Konu sahibinin şu yorumu güzel geldi ve evet haklı
1. VRAM yetersizse suç tamamen oyun yapımcılarında
Oyun yapımcıları da eleştirilebilir aynı zamanda ekran kartı üreticileri de. Bunlar birbirini dışlayan şeyler değil. Ayrıca optimizasyon ile VRAM ihtiyacı aynı şey değil. Oyun ne kadar optimize...
Markanın trdeki distribütörleri bunlar diye biliyorum o yüzden. İdcoolingi bi tek bunlar getiriyor. 467 tane yorum yapılmış soğutucuya zaten
Edit: 185₺ kargo ücreti varmış. Sal sal alma 😄 yukarda attığın termalrightı kargo dahil bul al. Kafayı yemişler. Sanki kurumsal firma değilde bakkalcı...
Kasaya uyuyorsa eğer bu ürünü de değerlendirebilirsin. Bi tık bütçeni 100₺ gibi aşacak biliyorum ama yine de göstereyim. 5600 e çok güzel gider. O thermalright modeli ile ebat kıyaslaması ve fan kıyaslaması yap. Söylediğin thermalright modeliyle benim attığım arasında çok minimal fark neredeyse...
İşin zor kısmı whea18 vermeden sistem kapanıyorsa/yeniden başlıyorsa kernel p 41 i çözmek
Donanım hatası yok. Hiçbir whea18 veya ram veya ekran kartıyla ilgili hatta ssdlerle ilgili problem yok. X oyun oynuyorum kapanma yok Y oyununu oynuyorum ansızın kapatıyor. İlk kez format yoluna gidecektim...
Biostan curve optimizer all core negatif yaptın mı? Yoksa hepsi autodamı? Otoda kullanıyosan negatif -
20 veya 25 ver bütün çekirdeklere. Anlık spikelar normal. Havalar sıcak. Geçenlerde masaüstü komple boşta sadece hwinfo64 açık 10 dakika bıraktım öyle. Maks 63 derece görüp düşmüş en düşükte...
İşte bu kadar. Zaten 3. Fotoğrafta whea logger 18 e bakıp yazacaktım onun detaylarını at diye ama şu son mesajını görünce zaten kendin görmüşsün gerek kalmamış. Ben ne dedim en başta :)
Ben kernel power 41 sorunum meğerse işlemciden bazı çekirdeklerin düşük voltaj yaşamasıymış ve buda doğal...
Ben yayın yaparken streamlabste bunu gözlemlemiştim. Yayın yapmıyorken ama ne hikmetse karşı taraftan daha önce yıkıyordum hep. Bariz bi input sorunu vardı (sistemin yine rahat ve yüksek fpsle çalışmasından bahsetmiyorum. Senin inputunu process edip sunucuya göndermesinden bahsediyorum).
Nvidia...
İnput lag/yük yazdım hocam. İkisinden biri;
App ekstra yük olarak değerlendirebilir. Ne kadar yük bindirdiği tartışılır ama arka planda program sonuçta
Mesela input lagı bende streamlabs obs yaptırıyordu. Yayın yaptığım dönemlerde bunu fark etmiştim
Ana oyun türün fpsden çok dışarı çıkmıyorsa öncelik fare 👍 arada bir başka oynanan oyun türü için klavye upgrade’ine gerek yok
Ben normalde en fazla mmorpg oynuyorum klavye benim için daha önemli ama fpsde oynuyorum
Bil bakalım noldu. 1.5 aydır mmorpgde oynamıyorum. Eskisi gibi hardcore pvp...