Mr.er isimli üyenin son içerikleri

1. M

Scyrox V8 Alınır mı? Bu Fiyata Başka Ne Alinir

Özellik olarakta güzel bir mosu ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor malzeme kalitesi vereceğiniz paraya değiyor hafif olmasına rağmen çok kaliteli iyi akşamlar.
  2. M

Scyrox V8 Alınır mı? Bu Fiyata Başka Ne Alinir

Şuan aktif olarak kullandığım bir mouse çokçada mousu olan bşrşsşyim çok memnunum açıkçası bende sarı rengş var çok güzel duruyor. Pil ömrü çok uzun ben yeri geliyor günde 15 saat kullanıyorum ona rağmen 2 3 gün çok rahat gidiyor kısa bi hesapla 1000hz de yada 500 hz de 80 saatin üzerinde...
  3. M

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Öncelikle çok mantıklı bir konuşma olmuş teşkkürler ama bizim insanımıza fazla bi konuşma bu geçen ben burda bir konu açtım noctua ekran kartı varya asus un almalımıyım yoksa s.l.klıkmı diye sadece 1 kişi senin zevkin bencede çok güzel demişti wraith den mouse aldım atk9 dedim ki burdan ürün...
  4. M

Anladım hocam teşekkür ederim ben iade etmekle uğraşmam genelde ürünleri kendim tamir edebilirsem ederim edemessem rafa kalkar illa bi paraçsı bir işe yarıyor bir diğer konuda bende burdan alışveriş yapmak istemiyordum dediğim gibi pembe olan bir tek burada var mille sönür öbür sitelerde...
  5. M

Öneri Xpg Lancer Silver 2x24gb İkinci El Alınır mı ?

Kendisi 13 bine almış sana 23 e satıcak işte paran varsa beyaz ramde klev markasının 41 k ya 64 gb var onuda alabilirsin bu al satçılardan gına geldi para kazanmasınlar bari bende ikinci elde ürün satıyorum ama 1 e alıp 10 satmıyorum
  6. M

Benim aradığım mouse eşim içim aldım pembe renkli atk9 plus bi tek bu sitete vardı mecburen aldım bir sorun olucağını sanmıyorum .
  7. M

Oyunlarda Drop Sorunu

Hocam önce kule tipinin macunun bi yenileyin sonrasında ya sistemi amd işlemciye geçirin veyada anakartı değiştirin sorunun kaynaşı bunlarla alakalıdır çok yüksek ihtimalle yazılımsal olarak olduğunj düşünmüyorum dediğinize göre fps birden düşüyor değilmi power suplylede ilgili olabilir tabi...
  8. M

Wraith Eva Kablosuz Kulaklık

Bu siteden mouse aldım ürünlerde sorun yok değilmi sadece satış sonrasında sorun var
  9. M

Öneri Ekran Kartı Önerisi Tuf Serisi

5070 daha mantıklı
  10. M

Arkadaşlar burdan mouse aldım daha yeni ürünlerde bir sıkıntı olmuyor demi sadece satış sonrasında mı sıkıntı oluyor.
  11. M

Öneri Ekran Kartı Önerisi Tuf Serisi

Msi trio alabilirsiniz tasarım olarak asustan daha iyi duruyor bence eğer ki 50 bin bandına çıkabilirseniz colorfulun 5070ti ı var tufla aynı soğutmaya sahip tasarım olarakta güzel bence link atamadım dışarıda olsupum için
  12. M

Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

Siz bilirsiniz tabii ki hayırlısı olsun .
  13. M

Oyunlarda Drop Sorunu

Hocam işlemcin intel olduğu için tam emin değilim ama anakart değiştirmek daha az maliyetli o yüzden ordan başlayabilirsiniz arkadaşınızda filan bir anakart varsa test edebileceğiniz ilk ordan başlayın bence yoksa ekran kartını satıp yeni bir model alabilirsiniz yine 9070 xt alabilirsiniz aynı...
  14. M

Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

Valla bu paralara bu sistem alınmaz bu al satçılae yüzünden fiyatlar o kadar abrüst ki gerçketen yazık yani . Nacizane tavsiyem gerçketen bilgisayar ihtiyacı olan birini bulup ona uygun bir fiyattan vermen olur hem dua da alırsın yani 27 30 arası idal bir fiyat olur Bu benim tavsiyem tabi.
  15. M

Oyunlarda Drop Sorunu

Selamın aleyküm kardeşim sorunun nokta arışı söylüyorum sana kardeşim 9070xt te problem var bence bazı kartlar sorunlu gelmiş daha yeni 3 aylık bi kartım vardı 9070x nitro+ çokta güzel kart ama olmamış yani bende kasma vardı mesela discordtta yayın açıyordum oyunlar drop yiyordu anakart x870 tuf...
Geri