Şimdi tayfun bey arkadaşım değerli katkılarınız için teşekkür eder ve net bir soru sormak isterim şimdi siz hangi monütörü alalım dersiniz yorum olrak tabi öneriniz nedir.teşekkürler.
Bunun birde prosu çıkmış 6 bin tl bende onu alıp deneyeceğim ama şuan öyle bi müsaitliğim yok okurda bunu alırsanız aynı sizin dediğiniz modelin pembesini eşime alıcam alırsanız buraya tekrar yazarmısınız teşekkürler.
1788038945
Şuan ne kullanıyorsunuz yazışınızdan anladıpım o kulaklığı...
Benzer sorunu ben de yaşamıştım fakat 9800x3d 9070xt ile yaşamıştım sizdeki sorun anakartın tam destek vermemesi olabilir elle bils ayarında 5600 mghz de çalışıyormu peki bilgisayar
2 ay önce 3 ay kullanılmış 9070xt nitro+ sattım 33 bin tl ye
Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin tl idi sıfırı bu pulsenin .
1785783421
Sapphir amd kartta gayet güzel bir markadır.
Msi var gadaşım fakat onları am4 sistemlerdeki 320 ler ile değiştiricem fazladan olsaydılar verirsim sana kullanılmışta değillerde. Bana lazımlar yani sağolsın.
Geçen 20 ye düşmüştü aslında da denk gelmemiş üzüldüm akses kartın varmı bi cuma gününü bekle istersen belki güzel bi ekran kartı gelir pek umudum yokta belki gelir yani.