6 -7 ay önce Migros Net'e kurulum yaptırmıştım kurulumu ücretsiz diye. Bu firmaya 3 ay dayanabildim çoğu kez internet kesiliyordu ve PİNG sorunları çıkıyordu, birde Migros'a gidip fiş alıp interneti yükleme de cabası sanki orta çağda yaşıyoruz online ödemesi bile yoktu. Migros Net'ten başka bir firmaya geçiş yaptım ve bana 6-7 ay sonra (yani bugün) SMS ile 860 TL borcumun olduğunu çıkarmışlar. Bu borcu geçiş yaptıktan 14 gün sonra çıkarmışlar ve ben Migros Net'i başka firmaya geçiş yapacağım için xdsl numaramı istiyorum diyerek aramıştım ve bana hiçbir şekilde yine böyle bir borç çıkarılabileceğinden bahsetmediler. SMS i görünce yanlışlık vardır diyerek faturanın içeriğine girip baktım ve "Kurulum Hizmet Bedeli" olarak faturayı gördüm ve şok oldum. Ben bu firmaya geçiş yapmadan önce müşteri hizmetlerine sormuştum. Ücretsiz kurulum yapıyorsunuz ama herhangi bir şekilde bir şartı var mı bunun atıyorum 1 yıl bizden hizmet almalısınız yoksa ücret yansıtılır 1 yıldan önce çıkarsanız vs. diye. Müşteri hizmetleri " Hayır istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilir başka bir firmaya geçiş yapabilirsiniz bir sıkıntı olmaz" tarzı cevap vermişti. Zaten sayfalarında hiçbir yerde abonelik iptalinde veya başka bir firmaya geçişte kurulum ücreti talep edilir ibaresi vs. de göremedim.
Migros Net kurulumu yaptırmış ve başka firmaya geçmiş arkadaşlar gidip faturalarınıza bir bakın size de aynı şekilde fatura çıkarmış olabilirler hiç haberiniz bile olmaz. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
Güncelleme: Migros Net tarafından arandım ve faturanın yanlış oluşturulduğu ve silineceği söylendi. 24 saat içerisinde silineceği hafta sonu araya girdiği için Pazartesi gününe kalabileceğini söyledi temsilci. Pazartesi günü tekrardan güncelleme yaparım.
Migros Net kurulumu yaptırmış ve başka firmaya geçmiş arkadaşlar gidip faturalarınıza bir bakın size de aynı şekilde fatura çıkarmış olabilirler hiç haberiniz bile olmaz. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
Güncelleme: Migros Net tarafından arandım ve faturanın yanlış oluşturulduğu ve silineceği söylendi. 24 saat içerisinde silineceği hafta sonu araya girdiği için Pazartesi gününe kalabileceğini söyledi temsilci. Pazartesi günü tekrardan güncelleme yaparım.
Son düzenleme: