Vodafone pişman eden bir firma. Ben de ev İnterneti konusunda sorun yaşadım. Mhye bağlanamıyorsunuz, sürekli robot ile muhatap oluyorsunuz. Sözde ai ama...
vodafone bariz pişmanlıktır. Sene olmuş 2026 ne 720psi yav? 1080p ye sınırsız yapmaları bundan en az 6-7 sene önce çoktan izin vermiş olmaları gerekirdi.
İp13 2021 de çıktı. Hala satılıp kullanıyor millet. Güncellemede alıyor. Yani bu 5. seneyi devirdi yazılım olarak. 2027-2028 gibi 13 eskimiş olarak sayılır...
Kernel power 41 sorunu elektrik gidip gelse bile düşürür. Tek başına psu sorunu göstermeyebilir
Ben işlemciye fazla undervolt yapmışım ayda 1-2 defa sistem...
Hocam PSU'da sorun varsa özellikle oyun açarken kapanması gerekmez mi rastgele zamanlarda niye gidiyor? Bir de önceden forumlarda baktığıma göre birçok...
Kaç tane iphone kullandım;
Bataryayı değiştirmeden hepsi 4 yıl gidiyor genelde. 4. Seneyi devirip kullanmaya çalıştığında sinirden kanser olursun
İos...
Zalman bundan 15 sene önce OCZ ile birlikte dünyanın en kaliteli psularını üreten firmalar arasındaydı. Kasalarıda meşhurdu
Zalman değil merdiven altı...
Sıcaklıktan dolayı cpu kendini mikro şekilde frenleyip geri bırakıyor olabilir. Sıcaklıkları düşürmek hedefiniz olsun önce. 5600x için altta soğutucu...