Arkadaşlar bir öneriniz varsa bekliyorum. BTK üzerinden Türk Telekom a gerekli yazıyı gönderdim Açık Kapı sistemi üzerinden de talebimi ilettim. Bunların cevap vermesi 10 15 günü bulur en az tabi bir sonuca varıp varamayacağım da kesin değil.
3 yıl mı one öyle kral ya. Valla ne yapıcam bilmiyorum Box magnet sistemler pahalı ve ping sorunu muhtemelen yaratır rahat oyun oynanmaz çoklu cihaz olunca problem yaratır. Altyapısız tarifeler var Saknet Myfi bunlar nasıl olur bilmiyorum gerçekten
1785849825
Az önce dediğim myfi saknet...
Dediğim Saknet Myfi dediğiniz sistem muhtemelen çatıya cihaz takıyorlar eve kablo çekiyorlar modeme bağlıyorlar. 30 35Mbps Hız veriyorlar
1785846539
Şöyle diyim bina da insanları ikna ettim herkes talep formu doldurdu 3 ay da geldi kalan 9ay boş yere ödemek zorunda kalırım Turbubox sistemine
Valla box şuan mantıksız geliyor hem kotalı internet hem çok pahalı. 3500 4500 kuruluma para verip altyapısız bağlatıcam muhtemelen. Onda taahhüt yok fiber gelirse iptal ederim direk. Ama firmalar da güvenilir mi nasıl olcak o iş onu da bilmiyorum. Enazından benim olduğum şehirde böyle bir imkan...
Box hem çok az kotası var hem çok pahalı. Altyapısız bağlıyorlar çatıya cihaz takıp onlarda da 35mbps hız var daha fazla yok. Kurulumu 3500 4000TL tutuyormuş. Saknet 35mbps 840TL diyor yılda 1 2 kere zam gelebilir diyor. Myfi 30mbps 1200TL diyor oda kurulumu 4500 ve üzeri diyor
Yeni ev aldım Allahın izniyle taşınacağım. Sorgulattım bina da boş port yokmuş internet bağlatamıyorum. Aynı binada toplam 4 daire kullanmıyormuş benim gideceğim daire dahil. Şuan en mantıklı ne yapmam gerek altyapısız internet pahalı hızı düşük. TT ile görüştüm fiber için başvuru olması...