2 ay önce 3 ay kullanılmış 9070xt nitro+ sattım 33 bin tl ye
Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin...
Msi var gadaşım fakat onları am4 sistemlerdeki 320 ler ile değiştiricem fazladan olsaydılar verirsim sana kullanılmışta değillerde. Bana lazımlar yani sağolsın.
Geçen 20 ye düşmüştü aslında da denk gelmemiş üzüldüm akses kartın varmı bi cuma gününü bekle istersen belki güzel bi ekran kartı gelir pek umudum yokta...
Bende her zaman taksitçiyimdir normalde aldığım şeyleride satmam o kadar çok anakart varki evde boş durdukça sistem dizesim geliyor o yüzden bari şunu...
Bencede işlemci olarak 9800 bakabişirsin bütçen varsa tabikide yoksa zaten bakmada varsa 7800 o paradansa 9800 almak dah mantıklı
1785782738
Ufak ufak zam...
Anakart var elimde asus tuf x870 garantisi devam ediyor ihtiyacı olana uygun vericektim illa tuf olsun dersen yazabilirsin bi değerlendiriz . Sistemin...
Herkes bilgisayarcı olmuş başımıza bu amd kullalanlar neyin kafası arkadaşım bu ben amd 9070 xt nitro plus sattım neden sattım soran olmadı ne fark var...
On numara kart memnun kalırsın aynısı bende de var bende 9070xt den geçtim aralarında görüntü olarak ciddi bir fark var ekranda ki görüntüden bahsediyorum...