Mr.er isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

Beyler direk gaming gecesi yerinden mi alıcaz ürünü
  2. M

Çözüldü✓ X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice - Çift Kanal Ram Kararsızlığı ve Mavi Ekran Sorunu!

O destek verdiği hız her ram için geçerli değil tek ram de sorun yaratmıyorsa başka bi problem de olabilir
  3. M

Çözüldü✓ X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice - Çift Kanal Ram Kararsızlığı ve Mavi Ekran Sorunu!

Benzer sorunu ben de yaşamıştım fakat 9800x3d 9070xt ile yaşamıştım sizdeki sorun anakartın tam destek vermemesi olabilir elle bils ayarında 5600 mghz de çalışıyormu peki bilgisayar
  4. M

Rust FPS Drop Yiyorum

Mhz yüksek cl si düşük 3600mghz 18 cl filan bulursan al direk kendindeki ram i satıp 2x16 alırsan çok rahat edersin
  5. M

《Öneri✅️》15-20k Bandında Tablet

Işıkta ekran parlaması nasıl güneş çok geldiğimde ekran net bi şekilde görünüyormu ? Teşekkürler
  6. M

İndirim mi Bekliyim Yoksa Almak Mantıklımı

Dönüş yaptım özelden
  7. M

2 ay önce 3 ay kullanılmış 9070xt nitro+ sattım 33 bin tl ye Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin tl idi sıfırı bu pulsenin . 1785783421 Sapphir amd kartta gayet güzel bir markadır.
  8. M

Msi var gadaşım fakat onları am4 sistemlerdeki 320 ler ile değiştiricem fazladan olsaydılar verirsim sana kullanılmışta değillerde. Bana lazımlar yani sağolsın.
  9. M

Geçen 20 ye düşmüştü aslında da denk gelmemiş üzüldüm akses kartın varmı bi cuma gününü bekle istersen belki güzel bi ekran kartı gelir pek umudum yokta belki gelir yani.
  10. M

Taksit avantajı piyasaya göre aralarında 2 3 bin tl ise rünlerin arasındaki fark kesinlikle taksitle almak hem bütçeyide yormamış oluyor.
  11. M

Bende her zaman taksitçiyimdir normalde aldığım şeyleride satmam o kadar çok anakart varki evde boş durdukça sistem dizesim geliyor o yüzden bari şunu elimden çıkartıyımda ihtiyacı olan biri alsın siye bakıyorum al satçılara gitmesin diye yani.
  12. M

3070 Ti Sistem Kaça Satılır?

Parça olarak satmayı düşünürsen bana özelden yaz güvenli ödeme ile satıcak olursan ekran kartı işlemci ve ram i alırım belki anakartıda alabilirim .
  13. M

Bencede işlemci olarak 9800 bakabişirsin bütçen varsa tabikide yoksa zaten bakmada varsa 7800 o paradansa 9800 almak dah mantıklı 1785782738 Ufak ufak zam koymaya başladıkar bile
  14. M

Anakart var elimde asus tuf x870 garantisi devam ediyor ihtiyacı olana uygun vericektim illa tuf olsun dersen yazabilirsin bi değerlendiriz . Sistemin içinde fiyatlar zamlanıcak gibi duruyor ama yinede indrim beklenebişir stok bitirmek için ilerleyen zamanlarda indirim yapabilir firmalar fakat...
Geri