DESMOND isimli üyenin son içerikleri

1. D

Android Samsung S25 Ultra Alacağım İnternetten Alınır mı?

Lens koruyucu da ekran koruyucu da iptal ettim normal ekran koruyucu olarak değiştiriyorum kredi kartına yansıtmıştım taksitle iade de sıkıntı çıkmaz umarım
  2. D

Lens koruyucu çizilmemesi için düşündüm de. 1783957292 Fark eder mi o kadar ya spigen de ona göre iptal edicem
  3. D

Hocam Selamun Aleyküm iyisin inşallah. Spigen kılıf stoğa gelmiş alacağım almışken bi ekran koruyucu bir de kamera lens koruyucu alayım diyorum sizce gerek var mı? 4k yapıyor bu 3 ürün bana ama tabi ekran koruyucu 2 tane lens koruyucu 2 tane 1783954974
  4. D

Var var onlar var da katmanlı korumalı kılıf yok spigen mesela hiç bir yerde stok yok. Sipariş vereyim dedim bulamadım dünden beri
  5. D

Spigen kendi sitesin de bile yok kılıfsız da olmaz sağlam koruyucu kılıf lazım UAG çok pahalı ama onun da stoğu yok benim şansıma kaliteli markaların stoğu yok
  6. D

Spigen baktım hiç bir yerde stok yok. İş tehlikeki sağlam korumalı kılıf arıyorum ama yok. Sorgulama da eski tarih çıkmaması lazım mantıken garanti başlama süresi hattı taktığın da ya da fatura tarihi olması lazım
  7. D

Kutuda telefonda bir şey fark etmedim. E devlet ımeı sorgusu da bir şey çıkmadı. 2 3 gün hattı takıp garanti sorgulama yapacağım samsung arayıp. Şuan kılıf arıyorum sağlam koruyacak işim biraz tehlikeli iş korumak için sağlam bir şey lazım da hep çakma markalar var
  8. D

Hocam akşam kontrol edeceğim müsaitseniz bu cihazın gerçekten sıfır cihaz olduğunu nasıl öğrenirim siz bunu takip ettiniz mi?
  9. D

Kutuyu açtım ama daha cihazı açmadım işten geldim uyuyup akşam bakacağım. Cihazın gerçekten sıfır olup olmadığını anlamak için gerekli adımlar nelerdir yüzde yüz emin olmak istiyorum.
  10. D

Aldım 512gb olanı hatta nasıl oldu anlamadım eve geldi bile. Dün akşam 10da sipariş verdiğim ürün nasıl sabah 10.30 da teslim edildi anlamadım. İşten çıktım eve gidip kontrol edeceğim
  11. D

Verdim bunu sipariş hocam
  12. D

Ticari kartı olan bir tanıdık olsa gerçekten benim de şuan çok işime yarardı 1783627599 72.000 güzel fiyat 75.000 diğer seçenekler. Satıcı da hepsiburada çok iyi bu şuan aklıma yattı direk 1783627925 512gb Hepsiburada 72 000e varmış hocam ne dersin. 75.000 normal de. 8.000TL fark çok gelmişti...
  13. D

Bence de sorun olmaz satıcı kendileri. Şöyle olsa mesela rengini beğenmedim değiştirmek istiyorum o zaman Trendyol aracılığı ile çözmen lazım ama telefonda donanım hasarı vs çıktı o zaman direk Mediamarkt mağazaya gitsem problem çıkarcaklarını düşünmüyorum 1783625620 Ticari kartla taksit oluyor...
  14. D

67.999TL Şuan 256GB Çok fazla yukarı çıkmak istemiyorum. Aldığımda uzun süre kullanıyorum şuanki telefonun en az 6 7 senelik
  15. D

Kendi internet sitelerinde de fiyat aynı mağaza da fiyat nedir bilemiyorum stok var mı bilemiyorum Fiyatı artarsa diye ben gidemeden korkuyorum 6 7 bin TL diğer renkleri buna da zam gelirse 75.000 Olacak
Geri