DESMOND isimli üyenin son içerikleri

1. D

Gamegaraj X5T Fanlarının Yeterli Güçte Çalışmadığını Düşünüyorum

Normalde laptop altında soğutucu ile oyun oynuyorum ama bazen evde olmadığımda soğutu olmadığında mecbur bu şekilde kullanıyorum. Ve bence laptop kendi fanları yetersiz çalışıyor. 75 Derecede çalışıyor şuan ve bence daha iyi bir performansı vardır. Fanlar tam kapasite kullanmıyor bence çok...
  2. D

Asus Rog Pelta vs SIMGOT EP5 Hangisi Almalıyım İnceleme Videosu SIMGOT

O yüzden açmadan karar vermek istiyorum. Genel olarak çok kararsız biriyim zaten cloud 2 gibi bi kulaklıktan sonra genel olarak denediklerimi beğenmedim zaten. En son borç vs yokken ss nova pro almıştım oda çok hoşuma gitmişti ama tabii ki şuan o fiyatlar verilmez. Yinede SIMGOT geçip geçmeme...
  3. D

Cloud 3 wireless kullandım ve şunu hep söylüyorum kingston da iken hyperx ben cloud 2 aldım ve ben bu kadar mükemmel kulaklık kullanmadım şarkı dinlerken bile mükemmeldi. Hyperx benim görüşüm kulaklık konusunda geride kaldı. Ve Pelta konusuna dönersek kablolu muhtemelen canımı sıkabilir ama daha...
  4. D

O konuda size %100 hak veriyorum kablosuz kullandım ve gerçekten büyük nimet ben bir de laptop kullanıyorum masaüstü değil. Zaten her yerde kablo var soğutucu kablosu laptop kendi adaptörü klavye ekstra laptopa bağlı falan ama bazı kişiler gerçekten bu tip stüdyo kulaklıklarının oyunlarda dac...
  5. D

Asus Rog Pelta satın aldım şuanda kargoda yarın teslim edilecek. SIMGOT EP5 de almayı düşünüyordum bazı yorumlar ve övgülerle pelta siparişi verdim. Youtube da bir kanal inceleme videosu yayınlamış benimde almak istediğim şekilde dawn pro 2 dac ile beraber video yayınlamış. Pelta açmadan iade mi...
  6. D

Öneri Arctis Nova 5 - HS80Max - Cloud 3 Wireless- SIMGOT EP5 Hangisini Almalıyım?

Asus rog pelta aldım çoktan yola çıktı. Bende alırsam ep5 + dawn pro 2 ile alacaktım ama pelta çok övüldü bunu aldım umarım pişman olmayız
  7. D

Öneri Arctis Nova 5 - HS80Max - Cloud 3 Wireless- SIMGOT EP5 Hangisini Almalıyım?

Sımgot EP5 + DH22 + Moondrop Dawn Pro 2 kombinasyonu mu yoksa farklı bluetooth gaming kulaklık mı almalıyım. Gerçekten çok yorucu oldu karar veremiyorum.
  8. D

Cloud 3 ben aslında kullandım ve cloud 2 de kullandım. Ve açıkça söylüyorum her yerde Hyperx el değiştirdikten sonra Kingston dan çıktıktan sonra gerçekten kötü bir hal almış. Cloud 3 de ben açıkça söyliyim eski cloud 2 performansını göremedim. Cloud 3 S modeli çıkmış yeni versiyon sanırsam ama...
  9. D

Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT stüdyo kulaklıklarının ses kalitesi çok çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kablo kalabalığı olacaktır evet ama gerçekten kararsızım. Laptop...
  10. D

Öneri SIMGOT EP5 ve Yanında Ses Kartı Almayı Düşünüyorum Mantıklı Mı?

Sımgot satan tek bir yer var oda wraith ve iade almıyor kulaklık ürünlerinde paket açılmadığı sürece alıyor ancak.
  11. D

Gaminggen de alıcaz en kötü yapçak bişi yok duruyor açıkçası en kötü seçenek 3 taksit faizsiz n11 falan. Ama yeterki bu fiyata en iyisi neyse onu almak. Sımgot heves etmedim değil gerçekten kaliteli duruyor birebir deneyen kullanan kişiler veya tanıtım yok TR olarak
  12. D

Yani o fiyata onu alabilirim biraz zorlayarak. Hepsiburada özellikle aynı fiyatta olsaydı 9 taksit muhtemelen faizsiz alırdım ama 1k fark var iki site arasında. İdefix var 6 taksit faizsiz yapıyor o siteyi de hiç kullanmadım güvenilir mi bilmiyorum
  13. D

Kulaklık arıyorum bir kaç gündür ve ben genelde çabuk karar veren biri değilim. Çok kararsız biriyim açıkçası. Biraz yardıma ihtiyacım var. Laptop kullanıyorum gamegaraj x5t model. Daha iyi bir performans için şuan veya kulaklığı aldıktan bir kaç ay sonra ses kartı da alabilirim. Sizce doğru bir...
  14. D

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Şimdiye kadar çok güzel kulaklıklar kullandım. Kingston ürettiği zamanlarda cloud 2 aldım benim için tek efsane kulaklık diyebilirim. Nova pro kullandım. ATK mail yolladı stok geldi diye siteye girdim 10 dakika sonra stok yok gösteriyordu 10 dakika da eridi mi yoksa yanlış mı mail yolladılar...
  15. D

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Alırım o fiyata problem yok da bu fiyat bandında gerçekten en iyisi diyebilir miyiz. Çok fazla anlamıyorum kulaklık özelliklerinden TR incelemesi de bulamadım. Sımgot da yok inceleme olarak tabi. Çok kararsızım wraith stok bilgisi vermiyor ne zaman gelebiliceğine dair.
Geri