bu model ile pek bilgim yok ama QCY Buds Anc HT15 kullanıyorum işimi fena görüyo şarjıda 1 haftaya kadar dayanıyo menü parası amazondan almıştım satışı yok...
kendim topladım indirimsiz 66.484 filan çıktı 9 10 bin lira indirim var bu fiyata gidipte 3 bin hızlı ssd almazsın verdiği ssd 4 bin geçen 6 ya 1tb 6/5...
uyarayım %60 klavye ?sakın? almayın f1-f12 ye kadar tuşları yok mecbur fn ile uğraşıyorsunuz yön tuşları yok tuş ayarlamak zorunda kalıyonuz bende %60 var...
takınca biraz sağa sola oynat bendede bazen anlamıyo heralde ama işin yokken usbden şarj et daha hızlı ve daha uzun gidiyo süresi 12 saatten ve program...
önden hafif rüzgar hissetmem normal o zaman mantıken dışarıya üflese daha yüksek olurdu rüzgar gücü. kasayı ilk kurduğumda dışarıya fazla üflüyodu ordan...
dışarıya atıyo gariplik sezmiştim dedim böyleyse vardır bir olayı niye böyle montelemişler anlamadım değiştircem artık söküp kasanın önü kahverengiye...
ASUS A21 Plus kasa fan yönleri doğru mu?
Merhaba,
ASUS A21 Plus kasamı yeni topladım. Fanlara baktığımda hava akışı bana garip geldi.
Şu anki yönler...