John wick en son kaç izledim bilmiyorum ama 3 izledim gibi geliyor muhtemelen 4 kaldı 5 gelirse izleriz sıkıntı yok. Obsession hem dizi hem film var...
o konu hakkında farklı görüşler var, bazıları 5te çıkacak diyor ama çoğunluk serinin dörtleme olduğunu ve sonlandığını savunuyor. bu arada dörtlemenin en...
Uncharted izlemiştim. Wick sanırsam son filmi 4 onu izlemedim bi göz atıyım aklımda olsun. Şuan izlediğim ve yeni bölümleri gelen diziler var ama obsession...
2 3 Yıldır film etmiyorum mutlaka izle dediğiniz bunu kaçırma dediğiniz filmler varsa önerileri bekliyorum. Marvel çok takip ederdim saldım bi yerden sonra...
Bayadır girmiyorum foruma ama dediğimi yaptım. Şöyle bir sıkıntı var geçen bizim eve internet kurmaya geldiler sözde boş yer yoktu sonra var dediler ama...
Hocam max modelini aldım. Hatamı yaptım bilmiyorum ama bakıcaz. 1k ile 8k arasında çok bir fark olacağını zannetmiyorum zaten laptop kullanıyorum 165hz...
60TL indirim çıkıyor kodla kargo 95TL çıkıyor :D bu kadar para veriyoruz kargo bari beleş yapsalardı ne olurdu. Ödeme sayfasına geldim ama bu sefer de kart...