John wick en son kaç izledim bilmiyorum ama 3 izledim gibi geliyor muhtemelen 4 kaldı 5 gelirse izleriz sıkıntı yok. Obsession hem dizi hem film var sanırsam korku pek tercih ettiğim bir tür değil ama düşünelim
Uncharted izlemiştim. Wick sanırsam son filmi 4 onu izlemedim bi göz atıyım aklımda olsun. Şuan izlediğim ve yeni bölümleri gelen diziler var ama obsession çok duydum ona da bakarım.
1791453171
Ona çok kötü yorumlar gördüm Thor filminde Thor yok vs :D o yüzden açmadım bile onu. Ama aralarda...
2 3 Yıldır film etmiyorum mutlaka izle dediğiniz bunu kaçırma dediğiniz filmler varsa önerileri bekliyorum. Marvel çok takip ederdim saldım bi yerden sonra. Hızlı ve Öfkeli zaten 7 ya da 8 de saldım. Önerilerinizi bekliyorum.
Bayadır girmiyorum foruma ama dediğimi yaptım. Şöyle bir sıkıntı var geçen bizim eve internet kurmaya geldiler sözde boş yer yoktu sonra var dediler ama bozuk dediler sonra yine arayıp iç tesisat bozuk dediler. Gittiler ama interneti çektiğim komşunun interneti kesilmiş niye hala bilmiyoruz...
Hocam max modelini aldım. Hatamı yaptım bilmiyorum ama bakıcaz. 1k ile 8k arasında çok bir fark olacağını zannetmiyorum zaten laptop kullanıyorum 165hz. Çokta valorant vs oynamıyorum. İlle çok kafama takılırsa 8k destekliyor dongle alırım ileride bütçe de müsait olursa.
60TL indirim çıkıyor kodla kargo 95TL çıkıyor :D bu kadar para veriyoruz kargo bari beleş yapsalardı ne olurdu. Ödeme sayfasına geldim ama bu sefer de kart bilgileri girecek kısım gelmiyor site de anlamadım
Eyvallah saolasın. Kontrol ettim siteden max da 2k dongle diyor v2 de 8k nano alıcı kutuya dahil diyor. Fiyat olarak da daha ucuz diğerinden çok garip. Varsa bildiğin kod alabilirim. Bide yeşil gerçekten gözüme çok güzel gözüktü sen ne renk tercih ettin
peki neden hocam o arkadaş tam tersini söyledi merakımdan soruyorum. ve sitede olan indirim kodlarını nerden öğreniyorsunuz max indirimi hangi kod veriyor güncel
çok tuşa ihtiyacım yok zaten ya hocam. deathadder da 2 yan tuş 2 de sol tık yanı var bana 2 yan tuş yetiyor sol tık yanındakiler sadece dpı arttırma vs onun için kullanıyorum olmasa da bişi kaybetmem. sadece verdiğim paraya değen bir mouse olsun istiyorum