2016 da mi 6 almıştım 2022 veya 2023e kadar kullandım sonrasında ıp13e geçtim şahane telefondu açıkcası evde hala duruyor pil sorunu var ama ne satarım ne...
valla öneri olarak sundum ben yapamam onunla dedi :D
1785783426
ıphone x veya 11 iş görür mü sizce evet biraz zamanı geçti ancak bütçe dahilinde onlar...
Annelere iPhone alın hocam. Yurt dışı olsun, ikinci el olsun fark etmez; yeter ki iPhone olsun. 😄 S26 Ultra bile alsanız, onların gözünde iPhone her zaman...
1TB hafızası vardır kırılmış versiyondur sorunu sıkıntısı yoktur içerisinde 1 tane oyun vardır
2023 yılında aldım maksimum 1 sene sürekli oynanmıştır geri...
A26 8/256 eğer bütçe az daha artar ise artmaz ise a17 8/256
1785665194
A17 fiyatıda a26 kadar hemen hemen bence a26 almaya çalışın hocam eper bütçe el...
YD derken kayıtlı şekilde olanlardan bahsettim. Telefoncular server kayıtlı olarak veriyor direkt telefonu. Bir sorun çıktığını şu ana kadar görmedim/duymadım.
YD olmaz malesef ya yerli olması lazım çünkü bi kullandımı 4-5 sene kullanıyor
1785619187
5G dert değil bende Ip13 var ben bile 5g kullanmıyorum çekmiyor
Anneme günlük kullanıma uygun kamerası çok kötü olmayan bataryası dayanıklı uzun ömürlü kullanabileceği fiyat performans android telefon aramaktayım...
Dostum daha iyisini Türkiye'de yapsınlar onlardan alalım aha benim annem hep Türk malı diye bu ara Türk marka hijyen ürünleri kullandı geçen gördüm eli yara...