Mr.er isimli üyenin son içerikleri

1. M

20k Bilgisayar Toplama Önerisi

Hala satılıyor da ben temiz ise ben bile satı. Alabilirim 1784487863 https://shbd.io/s/LUVlHD6U Şöyle bi sistem var
  2. M

20k Bilgisayar Toplama Önerisi

İkinci elde bakabilirsin 20 bin tl bütçe ile güzel şeyler olur 3060 3070 ikisi nerdeyse aynı para gibi ama 3070 i bulmak zor biraz ucuza 3060 8 gb sistem gayet güzel olur aslında elindeki sistemide 6 8 bin tl arasında satabilirsin ama ddr3 leri pek kimse almaz bence elinde dursun hala iş...
  3. M

Bu Matx Topladığım PC Fazlamı Pahalı ?

Colorful ekran kartı on numara kart indirimden onu al lexsar 1 tb yada 2 al bence 10990 tl ye düşüyor 2 tb tı anakart olarakta b850 alabilirsin gigabaytın dahası için özelden yaz bana yardımcı olayım
  4. M

He 57 tabi alınmaz canım da 57 yediye asusta alınmaz
  5. M

O ekran kartı asus prime dan daha iyi soğutmaya sahip asusu tufla aynı neden almasın
  6. M

Çözüldü✓ Acil Hangi Anakarti Secmelıyım

Valla hocam doğru söylüyorsun senin soket intel kusura bakma dalgınlığıma gelmiş gigabayt alabilirisn
  7. M

Çözüldü✓ Acil Hangi Anakarti Secmelıyım

İkiside birbirinden hallice ama bende gigabayt var bir sistemimde eagle modeli b850 bi sıkıntısını görmedim onu alabilirsin b860 yerine
  8. M

4 Cü Bilgisayar Olarak Bir Am4 Yapmayı Düşüniyorum? Darboğaz.

Elimde kartta var 3080ti 12 gb on numara kart
  9. M

4 Cü Bilgisayar Olarak Bir Am4 Yapmayı Düşüniyorum? Darboğaz.

Elimde r5 5600 işlemci var 3080 ekran kartında darboğaz yaparmı . Teşekkürler
  10. M

130.000 TL'ye Topladığım Bilgisayarı Yorumlar Mısınız?

Anakart sana yeterlide. B850 de vardı o paraya daha güçlü anlamında varda aralarında inanılmaz bir fark yok gerek yok o yüzden yani 1783918004 Bu anakartı alabilirsin çok güzel bir kart
  11. M

Daha kaliteli dedikleri parçalarda hemen hemen aynı kalitede merak etme fsrklı yerlerdende alsaydın en fazla kazanacağın 5 bin tlolurdu bi fark yok yani.
  12. M

Dostum on numara sistem olmuş özellikle ekran kartını iyiki cuma gecesi almışsın çok güzel bir kart cw sorunu olmayan bir kart yok şu parça vardı yok bu parça vardı filan takılma onlara bende 9800x3d var kule tipi gayet yetiyor bir tek 3500 tl daha veriş anakartı aorus elite yapabilirsin...
  13. M

Yardım Am5 Güçlendirme Kiti Hk.

Bende şuanlık bir problem yok teşekkürler sağolun .
  14. M

Yardım Am5 Güçlendirme Kiti Hk.

Bende geçenlerde taktım kiti işten güçten oyunada giremedim anakartım sizinkisiyle aynı breketi sökeyimmi sizce ?
Geri