Büyük ihtimal biri daha var sen yedek olabilirsin yada gerçekten ailesi ile kavga etti yada sen onun için çok önemli değilsin bunların hepsi ihtimal hangisi doğru kesin olarak emin olmazsın çünkü onu yeterince tanımıyorsun. İsteyen her şartta görüşür 1 çay içmelik vakit bulur.
Hiç gigabyte kullanmadım ama formlarda ve redit de çok şikayet okudum gigabyte hakkında özellikle expo konusunda dilersen redit den bakabilirsin dediğim gibi hiç kullanmadım bilgim sadece okuduklarımdan sen kullandıysan daha fazla bilgin vardır
Dediğin doğru Gigabyte ve Msi Daha uygun fiyata daha çok özellikli kartlar satıyorlar ama bios tarafında olsun, expo tarafında olsun ikiside Asus un verdiği stabiliteyi vermiyor Asus un fiyatının şişkin olmasının bir sebebi de bu.
1779038149...
Aynısını kullanıyorum soğutması gayet iyi ben max hotspot 81 derece gördüm 1 sene oldu hiç bir sorun yaşamadım. Bu kart 5070ti dengi 5070 bunun alt sınıfı. Fiyat neredeyse 1 sene önceki fiyat ben 32 bin e almıştım
Sonradan gördüm pardon tamam dır aynı anakart ı kullanıyoruz ,kolay yaparız ama işlemci soğutucu tek fanlı olması biraz eksi ama pbo yapalım bakalım ne olacak
Hocam sıkcalıklar çok fazla Ben r5 7600 ile 14500 alıyorum max sıcaklık 73 derece pbo ve curve ayarlı bende. İşlemci soğutucunuz nedir cevaplarsanız birlikte PBO ayarları yapabiliriz.