Büyük ihtimal biri daha var sen yedek olabilirsin yada gerçekten ailesi ile kavga etti yada sen onun için çok önemli değilsin bunların hepsi ihtimal hangisi...
Hocam bilgin yoksa fikrin olmasın rica ediyorum kullanmadıysan yorum yapma. Gayet rahat soğutabiliyor diyosak soğutabiliyodur. Sen illa sıvı soğutma olması...
Hiç gigabyte kullanmadım ama formlarda ve redit de çok şikayet okudum gigabyte hakkında özellikle expo konusunda dilersen redit den bakabilirsin dediğim...
Dediğin doğru Gigabyte ve Msi Daha uygun fiyata daha çok özellikli kartlar satıyorlar ama bios tarafında olsun, expo tarafında olsun ikiside Asus un verdiği...
Aynısını kullanıyorum soğutması gayet iyi ben max hotspot 81 derece gördüm 1 sene oldu hiç bir sorun yaşamadım. Bu kart 5070ti dengi 5070 bunun alt sınıfı...
Sonradan gördüm pardon tamam dır aynı anakart ı kullanıyoruz ,kolay yaparız ama işlemci soğutucu tek fanlı olması biraz eksi ama pbo yapalım bakalım ne olacak
Hocam sıkcalıklar çok fazla Ben r5 7600 ile 14500 alıyorum max sıcaklık 73 derece pbo ve curve ayarlı bende. İşlemci soğutucunuz nedir cevaplarsanız...