Normalde laptop altında soğutucu ile oyun oynuyorum ama bazen evde olmadığımda soğutu olmadığında mecbur bu şekilde kullanıyorum. Ve bence laptop kendi...
O yüzden açmadan karar vermek istiyorum. Genel olarak çok kararsız biriyim zaten cloud 2 gibi bi kulaklıktan sonra genel olarak denediklerimi beğenmedim...
Cloud 3 wireless kullandım ve şunu hep söylüyorum kingston da iken hyperx ben cloud 2 aldım ve ben bu kadar mükemmel kulaklık kullanmadım şarkı dinlerken...
O konuda size %100 hak veriyorum kablosuz kullandım ve gerçekten büyük nimet ben bir de laptop kullanıyorum masaüstü değil. Zaten her yerde kablo var...
Asus Rog Pelta satın aldım şuanda kargoda yarın teslim edilecek. SIMGOT EP5 de almayı düşünüyordum bazı yorumlar ve övgülerle pelta siparişi verdim. Youtube...
Sımgot EP5 + DH22 + Moondrop Dawn Pro 2 kombinasyonu mu yoksa farklı bluetooth gaming kulaklık mı almalıyım. Gerçekten çok yorucu oldu karar veremiyorum.
Cloud 3 ben aslında kullandım ve cloud 2 de kullandım. Ve açıkça söylüyorum her yerde Hyperx el değiştirdikten sonra Kingston dan çıktıktan sonra gerçekten...
Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT...
Gaminggen de alıcaz en kötü yapçak bişi yok duruyor açıkçası en kötü seçenek 3 taksit faizsiz n11 falan. Ama yeterki bu fiyata en iyisi neyse onu almak...
Yani o fiyata onu alabilirim biraz zorlayarak. Hepsiburada özellikle aynı fiyatta olsaydı 9 taksit muhtemelen faizsiz alırdım ama 1k fark var iki site...
Şimdiye kadar çok güzel kulaklıklar kullandım. Kingston ürettiği zamanlarda cloud 2 aldım benim için tek efsane kulaklık diyebilirim. Nova pro kullandım...
Alırım o fiyata problem yok da bu fiyat bandında gerçekten en iyisi diyebilir miyiz. Çok fazla anlamıyorum kulaklık özelliklerinden TR incelemesi de...