• MeGaDave06
      MeGaDave06, Xmp Açıp 5600mhz Yapınca Güç Gelmiyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Cold boot. Fanlar çalışıyor görüntü yok hiçbişeyde tepki yok hatta anakartta arıza ışığı bile yanmıyor
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Kernel Power 41 Hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      WHEA-Logger Event ID 18 (Machine Check Exception / Cache Hierarchy Error) Bundan sonra yazanlarda ne var? Detaylı tek fotoğraf atsanız yardımcı oluruz
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, 2x16ya Gerek Var mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Pubgde dahil olmak üzere 1080pde hiçbir oyunda 12gb altı ram tüketimi görmüyorum. Tercih sizin. Arkada ufak bi tarayıcı veya başka uygulamalar açsanız ağzı...
    • MeGaDave06
      Biz yömyeci adamlarız showcase ile işimiz olmaz.
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çeviremiyor işte sorun orda. Kart dikey montaj olduğu için borular 6 yönünde kalınca montajı engelliyor Dikey ekran kartı takma sorunu mecbue buna...
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, 3070 Ti Alınır mı 2026 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1080p de 3080 kullanmış biri olarak alınmaz diyorum. Çağ dışı kaldı bence 3000 serisi cidden.
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, 4070 Super Vs 5060 Ti 16 GB ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5060 ti 8 ise 4070 super 5060 ti 16 ise 5060 ti
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Oyun Oynarken Ekranda Titreme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çünkü sadece silahla alakalı. Etrafta titreme yok. Pubgsel durum
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Oyun Oynarken Ekranda Titreme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Oyunla alakalı olduğunu neden düşünmüyosunuz? Başka fps oyunlarında da aynı “silah” titremesi var mı mesela?
    • MeGaDave06
      Upscaling teknolojileri her zaman yapar (fsrlı oyun kullanıyorsanız) Monitör response time çok düşük ve blurlanma ghostlanma yapıp iyice kalite düşüyodur...
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tam okuyamadım bu saatte ama bilgi veriyim; 1080pde 5800x3d 5070 kullanıyorum. İşlemcinin kullanımının %40 ın altına girdiğini “nadir” görüyorum haberiniz...
    • MeGaDave06
      Takılır. Gen4 hızında çalışır. Anakarttaki pci express hızı neyse onda çalışır. Misal rtx 5070 pcie 5.0 kullanıyor ama anakartım 4.0 destekliyor 4.0 da...
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Ekran Kartı Temizliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Zaten o yüzden sert olduğu için hemen tornavida görünce parçalandığını düşünüyorum. Normalde bitik olmayan ped jelibon vari olur hemen dokunup zayıf...
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Ilk Araba Olarak Ne Alayım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Adama mondeo falan tavsiye edenler olmuş 2.0 yok artık. İlk arabasında gemi gibi araba iyi giden araba verilir mi sonra perte çıkarsın siz delikanlılığınıza...
    • MeGaDave06
      MeGaDave06, Ilk Araba Olarak Ne Alayım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5 yıl kullandım asla tavsiye etmem. Mareanın parça üretimi durdu ve piyasada çok çok az var. Gaz kelebeği ateşleme bobini kroniktir. 14 jant kalın yanaklara...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri