Mchose X9 Alınır mı?

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
Bütçe
4000
4 bin TL'ye kadar bütçem var ufak bir araştırma sonucu en mantıklı seçenek bu gibi duruyor. n9 ultraya da baktım dip ses yaşayan çokmuş vazgeçtim. Bu model tatmin eder mi yoksa bu bütçede daha iyisi var mıdır

4 bin TL'ye kadar bütçem var ufak bir araştırma sonucu en mantıklı seçenek bu gibi duruyor. n9 ultraya da baktım dip ses yaşayan çokmuş vazgeçtim. Bu model tatmin eder mi yoksa bu bütçede daha iyisi var mıdır
eder eder severek kullandım bir süre, o fiyata alacağın en iyi kulaklık olur

2.5 olduğu zamanda almıştım baya memnun etmişti beni. Fiyatına göre çok iyiydi, alınır.

Bunun birde prosu çıkmış 6 bin tl bende onu alıp deneyeceğim ama şuan öyle bi müsaitliğim yok okurda bunu alırsanız aynı sizin dediğiniz modelin pembesini eşime alıcam alırsanız buraya tekrar yazarmısınız teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.5 olduğu zamanda almıştım baya memnun etmişti beni. Fiyatına göre çok iyiydi, alınır.
Şuan ne kullanıyorsunuz yazışınızdan anladıpım o kulaklığı değiştirmişsiniz . Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

eder eder severek kullandım bir süre, o fiyata alacağın en iyi kulaklık olur
basslar nasıldır hocam çok önemli benim için. Bu arada sizin ikea sandalyeye verceğim parayı buna basıyom sepete ekledim sandalyeyi 3 saniye sonra kulaklık yere düştü parçalandı biz tabureden devam :)

basslar nasıldır hocam çok önemli benim için. Bu arada sizin ikea sandalyeye verceğim parayı buna basıyom sepete ekledim sandalyeyi 3 saniye sonra kulaklık yere düştü parçalandı biz tabureden devam :)
kafanıza göre ayarlayabiliyorsunuz hocam özel eq ayarları var sizi memnun eder, tabure candır hocam ben severek kullanıyordum sonra ablama verdim.

kafanıza göre ayarlayabiliyorsunuz hocam özel eq ayarları var sizi memnun eder, tabure candır hocam ben severek kullanıyordum sonra ablama verdim.
özel eq varsa her türlü hallolur hocam 53mm alüminyum sürücü de varmış zaten. Sağolun öneri için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri