Uv stabil olmaz diyen kimse salla o kişileri
Kaç tane nvidia kartı kullandım hepsinde 0.950, 0.975 gibi voltajlara sabitledim gpu clockuda en fazla 100-125 yaptım hiç sorunla karşılaşmadım (rtx 5070 hariç). Kart hem serinledi güç tüketimi azaldı hemde performans kaybetmedi
Kart üreticileri en...
Bende o siteden kıstas alarak söylemiştim ahaha iyi değindiniz. Evet markaların kendi belirttikleri w/mk gerçeği yansıtmıyor igorsda bunu ispatladı
Gpu için çok iyi ama cpu için gerekli olmadığını söylediniz bu yeterliydi benim için teşekkürler. Cpuda macuna devam gpuda eğer garanti biterse...
Güzel rehber
Güzel konu
Güzel grafikler
Termal padlerin tp-4lerin orjinaliyle neredeyse aynı sıcaklıklara sahip olmasına şaşırmadım çünkü 1.5 senelik dediniz zaten ve gddr7 ler 6x lere göre daha serin çalışıyor
Benim asıl odağım faz değişkenli termal pad oldu.
Macuna kıyasla “kesinlikle ve...
Pigtailli 3080 kullandım 1 sene. Bana mısın demedi. 18 saatçikten bişey olmaz. Sadece yıllarca inadına pigtail kullanılırsa sıkıntı olabilir
1788379063
Siz millet donanımlarına ne testler yapıyolar bi bilseniz. 18 saat hiç bişey 😁. Adam çekirdek başına curve optimizer stabilliğini kontrol...
Biostan bulacaksın o ayarı. Aynı anakartı kullanan arkadaşlar varsa aşama aşama yardımcı olurlar ben senin anakartın arayüzünü bilmediğim için malesef
Curve optimizer seçeneğini bulunca all core seçip negative ayarlayıp 20 değerini yazıp save exit yap bakalım. Bi nebze ısılar düşer
Daha sonra...
Ortalama bi sistem ve ortalama medium ayarlarda hatta high ayarlarda ama dlss desteğiyle birlikte 60 fps oynayabileceğin bi oyunda
Çağ dışı 30 fps oynamak
Ve bunu ps5 de yapmak
2 de 2 enayilik olur bence. Ps5 bitti gitti ölü yatırım bence
Türkçe altyazı bile getirmedikleri için hala kızgın...
Termal pad ile termal faz değişkenli pad arasındaki farkı irdelemek lazım
Ek olarak;
Rampage
Termal pad takısı
Bu bildiğin vramlerin üzerine konan pad olmayasın? 189₺’ye kesinlikle mutlu edeceğinden şüpheliyim
Normal macun alıp geç bence hiç riske girme. O faz değişkenli padlerin pahalı olma...
10800x3d için karınca boyutunda bile bilgimiz yokken 9800 mi yoksa 10800 mü çok saçma soru olur
Bekleyin görün çıkınca 9800x3d ye göre performansta ne var ne yok görelim birlikte
Ha bana sistem lazım acil dizmem lazım bekleyemem 2027 2028 diyorsan 9800x3d en iyisi
Memoryi 1000 yap en fazla
2000 in çok anlamı yok. Bellekleri overclockladığında ilerde ekranda çizgiler vs çıkarsa bellekler hata vermeye başlamış demek olur. +1000 kabul edilebilir. Ben olsam hiç ellemem. Güncel kartlar aşırı overclocklandığında performans kazanımı 10fpsi ya buluyor ya...
Monitörün 400 fps üstümü?
Öyleyse mantıklı. Değilse bi anlamı yok monitörün maks hertzi kadar fps görüyorsun zaten sonrasını çizemiyor bile
5070ti da bu fiyatlara bulunabilir diye düşünüyorum. Piyasaya bakmadım ama
400 bin lira hasar kaydı çok değil evet. Araç model ve yılıda önemli
2024 toyota corolla hybrid yetkili serviste arka tampon değişim boyaya 240.000₺ fatura çıkardılar. Alt tarafı bi arka tampon başka hasar yoktu
500.000₺ ye kadar bazı tramerleri ben ufak hasar olarak değerlendiriyorum. Tabi...
Normal. Oyundayken 80 e kadar görmeside normal
Masaüstü boş sıcaklığından ziyade oyunlardaki sıcaklık önemli 70-80 arası bu sıcaklıklarda makul
Masaüstündeyken sabit 56 dereceden daha azını istiyorsan fan profilinde oynama yapabilirsin belki masaüstünde fan devri düşük kalıyordur.
Ekstra...
Anakart için aceleye gelmesine gerek yok evet 👍. Oyun performansından memnunsan mesele yok. İşlemcin serin genel itibariyle donanımlar serin ilerde alırsın anakart
Sadece anakartlar zamlanmaya başladı yavaş yavaş bilgin olsun. Mecburen pahalıya gümletecek biraz. Allahtan stok sıkıntısı gibi...