40.000tl Laptop Önerisi

Genesyss

80+
Reaksiyon skoru
71
Bütçe
40.000
Selam dostlar Hem üniversitede kullanmak için hem de ara sıra oyun oynamak için 40.000 TL bandına bir Gaming laptop arıyorum, taksit olması lazım ikinci ele yönelmeyeceğim önerilerinizi bekliyorum
(40k'yı mümkünse çok geçmesin)

Merhaba, tebrik ederim. Bölüm nedir laptoptan tam olarak beklentiniz nedir?
Kredi kartınız hangi banka? Vade farksız seçeneklere göz atalım.

Merhaba, tebrik ederim. Bölüm nedir laptoptan tam olarak beklentiniz nedir?
Kredi kartınız hangi banka? Vade farksız seçeneklere göz atalım.
Teşekkürler :)) Bölüm siyaset bilimi ve kanu yönetimi yani bu bölüm için çoğunlukla sunum hazırlama pdf okuma vize/final çalışma ve video izleme için kullanacağım ama ara sıra oyun da atma isteğim var kart akbank axess olursa iyi olur ama garanti de var

Uzun süre sonra baktım. Laptop piyasası çok kötü durumdaymış maalesef, çok fazla opsiyonunuz yok. 44 bandında TUF A16 var, en mantıklı model o olur. vade farksız 3 taksit yapıyorlar axess'e.

Biraz indirim kovalayıp trendyol'dan alırsanız garanti bonus ile vade farksız 9 taksitle alabilirsiniz.

Uzun süre sonra baktım. Laptop piyasası çok kötü durumdaymış maalesef, çok fazla opsiyonunuz yok. 44 bandında TUF A16 var, en mantıklı model o olur. vade farksız 3 taksit yapıyorlar axess'e.

Biraz indirim kovalayıp trendyol'dan alırsanız garanti bonus ile vade farksız 9 taksitle alabilirsiniz.
Hocam 39k ya 75W RTX 5050 li laptop buldum Ram 8 daha sonra arttırabilirim tabi 3 taksit maalesef az sizin dediğiniz laptop için, bu laptop peşin fiyatına tam 9 taksit

n11'den Acer Nitro V 15 ANV15-52 NH.QZ7EY.003 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX5050 15.6'' Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Onu gördüm fakat acer nitro almanızı önermem.

Hocam 39k ya 75W RTX 5050 li laptop buldum Ram 8 daha sonra arttırabilirim tabi 3 taksit maalesef az sizin dediğiniz laptop için, bu laptop peşin fiyatına tam 9 taksit

n11'den Acer Nitro V 15 ANV15-52 NH.QZ7EY.003 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX5050 15.6'' Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
2. el istemiyorum demişssin ama bütçen çok az şuanda laptop piyasası berbat durumda bence 2. ele bakmalısın verdiğin paranın karşılığını alırsın en azından çünkü şuan 40k bandındaki cihazlar 40k etmiyor. Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz

Onu gördüm fakat acer nitro almanızı önermem.
Hocam acer nitro v15 in ne gibi sıkıntıları var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el istemiyorum demişssin ama bütçen çok az şuanda laptop piyasası berbat durumda bence 2. ele bakmalısın verdiğin paranın karşılığını alırsın en azından çünkü şuan 40k bandındaki cihazlar 40k etmiyor. Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz
Hocam 2. El istemememin sebebi taksitle almam gerekiyor ondan dolayı. Oyun olarak rekabetçi fps oyunları + hikayeli oyunlar oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,236
Üyeler
204,650
Son üye
keskin52
Geri