m3s max almalı mıyım hocam. 2500TL max en iyisi diyeceğiniz bu mudur? Ben razer deathadder hyperspeed kullanıyorum şuan tam avcuma göre alıştım buna...
2K kadar çıkarım kankam ama dediğim gibi hepsiburada vs oralarda olması lazım ki taksit kolayca alıyım vade farksız
1789673371
eyw kral yarın incelicem...
Balataların ne kadar olduğunu bilmiyorum ama evet çok yokuş. 52km hızı gördüm düz yolda yokuş çıkarken de 30km gördüm max. Çıkıyor problem yok ama inerken...
Şuan kullandığım razer deathadder hyperspeed sensör de problem var muhtemelen çözemedim takılarak ilerliyor. Çoğu zaman 2.4 dongle da kullanırken sağ sol...
Scooter aldım 1 kere denedim güzel gidiyor 52km gördüm. Bulunduğum yer çok dik bayırlara sahip. Çift motor turbo ayarda 25 30km ile bayırı çıkıyor bir...
Bir arkadaşa laptop alacağız bütçe 40k. Oyun oynamak gibi bir amacı yok oyuncu laptopları da genelde tasarımı farklı oluyor şıklık incelik olmuyor. 2 3 kere...
Pedal çevirmeden de gaz kolu ile gidilen modeller var elektrikli bisiklerde de valla kararsızım. Onvo da sıkıntı yaşayanlar var ehliyet şart. Segway daha...
Eyvallah kral güvenlik tabii ki önemli bide ben bayır da inip çıkıcam ne olacağı belli olmaz. Gemini sorduğum da hatta adreste verdim konumu doğru bildi...