Bi kaç aydır biraz da ai desteğiyle kendi oyunumu geliştiriyorum. Oyun metin tabanlı ve hikaye odaklı 2d rol yapma oyunu. Karakterimizin yaşadığı köy...
Merhaba, ben uçak teknolojisi yazmayı planlıyorum. Dgs ile de 4 seneliğe tamamalama gibi bir hedefim var, Shy 147 yetkisi olan herhangi bir üniversitede...
Kırmızı tuşları çok gözüme battı ya, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Bütçeyi biraz daha arttırdığım taktirde —300 tl kadar— bahsettiğim...
Merhaba, çok eski bir everest klavye kullanıyorum ve artık baydı. En fazla 1000-1200 tl'ye sessiz ve beyaz, aynı zamanda sağlam ve uzun ömürlü bir klavye...
Monster yetkili servis, arızayı detaylı olarak söylemedi. Direkt anakartta bulunan sigortalar yanmış, işlem yapılması gerekiyor ve işlem durumunda anakart...
Laptop geldi hocam, şu an sıkıntısız şekilde kullanıyorum. Eski üründe boşta 62'lerde geziyordu üstüne ekran kartı turboda max 81-82 derecelerde geziyordu...
Yeni bir cihaz almayı planlamıyorsan yaptırmanı tavsiye ederim lakin bir şey kafama takıldı, %20-30 ihtimalle çalışmayacağını Monster'ın servisi mi yoksa...
Hocam merhaba, tekrar rahatsız ediyorum da kusuruma bakmayın. Ben bu laptobu almayı planlıyorum ama bazı endişelerim var. Sizin laptop geldi mi? En son...