MeGaDave06 isimli üyenin son içerikleri

1. MeGaDave06

Galax Galakuro RTX 3080 Ti Ekran Kartı Alınır mı?

Uv stabil olmaz diyen kimse salla o kişileri Kaç tane nvidia kartı kullandım hepsinde 0.950, 0.975 gibi voltajlara sabitledim gpu clockuda en fazla 100-125 yaptım hiç sorunla karşılaşmadım (rtx 5070 hariç). Kart hem serinledi güç tüketimi azaldı hemde performans kaybetmedi Kart üreticileri en...
  2. MeGaDave06

Zotac 5080 Solid Oc Pad Değişim & Analizi (Arctic Tp-4 / Fehonda 15w & Pcm8990)

Bende o siteden kıstas alarak söylemiştim ahaha iyi değindiniz. Evet markaların kendi belirttikleri w/mk gerçeği yansıtmıyor igorsda bunu ispatladı Gpu için çok iyi ama cpu için gerekli olmadığını söylediniz bu yeterliydi benim için teşekkürler. Cpuda macuna devam gpuda eğer garanti biterse...
  3. MeGaDave06

Zotac 5080 Solid Oc Pad Değişim & Analizi (Arctic Tp-4 / Fehonda 15w & Pcm8990)

Güzel rehber Güzel konu Güzel grafikler Termal padlerin tp-4lerin orjinaliyle neredeyse aynı sıcaklıklara sahip olmasına şaşırmadım çünkü 1.5 senelik dediniz zaten ve gddr7 ler 6x lere göre daha serin çalışıyor Benim asıl odağım faz değişkenli termal pad oldu. Macuna kıyasla “kesinlikle ve...
  4. MeGaDave06

RX 9070 XT Servisin Yaptığı Testler Normal mi?

Pigtailli 3080 kullandım 1 sene. Bana mısın demedi. 18 saatçikten bişey olmaz. Sadece yıllarca inadına pigtail kullanılırsa sıkıntı olabilir 1788379063 Siz millet donanımlarına ne testler yapıyolar bi bilseniz. 18 saat hiç bişey 😁. Adam çekirdek başına curve optimizer stabilliğini kontrol...
  5. MeGaDave06

R7 9800 X3d 95 Derecelere Çıkıyor

Biostan bulacaksın o ayarı. Aynı anakartı kullanan arkadaşlar varsa aşama aşama yardımcı olurlar ben senin anakartın arayüzünü bilmediğim için malesef Curve optimizer seçeneğini bulunca all core seçip negative ayarlayıp 20 değerini yazıp save exit yap bakalım. Bi nebze ısılar düşer Daha sonra...
  6. MeGaDave06

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Ortalama bi sistem ve ortalama medium ayarlarda hatta high ayarlarda ama dlss desteğiyle birlikte 60 fps oynayabileceğin bi oyunda Çağ dışı 30 fps oynamak Ve bunu ps5 de yapmak 2 de 2 enayilik olur bence. Ps5 bitti gitti ölü yatırım bence Türkçe altyazı bile getirmedikleri için hala kızgın...
  7. MeGaDave06

Fahiş Fiyatlar......

Türkiye ve “fahiş fiyatlar” etle tırnak gibidir. Ayrılamazlar (malesef)
  8. MeGaDave06

40x40 İşlemci Termal Ped Önerisi

Termal pad ile termal faz değişkenli pad arasındaki farkı irdelemek lazım Ek olarak; Rampage Termal pad takısı Bu bildiğin vramlerin üzerine konan pad olmayasın? 189₺’ye kesinlikle mutlu edeceğinden şüpheliyim Normal macun alıp geç bence hiç riske girme. O faz değişkenli padlerin pahalı olma...
  9. MeGaDave06

Çözüldü✓ 9800x3d Vs 10800x3d Hangisi?

10800x3d için karınca boyutunda bile bilgimiz yokken 9800 mi yoksa 10800 mü çok saçma soru olur Bekleyin görün çıkınca 9800x3d ye göre performansta ne var ne yok görelim birlikte Ha bana sistem lazım acil dizmem lazım bekleyemem 2027 2028 diyorsan 9800x3d en iyisi
  10. MeGaDave06

5070 Ti Bu Undervolt Ayarları Sağlıklı mı ?

Memoryi 1000 yap en fazla 2000 in çok anlamı yok. Bellekleri overclockladığında ilerde ekranda çizgiler vs çıkarsa bellekler hata vermeye başlamış demek olur. +1000 kabul edilebilir. Ben olsam hiç ellemem. Güncel kartlar aşırı overclocklandığında performans kazanımı 10fpsi ya buluyor ya...
  11. MeGaDave06

A3 2021/22/23 ( Yeni Kasa ) Alınır mı

Leondan a3 e geçilmez. her şey neredeyse aynı Kuzenden kuzene değişme. Fark yok. Son kasa a3 zaten öncekine göre daha kalitesiz her anlamda
  12. MeGaDave06

Yardım 39.000₺’Ye 4080 Super Alınır mı?

Monitörün 400 fps üstümü? Öyleyse mantıklı. Değilse bi anlamı yok monitörün maks hertzi kadar fps görüyorsun zaten sonrasını çizemiyor bile 5070ti da bu fiyatlara bulunabilir diye düşünüyorum. Piyasaya bakmadım ama
  13. MeGaDave06

Araba İlanı Bakarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

400 bin lira hasar kaydı çok değil evet. Araç model ve yılıda önemli 2024 toyota corolla hybrid yetkili serviste arka tampon değişim boyaya 240.000₺ fatura çıkardılar. Alt tarafı bi arka tampon başka hasar yoktu 500.000₺ ye kadar bazı tramerleri ben ufak hasar olarak değerlendiriyorum. Tabi...
  14. MeGaDave06

İşlemci Boşta 56 Derece

Normal. Oyundayken 80 e kadar görmeside normal Masaüstü boş sıcaklığından ziyade oyunlardaki sıcaklık önemli 70-80 arası bu sıcaklıklarda makul Masaüstündeyken sabit 56 dereceden daha azını istiyorsan fan profilinde oynama yapabilirsin belki masaüstünde fan devri düşük kalıyordur. Ekstra...
  15. MeGaDave06

7800x3d Sıcaklık Değerleri Normal Midir?

Anakart için aceleye gelmesine gerek yok evet 👍. Oyun performansından memnunsan mesele yok. İşlemcin serin genel itibariyle donanımlar serin ilerde alırsın anakart Sadece anakartlar zamlanmaya başladı yavaş yavaş bilgin olsun. Mecburen pahalıya gümletecek biraz. Allahtan stok sıkıntısı gibi...
Geri