DESMOND isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri F/P Kablosuz Mouse Arıyorum.

m3s max almalı mıyım hocam. 2500TL max en iyisi diyeceğiniz bu mudur? Ben razer deathadder hyperspeed kullanıyorum şuan tam avcuma göre alıştım buna sanırsam darmoshark biraz daha küçükmüş
  2. D

2K kadar çıkarım kankam ama dediğim gibi hepsiburada vs oralarda olması lazım ki taksit kolayca alıyım vade farksız 1789673371 eyw kral yarın incelicem şimdi işe gidiyorum. Çok fazla yan tuş vs istemiyorum ihtiyacım yok o kadarına. Şuanda kullandığım razerda da 2 yan var 2 dpı tuşu var. 2 dpı...
  3. D

2k taksit yapabiliceğim platform da olması önemli. Hepsiburada world kart var genelde orada bazı imkanlar sağlanıyor extra
  4. D

Onvo Ov 013 X Plus. Çok Dik Bayırda Nasıl İnmeliyim Balata Ömri Açısından?

Balataların ne kadar olduğunu bilmiyorum ama evet çok yokuş. 52km hızı gördüm düz yolda yokuş çıkarken de 30km gördüm max. Çıkıyor problem yok ama inerken gerçekten frensiz inmek mümkün değil. Nerdeyse sürekli freni kullanmam lazım
  5. D

Fiyatı çok yüksek hocam o kadar veremem. Mümkünse taksitle peşin fiyatına yakalarım hepsiburada vs oralardan alırım
  6. D

Şuan kullandığım razer deathadder hyperspeed sensör de problem var muhtemelen çözemedim takılarak ilerliyor. Çoğu zaman 2.4 dongle da kullanırken sağ sol tık yapıyor imleç ilerlemiyor vs tam çözemedim. O yüzden yeni bir mouse istiyorum. Macro arada kullanıyorum kendi uygulaması olan macro...
  7. D

Onvo Ov 013 X Plus. Çok Dik Bayırda Nasıl İnmeliyim Balata Ömri Açısından?

Scooter aldım 1 kere denedim güzel gidiyor 52km gördüm. Bulunduğum yer çok dik bayırlara sahip. Çift motor turbo ayarda 25 30km ile bayırı çıkıyor bir problem göremedim. İnerken gaz kullanmıyorum ama bayır çok dik. Frensiz inmek mümkün değil. Bayır sürekli olarak dik ve aşşağı çok nadir yerler...
  8. D

Öneri 40.000tl Bütçe Laptop Önerisi

Bir arkadaşa laptop alacağız bütçe 40k. Oyun oynamak gibi bir amacı yok oyuncu laptopları da genelde tasarımı farklı oluyor şıklık incelik olmuyor. 2 3 kere de sordum oyun oynamıycaz vs dedi. Film dizi günlük işler için istiyor. Marka model önerisi bekliyorum.
  9. D

Rj45 Uçlu Dış Mekan Su Uv Korumalı Cat6 Kablo Lazım Full Bakır

E mecbur biraz ucuza vericez ki oda kâr etsin. Onlar da kesip satıyor sonuçta. Baya fazla geldi kablo.
  10. D

Rj45 Uçlu Dış Mekan Su Uv Korumalı Cat6 Kablo Lazım Full Bakır

Aldım hallettim sağol arttı baya elektrikçiler alır mı bu kabloyu acaba
  11. D

Öneri Segway Ninebot Max G2 mı Onvo 013 X Plus mı? Ehliyet Yok.

Pedal çevirmeden de gaz kolu ile gidilen modeller var elektrikli bisiklerde de valla kararsızım. Onvo da sıkıntı yaşayanlar var ehliyet şart. Segway daha kaliteli diyorlar daha pahalı ve 900w. Gemini dediğine göre yokuşu çıkar ama denemeden de bilemiyoruz arada kaldım. Scooter çevirmezler...
  12. D

Peki scooter mı elektrikli bisiklet mi? https://www.trendyol.com/ape-ryder/genon-ultra-750w-elektrikli-bisiklet-ayna-canta-ve-el-gazi-hediyeli-p-1129354562 Bütçeyi aşıyor aslında da örnek olsun diye atıyım dedim. Bunlar da w düşük ama bunların çekişi daha iyi diyorlar bayırlarda
  13. D

Çok kararsız kaldım elektrikli bisikletler var motor gibi güzel tasarımlı ama tabi dik bayır çıkabilecek performans lazım. Hangisi daha uzun ömürlü kullanımı kolay olur dik bayırı rahat çıkar bilemiyorum. Bunlar direk elektrikli bisiklet olarak geçtiği için ehliyet istemiyorlar bazı modeller...
  14. D

Eyvallah kral güvenlik tabii ki önemli bide ben bayır da inip çıkıcam ne olacağı belli olmaz. Gemini sorduğum da hatta adreste verdim konumu doğru bildi etrafını anlattı oranın bayırını çıkar dedi segway için malzeme kalitesi olarak da güzel diyorlar. Onvo malzeme kalitesi iyi değil diyorlar bide...
  15. D

Segway modelinde ehliyet zorunlu değil okudum. 900w 43k fiyatı var. Onvo 2000w 38k fiyatı var. Ehliyetim yok gözlerimden yıllar önce ameliyat olduğum da ehliyet vermemişlerdi o zamandan bu zamana çok zaman geçti artık belki verirler ama şuanda da maddi durum yetersiz. Ehliyetsiz şekilde...
Geri