MeGaDave06 isimli üyenin son içerikleri

1. MeGaDave06

2x16ya Gerek Var mı?

Pubgde dahil olmak üzere 1080pde hiçbir oyunda 12gb altı ram tüketimi görmüyorum. Tercih sizin. Arkada ufak bi tarayıcı veya başka uygulamalar açsanız ağzı dolar. Call of dutyden bahsetmeye gerek bile yok. Horizon dawn, cp2077, assassins creed, ghost of tsushima, wukong gibi oyunlara bakın...
  2. MeGaDave06

Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

Çeviremiyor işte sorun orda. Kart dikey montaj olduğu için borular 6 yönünde kalınca montajı engelliyor Dikey ekran kartı takma sorunu mecbue buna yöneltiyor. Arctic sıvı soğutmaları hiç kasa ve m2ssd dostu değil kimse kusura bakmasın. Bu yüzden sitesinde her anakartın m2 soğutma yuvasına olup...
  3. MeGaDave06

3070 Ti Alınır mı 2026

1080p de 3080 kullanmış biri olarak alınmaz diyorum. Çağ dışı kaldı bence 3000 serisi cidden.
  4. MeGaDave06

4070 Super Vs 5060 Ti 16 GB ?

5060 ti 8 ise 4070 super 5060 ti 16 ise 5060 ti
  5. MeGaDave06

Oyun Oynarken Ekranda Titreme

Çünkü sadece silahla alakalı. Etrafta titreme yok. Pubgsel durum
  6. MeGaDave06

Oyun Oynarken Ekranda Titreme

Oyunla alakalı olduğunu neden düşünmüyosunuz? Başka fps oyunlarında da aynı “silah” titremesi var mı mesela?
  7. MeGaDave06

Mouse Hareket Edince Kalite Düşüyor Keskinlik Düşüyor

Upscaling teknolojileri her zaman yapar (fsrlı oyun kullanıyorsanız) Monitör response time çok düşük ve blurlanma ghostlanma yapıp iyice kalite düşüyodur. “native” oynanan bi oyunda highdan lowa düşmüş gibi oynama yapamaz. Dlss fsr bunlar hareket bulanıklığı her zaman yapar haberiniz olsun...
  8. MeGaDave06

Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi

Tam okuyamadım bu saatte ama bilgi veriyim; 1080pde 5800x3d 5070 kullanıyorum. İşlemcinin kullanımının %40 ın altına girdiğini “nadir” görüyorum haberiniz olsun. Ve çoğu oyunda da her şey ultra olmasına rağmen. Bi 5800x3d 3060ti gibi işlemcinin “uzunca süre” %30’da kaldığı bi konfor yok...
  9. MeGaDave06

Pcı Express 5 Anakarta Pcı Express 4 SSD Takilirmi

Takılır. Gen4 hızında çalışır. Anakarttaki pci express hızı neyse onda çalışır. Misal rtx 5070 pcie 5.0 kullanıyor ama anakartım 4.0 destekliyor 4.0 da kullanıyorum
  10. MeGaDave06

Ekran Kartı Temizliği

Zaten o yüzden sert olduğu için hemen tornavida görünce parçalandığını düşünüyorum. Normalde bitik olmayan ped jelibon vari olur hemen dokunup zayıf noktadan çat diye diymez. Çünkü bende pad aldım ve eski ekran kartımın padlarini komple değiştirmiştim. Vallaha o kadar masrafada değecek bi kart...
  11. MeGaDave06

Ilk Araba Olarak Ne Alayım

Adama mondeo falan tavsiye edenler olmuş 2.0 yok artık. İlk arabasında gemi gibi araba iyi giden araba verilir mi sonra perte çıkarsın siz delikanlılığınıza güvenip böyle gaza gelmeyin 😃1.6 atmosferik tüplü arabayla ilk zamanlarımda altımda ferrari varmış gibi makaslar süratler yaptım. Arabanın...
  12. MeGaDave06

Ilk Araba Olarak Ne Alayım

5 yıl kullandım asla tavsiye etmem. Mareanın parça üretimi durdu ve piyasada çok çok az var. Gaz kelebeği ateşleme bobini kroniktir. 14 jant kalın yanaklara rağmen konfor sıfır. Ben pandemiden itibaren kullanan görmemeye başladım. Hatta trafiğe 100 kere çıktıysam 95 inde net görmeden eve...
  13. MeGaDave06

Öneri Ekran Kartı Seçimi: 5070 mi 4070 Ti Super mi?

Bütçe yeterse 5070 ti Bütçe yetmezse 5070 evet aynen
  14. MeGaDave06

Hocam şöyle şimdi; 25 bin lira fark verip 5070 ti seçeneği: 25 bin tl büyük meblağ. Bütçe sorununuz yoksa ilerde 2k düşüncesiyle 5070ti cillop gibi olur ona eyv 4070 ti super: sadece 8.000₺ ve 1080p oynayacağınızı düşünürsek monitör 500 hertzler civarında değilse ağırda rekabetçi oyuncu...
  15. MeGaDave06

İşten dönüyorum trafikteyim editliycem hocam. Ben bi inceleyim
Geri