5070ti alırsam ne kadar mutlu olurum
4080 super alsam çok mu geride kalırım
Bunu sor kendine; daha sonra şunu söylemişsin
Bu durumda 5070 Ti’ye vereceğim...
Aynen öyle
Bide ben oyunlarında “oyun gibi” gözükmesi taraftarıyım. bu kadar gerçekçi bir oyun deneyimi aramalı mıyız diye sorgulamıştım dlss5 çıkınca...
Nasıl soru kardesim bu 6 senelik kart günümüz teknolojisini tabii ki de kötü çalıştıracaktır güncel kartlardan. Her ne kadar kas gücü farkı görülmese de...
Dlss5 fps arttırsın diye yapılmadı ki?
Dlss artık bu saatten sonra gerçekçiliğe odaklandığı için performans artışı görmek zor. Bildiğimiz anam babam usulü...
Ben 850liğini bulamadım 1000lik almak zorunda kaldım. Benim sistemde çok hafif kaçtı psuya
Oyundayken 300w bile çekmiyorki 😃. 5070-5800x3d kullanıyorum...
Thor plat 3 var bende 1000w
O kadar kötü mü rog strixler?
Yalan yok psuyu eline aldığında tank almışsın gibi hissediyosun sağı solu kabloları vs baya baya...
Bu yoruma imzamı atarım benim sistem alt tarafımda gözüken ile aynı ve video render(Export) yapacağım esna da 40GB ram kullanımına kadar çıkabiliyor yani...
Psu kötü değil
Kernel power 41 değil diğer kritik hatalara bakman lazım. Sağlıklı çalışan sistemde bilgisayar çalışırken bi anda prizden fişi çek sonra...
kanka tez zamanda 1600af a320 sisteme geçmeye çalış 1600af uygun ondan söylüyorum bu sistemle bir yere kadar i5 7500 ile bile zor oyun oynanıyor arkadaşa...
Artar. Eski nesil sistem kullanıyorsun. Fark oluşur elbette
İvy bridge kullanıyorsun etkisi olacaktır.
Ama ddr3 çok geride kaldı hocam bütçen ve kullanım...
Adobe programları için öncelikle minimum 32gb ram şart. 48-64 rahatlatır. Mhz ve gecikmeye çok bakmazdım ben. Tek ram çubuğuylada olmaz.
After effect ve...