Merhaba, ben uçak teknolojisi yazmayı planlıyorum. Dgs ile de 4 seneliğe tamamalama gibi bir hedefim var, Shy 147 yetkisi olan herhangi bir üniversitede okusam yeterli olur mu sizce iki yıllık bölümü? Çok aradayım, güzel üniversiteler gelmiyor uçak teknolojisi için ama kabin hizmetleri için en...
Kırmızı tuşları çok gözüme battı ya, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Bütçeyi biraz daha arttırdığım taktirde —300 tl kadar— bahsettiğim kriterlerde bir şey önerebilir misiniz? Uzun ömürlü, sağlam, sessiz ve beyaz.
Merhaba, çok eski bir everest klavye kullanıyorum ve artık baydı. En fazla 1000-1200 tl'ye sessiz ve beyaz, aynı zamanda sağlam ve uzun ömürlü bir klavye arıyorum; yardımcı olur musunuz?
Yeni bir cihaz almayı planlamıyorsan yaptırmanı tavsiye ederim lakin bir şey kafama takıldı, %20-30 ihtimalle çalışmayacağını Monster'ın servisi mi yoksa başkası mı söyledi?
Hocam merhaba, tekrar rahatsız ediyorum da kusuruma bakmayın. Ben bu laptobu almayı planlıyorum ama bazı endişelerim var. Sizin laptop geldi mi? En son konuştuğumuzda garantiye göndermiştiniz ve gelmesini bekliyordunuz, kullanıyor musunuz şu anda laptobu? Laptobun artılarını ve eksilerini...
Merhaba, hayırlı sabahlar. Ben acaba yazdığınız yazılımı kullandığımı mı söyledim bir yerde yanlışlıkla? Benim şu anda bir bilgisayarım yok, epey bir süredir de yok aslında. Dediğinize göre bu yazılımı kullanmışım ama kullanacak bir bilgisayarım dahi yok benim. Kusuruma bakmayın, yardımcı...
Anladım, haklısınız aslında. Normalde yapılması gereken bir şeyi yapmalarını bir artı olarak düşünmemeliyim. Cevaplarınız ve ayırdığınız vaktiniz için teşekkür ederim, iyi günler.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. 6 yıl kadar önce Asus Tuf laptop almıştım ve bahsettiğim problemi yaşadım, bu yüzden sorma gereği duydum. Piksel sorunu yaşadığınızı söylemişsiniz, bilgisayarın ekranı kalitesiz diye mi acaba? Size yeni bir cihaz gönderdiklerine göre kullanıcıya...
Hocam wifi gözükmüyor dediniz, aynı problem devam ediyor mu? Nasıl çözdünüz bu sorunu ve kullanırken hiç gittiği oldu mu simgenin? Ayrıca tam olarak hangi konfigürasyonu kullanıyorsunuz, konu sahibinin attığını mı? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim, teşekkür.