Seçeneklerde 1 model daha var onu daha iyi diyorlar bir üst model sanırsam. Ama amazonda o isimle değil scale s400 olarak var. Amazon tercih ediyorum alışverişte genelde ondan merak ettim aynımı
Eski baskül düzgün tartmıyor birazda eskimişti attım. Çok pahalı olmayan bir baskül önerir misiniz?
xiaomi mi body composition scale 2 internette çok satılanlarda genelde amazondan alışveriş yaparım ama amazonda bu isimde yok s400 olarak var farkımı var ismi amazonda niye öyle bilmiyorum.
Attığın yazıyı okudum elektrik işlerinden hiç anlamam. Eğer bu durumu yaşıyorsam ne yapmam gerek? Sıkıntı tam nerde nasıl çözerim. Ve bu durum cihaza kalıcı hasar mı bırakıyor yoksa anlık mı oluşuyor. Mesela sesle ilgili problem yaratıyorsa sistemi bozduğu için mi yoksa saniyelik mi gelip gidiyor.
Psu 80+ gold ayrıca akım korumalı priz var. İlk bu şekildeydi. Sonra sisteme ups de ekledim. Tabi bu sorun ups eklemeden önce masaüstü sisteme bulaştıysa nerde problem yarattıysa öyle devam etti. Tabi böyle bir problem yaratabiliyorsa. Laptop da normal akım korumalı prize takılı. Toprak hattıda...
Bunca koruma varken nasıl ve niye olabilir. Tamam ev eski kablolar eski ama ben bu evde başka sistemde kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Şuan niye böyle bir şey olabilir. Prize topraklama hattı çektirdim akım korumalı priz aldım en iyisinden
Eski bir evde oturuyorum ama bilgisayar almadan önce bilgisayarı kullanacağım prize toprak hattı çektirdim. Ayrıca akım korumalı prizde var. Hem masaüstü hem laptopta sesle ilgili sıkıntı oluyor. Şuan masaüstü garantide. Laptop baya eski bir model şuan onu kullanıyorum dizi izliyorum ve ufak bi...
DAC üzerinde bi değişiklik yapmadım. Daha önce telefona Bluetooth ile bağlamıştım. Hem DAC ile alakalı değildir sonuçta Bluetooth mod DAC olmasada bağlamam gerek.
1744719833
Şuanda da laptopa dac ile bağladım ama kulaklığa ses gelmiyor. DAC da L R ses gözüküyor ama kulaklıkta tık yok. Niye böyle
Nova Pro almıştım daha önce Bluetooth ile telefondan bağlanmıştım. Ama şuanda Bluetooth ile ne bilgisayar ne de telefon kulaklığı görmüyor. Neden olabilir? Bir problemi varsa hiç uğraşmadan iade edeceğim.
Bazı kişilerde ups kapanmamalı diyor. Çok farklı yorumlar var. Bazen çok başım ağrıyor gece sessiz rahat uyumak için de kapatıyorum. İnsan bazen dayanamıyor sesine çok ses yapıyor. Kapatınca rahatlama geliyor 😂