Arama sonuçları: *

1. D

Sımgot EP5 mi ATK Neptune N9 Pro mu?

Sımgot iyi bir kulaklığı benziyor ama diğer neptune de 53mm sürücülere sahip mikrofonu performansı vs daha iyi duruyor internette izlediğim 1 2 videoda daha net güzel geliyor gibi geldi açıkçası. Hemde simgot kadar pahalı değil bilemiyorum
  2. D

Benim merak ettiğim aldın kullanıyor musun bu kadar çok övüyorsun merak ediyorum şuan
  3. D

Hangi modeli almalıyım veya bi fiyata daha iyi dediğiniz model var mı? ATK karar verirsem stok bekleyeceğim ne zamana gelir bilemiyoruz maalesef...
  4. D

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Valla ATK de güzel gibi pro modeli farkları ney ve tahmini ne kadara gelir?
  5. D

Yok kral çok pahalı ben sımgot da hoşuma gitti diye elimdeki fazla monitörü satarsam onun parası ile almak için karar verdim
  6. D

Yok ben kablolu kullanırım problem yok hatta daha iyi bence. Etrafta çok fazla Bluetooth cihazı var parazit oluyor. Alc kaç bilmiyorum gamegaraj x5t var laptop olarak chatgpt sorduğumda nahimicde oyun modu seçince vs çok iyi performans verir dedi. Ama bakayım alc kaç chatgpt sorayım 1767854932...
  7. D

Öneren sizdiniz zaten hatırlıyorum ben anlamıyorum pek. Ama kötü bir özellik olarak dikkatimi çeken şey mikrofon kulaklığı bağlı değil farklı kablo ile mi bağlanıyor tam çözemedim orasını çok inceleme fırsatım olmadı
  8. D

Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord sohbeti vs arkadaşlarla ortam tabii ki var. Gamegaraj x5t kullanıyorum nahimic yazılımı var. Bazı ayarlarla çok daha iyi performans alabilirim...
  9. D

Yardım 3 k kulaküstü kulaklık önerisi

Simgot EP5 önerdi bi arkadaş baya kaliteli güzsl duruyor stüdyo kulaklığı. Bi incelemek lazım
  10. D

Wraith Yeni Kulaklıklar

Araştırmak lazım simgot tasarımı güzel baya. Mikrofon tarafını anlamadım kabloya bağlı mikrofon falan diyor yayında. Biraz bakmak lazım ama oyun odaklı valorant vs ayrıca discord konuşma oyunda konuşma için kaliteli mi mikrofon bi test yayında bulamadı biraz izledim
  11. D

Bi yerde okudum sizde görmüşsünüzdür. V9 Malzeme kalitesi olarak daha iyi diyorlar x9 malzeme kalitesi kötü ama sesi vs daha iyi. Chatgpt sordum ona aynı şeyleri söyledi V9 Pro modelide varmış sanırım ekstra olarak bazı şeyleri farklıymış. Şuanda karaborsa gibi saçma fiyatlara bazı yerlerde var...
  12. D

Hocam 3k 5k civarı bende düşünüyorum bu konuyu gördüm markayı da hiç araştırmadım. Konu bir kaç gündür dönüyor. Bi araştırma yaptınız mı bu fiyatlarda en iyisi diyebilir miyiz? Gerekirse stok bekliycem V9 vs farklı baya modeli var. Tasarım olarak baktım daha araştırmak için zamanım olmadı...
  13. D

Öneri Havit Gamenote HUAXU-X1 Alınır Mı? Max 2k Bütçe

Muhtemelen evet etmiyecektir. Dediğim gibi elimdeki monitörü hızlıca satabilirsem güzel fiyata bütçe 5k falan yaparım. 5k ya güzel bir kulaklık olur diye düşünüyorum. İki fiyata öneri alırım sıkıntı yok.
  14. D

[H3 id='SteelSeries+Arctis+Nova+Pro']SteelSeries Arctis Nova Pro[/H3]
  15. D

2k Bütçe ile kulaklık arıyorum. Valorant, Metin2 vs oynuyorum. Şimdiye kadar hep güzel kulaklıklar kullandım bütçede artık sıkıntı var biraz. Elimde olan monitörü satabilirsem bütçe artar 5k kadar olabilir. Ama 2k civarına güzel bir öneri gelirse direk almayı düşünüyorum beklemeden.
  16. D

Yardım Gamegaraj X5T Mavi ekran hatası. Minidump dosyası

Saniyelik mavi ekrana düşüyor laptop ve kodu vs göremeden yazıyı okuyamadan pc yeniden başlata geçiyor. İngilizce yazıyor kodu da göremiyorum. Yeni format attım ama tekrar mavi ekran vermeye başladı. Minidump dosyasına bakarak anlayan birileri varsa sorunumu çözerse sevinirim. Sorunlu bir parça...
  17. D

Yardım Ecovacs Deebot T30C mi Dreame X40 Ultra mı?

30a şuan yok evet. 30.999a düşmüştü yıl sonuna kadar düşerse belki. Ki düşmese bile piyasada bu fiyata en iyisi denilirse yine düşünürüm onuda.
  18. D

Yardım Ecovacs Deebot T30C mi Dreame X40 Ultra mı?

Bu 2 model en çok gözüme çarptı. Direk kullanan kişiler varsa dinlemek isterim. Eco 19.000Pa Dreame 12.000Pa. Farklı özellikler + - yönleri vardır elbet. Ama aralık bitmeden 1 tane almak istiyorum. Max 30.000TL olacak şekilde.
  19. D

Öneri Robot Süpürge Önerisi. Kullanıcılardan Yorumlar Bekliyorum Acil.

Eve robot süpürge almak istiyorum genelde tüm halılarımız kalın eski tip kaliteli halılardan. Derin temizlik için istiyorum. Annem yaşlandı ve gerçekten iyisi olsun istiyorum. Dreame X40 almak istiyordum 30.990a düşmüştü black friday ile daha çok düşer mi diye bekledim hüsran oldu. Hepsiburada...
  20. D

Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

Umarım öyle bir durumla karşılaşmayız. Belçika da olduğu için muhtemelen böyle bir durum yaşasa da parasını geri alır ama tabi bu bana olan güveninden zamanına kadar her şeyi mahveder.
Geri