Pedal çevirmeden de gaz kolu ile gidilen modeller var elektrikli bisiklerde de valla kararsızım. Onvo da sıkıntı yaşayanlar var ehliyet şart. Segway daha...
Eyvallah kral güvenlik tabii ki önemli bide ben bayır da inip çıkıcam ne olacağı belli olmaz. Gemini sorduğum da hatta adreste verdim konumu doğru bildi...
Segway modelinde ehliyet zorunlu değil okudum. 900w 43k fiyatı var. Onvo 2000w 38k fiyatı var.
Ehliyetim yok gözlerimden yıllar önce ameliyat olduğum da...
Segway Ninebot Max G2 modeli ehliyet gerektiryormuş sanırsam. Onvo 013 ehliyet istiyorlar aslında onvo 2000w daha iyi aynı fiyata hatta daha ucuz segway...
kabloyu takip edip bakarım kopukluk ezilme vs var mı diye de. bina genel olarak şikayetçi internetin kötü olduğunu söylüyorlar herkesin mi kablosu problemli
bi arıza kaydı açılsa dışarı kontrol ederler dışarıda problem yoksa içerisi için gelirler extra ücret alırlar ama problem çözülse yeter. komşu ile interneti...
bina kutusundan modeme gelene kadar olan kablo bize ait kısım. burda kablo da kopma vs olsa herhalde hiç internet gelmez. ucu oksitlenmiş olabilir başka ne...
vdsl yazıyor ama değerler düşük evet ama vdsl yazıyor
1787306546
13.30 çıktı bu seferki testte yarım saat önce de 8.90 falan çıkmıştı. Ama hala uzaktan...
Türktelekom 75mbps paket alıyoruz ama speedtest de 8mbps çıkıyor. Modem arayüzünden vdsl mi adsl mi nasıl olduğunu kontrol ettim vdsl gözüküyor. Diğer...