriyor. Yine alacak olsam Samsung alırım ama S24 Ultra'dan sonra geçmeye değer bir cihaz çıkaramadılar S25U ve 26U, S24U kullanan biri için fiyasko

ve 16E öneren arkadaşa kızgın yüz koyduğunuz için ekliyorum: bataryanın mAh değerinin aynı olması şarj süresinin aynı olacağı anlamına gelmiyor, daha yeni üretim, daha az güç tüketen düşük nanometreli işlemci vb etkenler ekran süresini mutlaka uzatacaktır.

Son düzenleme:
İnsan gibi arayüz yapmadıkları sürece kutuya dünyaları da koysalar BENCE boş maalesef. Şahsen Samsung tercih etmemin tek sebebi arayüzü. İphone alan da arayüze yani yazılıma para veriyor. Yine alacak olsam Samsung alırım ama S24 Ultra'dan sonra geçmeye değer bir cihaz çıkaramadılar S25U ve 26U, S24U kullanan biri için fiyasko

ve 16E öneren arkadaşa kızgın yüz koyduğunuz için ekliyorum: bataryanın mAh değerinin aynı olması şarj süresinin aynı olacağı anlamına gelmiyor, daha yeni üretim, daha az güç tüketen düşük nanometreli işlemci vb etkenler ekran süresini mutlaka uzatacaktır.
16e de genis aci kamera yok dinamik ada yapisi yok iphone x te de yok bunlar gider iphone x alirim 40 bin verdikten sinra genis acili kamerali telden genis acisiz kamerali, dinamik adasiz twlden dinamik adasiz tele biye geceyim? Bide ustune par aveotoyirjm. iPhone 14 15 pro kullanitordu arkadaslarim kardeslerim hicbir degiskenlik yok kandirmayin kendinizi mhz mis yok islemciymis nanometreymis. Bir batarya 4000 3000 mah ise coptur cop azdir kapasitesi bellidir. Androidler bunlari 2020 yolinda 2022 yilinda 5000 yapip 120 hz koyuyodu. Apple yapti bakti alan mal cok, samsungta apple dan ozendi gitti batarya dusurdu. iPhone dan ozendi gitti sarji kualkligi kutudan cikardi.iPhonedan ozendi gitti adaptorunu venzetmeye calisti. iPhoen gitti 17 de kameranin oraya plaka yerlestirdi Samsung gitti kameranin etrafina bi plaka koydu. Naptiysa kipyalamaktan baska bir sey yapmadi. Xaomide basta ozgundu ama su abn yeni cikarcaklari telefonlari hepsi iphone 17 16 cakmasi. Honora bakiyosun 17 pro duz, rengini bile calmislar. Ozgun marka olmadiktan sonra ovgu yagdiramayacagim hicbirine. Aha bigun google pixel bile a dan z ye iphone a benzemeye calismis

16e de genis aci kamera yok dinamik ada yapisi yok iphone x te de yok bunlar gider iphone x alirim 40 bin verdikten sinra genis acili kamerali telden genis acisiz kamerali, dinamik adasiz twlden dinamik adasiz tele biye geceyim? Bide ustune par aveotoyirjm. iPhone 14 15 pro kullanitordu arkadaslarim kardeslerim hicbir degiskenlik yok kandirmayin kendinizi mhz mis yok islemciymis nanometreymis. Bir batarya 4000 3000 mah ise coptur cop azdir kapasitesi bellidir. Androidler bunlari 2020 yolinda 2022 yilinda 5000 yapip 120 hz koyuyodu. Apple yapti bakti alan mal cok, samsungta apple dan ozendi gitti batarya dusurdu. iPhone dan ozendi gitti sarji kualkligi kutudan cikardi.iPhonedan ozendi gitti adaptorunu venzetmeye calisti. iPhoen gitti 17 de kameranin oraya plaka yerlestirdi Samsung gitti kameranin etrafina bi plaka koydu. Naptiysa kipyalamaktan baska bir sey yapmadi. Xaomide basta ozgundu ama su abn yeni cikarcaklari telefonlari hepsi iphone 17 16 cakmasi. Honora bakiyosun 17 pro duz, rengini bile calmislar. Ozgun marka olmadiktan sonra ovgu yagdiramayacagim hicbirine. Aha bigun google pixel bile a dan z ye iphone a benzemeye calismis
16E'nin ekran süresi, 13'ten en az 1-1,5 saat daha iyidir bundan emin olabilirsiniz ama o da 1 günü çıkarmaz ona yapacak bir şey yok. Bütçenizi bilmiyorum ama yaklaşık 38-40 bandına S25 baktığınıza göre düz İphone 16 alamıyorsunuz, düz 16 alınamayan noktada 16E gayet güzel bir çözüm

Anlattıklarınızdan Apple'ı özgün, diğerlerini özenti gibi düşünüyorsunuz ama Apple telefonların neredeyse yarısını Samsung üretiyor :) RAM, depolama ve ekran Samsung'tan alınıyor. Samsung'un hiçbir modelinde batarya önceki nesile göre küçülmedi, düz seriler zaten ekran olarak da batarya olarak da hep küçüktü. 17'de kameralar resmen koca bir adaya konuldu, samsung sadece dış çerçeve koydu; ki S20'lere bakarsanız zaten önceden de çerçeve vardı.

Kısacası özentilik bir durum yok yani ortada. Aksine şuan piyasadaki en inovatif marka Samsung, ilk katlanabilir telefon, ilk Amoled ekranlı telefon, ilk kavisli ekran, ilk çift diyagram aralıklı kamera, ilk 4 adet kameralı telefon, ilk yapay zeka entegreli telefon , ilk iris taramasına sahip telefon, ilk ultrasonic parmak izi okuyucu, ilk 5G telefon, ilk kablosuz ters şarj özellikli telefon vs vs her ilki Samsung yaptı dünyada, özenti diyeceğiniz en son marka Samsung :) seversiniz sevmezsiniz ayrı mevzu.

Adaptör verenler tek telefon bazında yarışamayınca kutuyu doldurup göz boyamaya çalışıyor, diğer markalar da Samsung ve Apple ile segment bazında benzer satış rakamlarına ulaştığında kutudan adaptörü vs çıkaracaklar. 17 Pro Max çıkıyor 120-130K, S26 Ultra çıkıyor 110K, Xiaomi 17 ultra dolu dolu kutuyla çıkıyor 90K. Hem düşük fiyat hem kutu içeriğiyle bile 17 Pro Max veya S26U'nun satış rakamlarına ulaşamıyorlar.

S22'den S25'e geçmiş olursunuz kıyası böyle düşünün. İOS takıntınız yoksa geçilir

Ha şunu da ekleyeyim S24U'yu günde 2 kez şarj ediyorum, yaklaşık 5 saat ekran süresi veriyor. Yoğun kullanan biriyseniz S25 de 1 günü mümkün değil çıkarmaz. Günü kesin çıkarması için mecburen Note 8-10 dediğiniz türden cihazlar lazım maalesef
Ben s24 ile min 8 saat ekran süresi alıyorum siz nasıl s24u ile 5 saat alıyorsunuz?

Ben s24 ile min 8 saat ekran süresi alıyorum siz nasıl s24u ile 5 saat alıyorsunuz?
120HZ aktif, Always On Display açık, parlaklık otomatikte. %130-140 şarjla 6,5-7 saat gösteriyor, daha tek şarjla 8 saat hiç görmedim, telefonu sıfır aldığımda da görmedim :) Şuan yaklaşık 2 senelik. İlk günden beri Samsung'un orijinal 45W adaptörü ve orijinal kendi kablosu ile şarj ediyorum batarya ölme durumu yok yani

Fotolarda internet paylaşımı açık ama ona takılmayın, 5 saat dediğim süre zarfında internet paylaşımı yapmıyorum
WhatsApp Image 2026-09-15 at 11.50.43 (1).webp
WhatsApp Image 2026-09-15 at 11.50.43 (2).webp
WhatsApp Image 2026-09-15 at 11.50.43.webp

120HZ aktif, Always On Display açık, parlaklık otomatikte. %130-140 şarjla 6,5-7 saat gösteriyor, daha tek şarjla 8 saat hiç görmedim, telefonu sıfır aldığımda da görmedim :) Şuan yaklaşık 2 senelik. İlk günden beri Samsung'un orijinal 45W adaptörü ve orijinal kendi kablosu ile şarj ediyorum batarya ölme durumu yok yani

Fotolarda internet paylaşımı açık ama ona takılmayın, 5 saat dediğim süre zarfında internet paylaşımı yapmıyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bu kadar az oluyor olman anormal geldi sadece oyun oynamiyorsan 5 saat boyunca bir sıkıntı olabilir

Düz s25 modeli ile aldığım pil süresi

Ekler

• 17744.webp
    17744.webp
    79.8 KB · Hit: 7
  • 17746.webp
    17746.webp
    88.7 KB · Hit: 8
bu kadar az oluyor olman anormal geldi sadece oyun oynamiyorsan 5 saat boyunca bir sıkıntı olabilir

Oyun kafama eserse Block Blast oynuyorum xD haricinde oyun vs oynamam. Facebook'ta geziyorum genelde

S24U'dan önce S20FE (Snapdragon versiyon) kullandım 4 sene, o da aynı şekilde max 4-5 saat süre veriyordu. Garanti bitimine yakın Amoled yanığı için servise gitti, ekranla birlikte batarya da değişti yine aynı 4-5 saat veriyordu. 4500mAh idi S20FE

Oyun kafama eserse Block Blast oynuyorum xD haricinde oyun vs oynamam. Facebook'ta geziyorum genelde

S24U'dan önce S20FE (Snapdragon versiyon) kullandım 4 sene, o da aynı şekilde max 4-5 saat süre veriyordu. Garanti bitimine yakın Amoled yanığı için servise gitti, ekranla birlikte batarya da değişti yine aynı 4-5 saat veriyordu. 4500mAh idi S20FE
bende aynı şekilde sadece block blast instagram ve whatsapp karışık kullanıyorum 4000 mah benimki 8-9 saat gidiyor sebebini anlayamadım seninki çok az

bende aynı şekilde sadece block blast instagram ve whatsapp karışık kullanıyorum 4000 mah benimki 8-9 saat gidiyor sebebini anlayamadım seninki çok az

Benim s24 böyle youtube ve instagram kullanıyorum sadece

Ekler

• Screenshot_20260915_141931_Device care.webp
    Screenshot_20260915_141931_Device care.webp
    94.7 KB · Hit: 10
  • Screenshot_20260915_141928_Device care.webp
    Screenshot_20260915_141928_Device care.webp
    92.8 KB · Hit: 6
  • Screenshot_20260915_141900_Device care.webp
    Screenshot_20260915_141900_Device care.webp
    93.5 KB · Hit: 7