Yardım R7 9800x3d Sicaklik Degeri Hakkında

ysfckr06

80+
Reaksiyon skoru
23
Oyuna girerken anlık 80 85 derece görüp 2 3 saniye sonra normal değerlere geri geliyor. Oyun içerisinde 55 60dereceyi geçmiyor işlemci. Bu normal bir durum mu ? Bakılması gereken bir yer var mı ?

Soğutucu : Corsair Icue H150i Elite Capellix 360mm

Son düzenleme:
Oyuna girerken anlık 80 85 derece görüp 2 3 saniye sonra normal değerlere geri geliyor. Oyun içerisinde 55 60dereceyi geçmiyor işlemci. Bu normal bir durum mu ? Bakılması gereken bir yer var mı ?

Spike sorunu normal hocam. Bende de aynısı oluyor. 55-60 dereceler çok iyi.

Bi 10 cpu benchmark at occt den yao

Benimki 76 derece çalışıyor oyunda kule tipi var soğutucu gayet güzel sıcaklıklar yani

Senin sistemi kıskanmaya başladım
Hocam doğrusu bende lian li vision kasaya sahip olan arkadaşların sistemlerini kıskanmaya başladım ama bunun sonu olmadığını anlayınca saldım yavaştan 🫠
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin sisteminiz iyi diye biliyorum ben.

Hocam doğrusu bende lian li vision kasaya sahip olan arkadaşların sistemlerini kıskanmaya başladım ama bunun sonu olmadığını anlayınca saldım yavaştan 🫠
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin sisteminiz iyi diye biliyorum ben.

Benimki senelerce götürür götürmeye devam ediyor ama windows 11 ve ddr5 zamanı geldi artık benim içinde. Yeni sistem dizsem eskisi gibi full oyun giderim. Yoksa 2 oyun oynayıp geçiyorum şimdilik heves kalmadı.

Eski heyecanımın geri gelmesi lazım 🤣

Senin sistemi kıskanmaya başladım
Benimkini kıskanmıyorsun hocam o kadar etiket attım cevapta yok alınmaya başladım ama :D
Bu arada normal oyun yüklenme sahnelerinde işlemci ani peek atıyor ondan kaynaklı oluyor.

normal bir sıcaklık değeri sıkıntı yok hocam pc anlık güncelleme yapmış olabilir

oyundayken 50 60 ı nasıl geçmiyor ya benim 70-80 di

Benimkini kıskanmıyorsun hocam o kadar etiket attım cevapta yok alınmaya başladım ama :D

Nerde ne zaman atıldı. Bana etiket atılınca bildirim geliyor normalde? 9900x ile dünyayı feth ettin ben biliyorum. Ama senin sistem benim bütçemi aşar 🤣

Nerde ne zaman atıldı. Bana etiket atılınca bildirim geliyor normalde? 9900x ile dünyayı feth ettin ben biliyorum. Ama senin sistem benim bütçemi aşar 🤣
Bir kontrol et de forumdaki başlık altında cevabını bekliyorum şok olacaksın sizi aşmaz hocam siz para basıyorsunuz ben biliyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri