Arama sonuçları: *

1. B

Anneme Kullanabilmesi İçin 15k Bütçeye Kadar Telefon Aramaktayım

11 aklıma yatmıyor değil aslında ama batarya problemini düşünüyorum
  2. B

2016 da mi 6 almıştım 2022 veya 2023e kadar kullandım sonrasında ıp13e geçtim şahane telefondu açıkcası evde hala duruyor pil sorunu var ama ne satarım ne birisine veririm evladım gibi
  3. B

valla öneri olarak sundum ben yapamam onunla dedi :D 1785783426 ıphone x veya 11 iş görür mü sizce evet biraz zamanı geçti ancak bütçe dahilinde onlar geliyor yd almam kadın uğraşmasın sonra
  4. Playstation 4 1tb Kırılmış versiyon

Satılık Playstation 4 1tb Kırılmış versiyon

1TB hafızası vardır kırılmış versiyondur sorunu sıkıntısı yoktur içerisinde 1 tane oyun vardır 2023 yılında aldım maksimum 1 sene sürekli oynanmıştır geri kalan sürelerde sadece kuzenlerle pes oynamaya açtık o yüzden çok kullanılmış bir cihaz değildir. Kabloları flaşı ile birlikte...
    15,000.00 TRY
  5. B

YD olmaz malesef ya yerli olması lazım çünkü bi kullandımı 4-5 sene kullanıyor 1785619187 5G dert değil bende Ip13 var ben bile 5g kullanmıyorum çekmiyor
  6. B

şuanda hb da 14 küsür fiyatı var
  7. B

Anneme günlük kullanıma uygun kamerası çok kötü olmayan bataryası dayanıklı uzun ömürlü kullanabileceği fiyat performans android telefon aramaktayım önerilerinize açığım maksimum bütçem 15 bin tl
  8. B

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 5'li Ferrari Araba Seti Jln12 699,99 TL

bugün yine indirime düştü ama yakalayamadım
  9. B

🔥İndirim Lenovo Lp5 5.0 Bluetooth Kulaklık 543 TL

Trendyol Plus'a Özel Sepette515,92 TL olmuş
  10. B

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

arkadaşlar indirimleri nasıl takip ederim telegramda bir tane grup var bildirim geldiği an almak istiyorum ancak çoktan satılmış oluyor
  11. B

tamamdır teşekkürler 1781120760 peki indirimleri anında öğrenmemin yolu var mı acaba google eklentisi vs
  12. B

Ben indirimleri yakalıyorum ancak sipariş veremiyorum adres hatası veriyor adresi doğru girdiğim halde yapıyor bunu kardeşimden denedim onda da aynı hatayı veriyor çözümü nedir bilen var mı
Geri