Özellik olarakta güzel bir mosu ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor malzeme kalitesi vereceğiniz paraya değiyor hafif olmasına rağmen çok kaliteli iyi akşamlar.
Şuan aktif olarak kullandığım bir mouse çokçada mousu olan bşrşsşyim çok memnunum açıkçası bende sarı rengş var çok güzel duruyor. Pil ömrü çok uzun ben...
Öncelikle çok mantıklı bir konuşma olmuş teşkkürler ama bizim insanımıza fazla bi konuşma bu geçen ben burda bir konu açtım noctua ekran kartı varya asus un...
Anladım hocam teşekkür ederim ben iade etmekle uğraşmam genelde ürünleri kendim tamir edebilirsem ederim edemessem rafa kalkar illa bi paraçsı bir işe...
Kendisi 13 bine almış sana 23 e satıcak işte paran varsa beyaz ramde klev markasının 41 k ya 64 gb var onuda alabilirsin bu al satçılardan gına geldi para...
Hocam önce kule tipinin macunun bi yenileyin sonrasında ya sistemi amd işlemciye geçirin veyada anakartı değiştirin sorunun kaynaşı bunlarla alakalıdır çok...
Msi trio alabilirsiniz tasarım olarak asustan daha iyi duruyor bence eğer ki 50 bin bandına çıkabilirseniz colorfulun 5070ti ı var tufla aynı soğutmaya...
Hocam işlemcin intel olduğu için tam emin değilim ama anakart değiştirmek daha az maliyetli o yüzden ordan başlayabilirsiniz arkadaşınızda filan bir...
Valla bu paralara bu sistem alınmaz bu al satçılae yüzünden fiyatlar o kadar abrüst ki gerçketen yazık yani . Nacizane tavsiyem gerçketen bilgisayar...
Selamın aleyküm kardeşim sorunun nokta arışı söylüyorum sana kardeşim 9070xt te problem var bence bazı kartlar sorunlu gelmiş daha yeni 3 aylık bi kartım...