MeGaDave06 isimli üyenin son içerikleri

1. MeGaDave06

8 Ay İçerisinde 70 Tane Oyun Bitirmişim Acaba Bu 8 Aylık Süre Zarfına Göre 70 Tane Oyun Çok Mu Fazla veya Az ?

keşke senin gibi her yüklediğim oyunu sonuna kadar oynayıp bitirme isteğim olsa. Helal olsun. Ne azı ne çoğu sen bi kere 70 tane oyun oynamışsın 8 ay içerisinde Ben senin yerinde olsam şu zevkinden ve motivasyonundan dolayı dışarda tatlı dağıtırdım Ben 1-2 oyun dışına çıkasım gelmiyor adamın...
  2. MeGaDave06

Öneri B550 Anakart Önerisi

B550 ve sıfır olarak alınabilecek tek mantıklı anakart budur. B450 tomahawk ile eşdeğerdir ve b550 gaming plusın birebir rgbsiz versiyonudur. Bütçeni yükselt ve bunu al. Yukardaki 4.700₺ ye satılan anakart ne kadar çıplakmış öyle Bu forumdan bir arkadaşımıza b550 tomahawkı 4k ya verdim daha...
  3. MeGaDave06

MSI Mpg X870e Carbon Wıfı Alınır mı?

Ram overclocklarken çok fazla mesai harcarım benim için pcb kalitesi, phase katmanları ve 2oz bakır gibi durumlar çok önemli dersen mantıklı. Ama sadece ram ve extreme overclock senaryolarında taş gibi anakarttır Yok ben normal sisteme donanımları takar geçerim expo açar geçerim dersen gereksiz
  4. MeGaDave06

5070ti İçin Ryzen 7 9700x İşlemci Nasıldır?

gayet ideal 5070ti olduğu için 1080p kullanmayacağını varsaydım? Doğrudur umarım
  5. MeGaDave06

Ram Mhz Artırırasam Sorun Yaşar Mıyım?

hangi işlemci belli değil Hangi ram belli değil Hangi anakart belli değil Sistem ne amaçla kullanılacak belli değil Mevcut sistemdemi mhz artırılmaya çalışılınıyor belli değil Mevcut sistemse hiçbir donanımın bilgisi paylaşılmamış Düümmmdüzz soru 🤣 bana göre sorun yaşatmaz ahmete göre yaratır...
  6. MeGaDave06

Çözüldü✓ Sizce 5080'in Hakkını Alır Mıyım

Aynen öyle. Heleki ilerde 4k ya geçeceği zaman 9800x3dnin 3d vcachenin hiçbir nimetinden faydalanamayacak. Rekabetçi oynayan adamında isteği bol fps olur yine 2k çözünürlükle çok işi olmaz diye düşünüyorum
  7. MeGaDave06

Dakika 1 gol 1. Bişey desem hemen şikayet butonuna basacaklarını bildiğim için Sence iyi seçim olmamış derken; ben 9800x3d den daha üst (9900x3d 9950x3d) x3dli işlemciyi almasını mı kast etmişimdir yoksa 2k ve ilerde 4k ya geçeceği için x3d işlemciye boşa para vermenin hiçbir anlamı olmadığını...
  8. MeGaDave06

Şuanlık 2k için ama ilerde 4k için 9800x3d almış olman? Bence iyi seçim olmamış gibi sanki
  9. MeGaDave06

Dostlar GTX 285 ile Nasıl Sistem Dizmeliyim

X4 phenom 965be yukarda arkadaşın dediği gibi harikulade olur. Zamanında ne işlemciydi be sandy bridge ivy bridge almaya gücü yetmeyenlerin yegane oyun işlemcisiydi 😞 Soğutmayla uğraşırım zahmet edip soğutmaya çalışırım dersen phenom ii x6 1065xt bile olur. 1090xt be ise baya fantazik olur...
  10. MeGaDave06

Yardım Crucial Ballistix Ram Oc Yapmak

Testmem 0.12 kullanmanızda özel bi sebep var mı? Ben 0.13.1 kullanıyorum
  11. MeGaDave06

Ddr4 kurcalarken ddr5 e bilgi birikimi aktarabilirsen belki derdim. Ama ben ddr5 e baktığımda ddr4 e çok fazla detay var çok detaylı terminasyonlar ve voltajlar var. Ben bile ddr5 öğrenmeye çekiniyorum gözümde şimdiden büyüdü O yüzden ddr4 de overclock eforu sarf etmene gerek yok şu sıralar 👍...
  12. MeGaDave06

Tphyrdl eşleşmemiş bak adamda ona dikkat et. Sende de asenkron mu? Değilse adamınki 28/26
  13. MeGaDave06

Hocam wheayı sen hwinfodan bakma. Olay görüntüleyicisinden de bakmayı unutma. Ben gece hwinfoda whea görmediğim halde arka planda çaktırmadan whea19 bırakmış. Windows 10 mu 11 mi kullanıyodunuz? Bolca oyun oynayacaksın artık. Oyunlarda performans düşüşü mavi ekran kapanma yaşarsan tekrar bu...
  14. MeGaDave06

Yanlış yazmış olabilirsin onu kast ediyorum. Ki zaten orda şaşkınlıkla 1900 ü kast ettin acaba dedim. Hala konuyu 1800 1900 meselesi yapıyorsun. 1800de fclkda patlayıp patlamadığını ölçmeye neden çalıştırıyorsun bunu anlamadığım için 1900 mü kast ediyorsun dedim. 1800 zaten ryzen 5000 de çocuk...
Geri