MigrosNet REZİLLİĞİ!!!

Yeni abonelikte belirli bir süre abonelik devam etmediği sürece, bedava kur+akt. zor. Kurtarmaz.
Kurdan yırtsanız bile akt. mecbur alınır. Tt'ye ödenecek. Bazı firmalar geçişte bile akt. ücreti almaya başladılar.
Başka forumda; Migrosnet konusunda yazmıştım. Biraz şüpheli gelmişti.
Bu bildiğiniz düpedüz dolandırıcılık zaten. Müşteri hizmetleri konuşmaları kayıt ediyor zaten gerekirse her yere şikayet oluşturacağım.

Hakkınız arayın tabii. ama sözleşmenizede göz atın. Bağlayıcı olur. Tuhaf işler.

Hocam ben 2024 aralık ayında yaptım. Şu an ki sözleşme beni bağlamaz. Ben 6-7 ay önce kurulum yaptırdım ve her yerde kurulum ücretsiz yazıyordu zaten ücretsiz kurulum var diye bu firmaya bulaştım yoksa bulaşır mıydım böyle bir firmaya.
kocaman anasayfada yaziyor nasıl görmediniz

Netgsm kullanıyorum bunlardan da memnun değilim. Ve bu Migros Net kurulum yaparken ne yaptılarsa Xdsl numaralarını TürkNet geçiş için onaylayamıyor. Yeniden kurulum yapılması gerekiyor. Her firmaya bu Xdsl numarası ile geçiş yapamıyormuşum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu şu an var ben yaptığımda reklamlarında kurulum ücreti yok deniliyordu. Ve herhangi bir ücret yansıtılmamıştı faturaya da.

Hocam 6-7 ay oldu dijital olarak gönderdilerse bile silmişimdir. Ama benim tüm her şeyim telefon konuşması üzerinden yapıldı. E devletten de onay verdim işlemler bitti.
Ne sorun oldu netgsmde?

Hocam işi parakende satış olan biyerden neden internet alırsın ki ? Yargılamak gibi olmasın da sağlayıcı mı bitti ?

Hepsi Alfa iletişim'in. Şoknet, Migrosnet, Oris Telekom, Hazırnet.
Yükleme veya fatura ödeme yapılan kanala göre isimlendirilmiş gibi.🫢

Hatayı en başta yapmışsınız malesef hocam online ödemesi bile olmayan bir kurum seçerek.

Ne sorun oldu netgsmde?
Akşamları PİNG oluyor ve her akşam oluyor. Müşteri hizmetleri de bunun normal bir şey olduğunu söyledi bu normal bir şey olabilir mi? 22:00 den 24:00 a kadar oyun oynanmıyor. Bende o yüzden TürkNet'e geçmeye karar vermiştim ama 178 le başlayan Xdsl numaraları kabul edilmiyormuş.

Hocam işi parakende satış olan biyerden neden internet alırsın ki ? Yargılamak gibi olmasın da sağlayıcı mı bitti ?
Ücretsiz kurulum var ve abonesi az olan firmalar da daha az sıkıntı yaşıyordum o yüzden bu firmayı seçmiştim ama çok fazla sıkıntı yaşadım.

kocaman anasayfada yaziyor nasıl görmediniz
Ne yazıyor anlamadım hocam?

Fatura pdf'si ni isteyin.
Fatura PDF i var zaten hocam.

Vallahi belge yoksa sıkıntı bana kalırsa o para cok zora sormayacaksa ödeyin gecin.
Hocam zora sokacak bir fiyat değil ama haksız bir borç bu. Kendileri ücretsiz kurulum yapıyordu. Ve kaç kere sordum sonradan böyle bir durum çıkar mı diye.

Akşamları PİNG oluyor ve her akşam oluyor. Müşteri hizmetleri de bunun normal bir şey olduğunu söyledi bu normal bir şey olabilir mi? 22:00 den 24:00 a kadar oyun oynanmıyor. Bende o yüzden TürkNet'e geçmeye karar vermiştim ama 178 le başlayan Xdsl numaraları kabul edilmiyormuş.

Ücretsiz kurulum var ve abonesi az olan firmalar da daha az sıkıntı yaşıyordum o yüzden bu firmayı seçmiştim ama çok fazla sıkıntı yaşadım.

Ne yazıyor anlamadım hocam?

Fatura PDF i var zaten hocam.

Hocam zora sokacak bir fiyat değil ama haksız bir borç bu. Kendileri ücretsiz kurulum yapıyordu. Ve kaç kere sordum sonradan böyle bir durum çıkar mı diye.
Vallahi hocam hakli görünüyorsunuz ama kanıtlamak vs bence hiç uğraşmaya değmez

GÜNCELLEME: MigrosNet tarafıma dönüş yaptı fatura yanlış oluşturulmuş silinecek dediler.

.

Hocam ben şu yüzden dedim bissürü internet firması var rüzgar net gıbırnet türknet vs vs vs Ben de gıbırnet kullanıyorum ama adamların işi internet. Migros gibi her şeyi satmıyorlar o yüzden dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,411
Üyeler
183,113
Son üye
alexrover
Geri