Ortalama bi sistem ve ortalama medium ayarlarda hatta high ayarlarda ama dlss desteğiyle birlikte 60 fps oynayabileceğin bi oyunda
Çağ dışı 30 fps oynamak...
Termal pad ile termal faz değişkenli pad arasındaki farkı irdelemek lazım
Ek olarak;
Rampage
Termal pad takısı
Bu bildiğin vramlerin üzerine konan pad...
Bence b850 mk tercih edin ben öyle yapacağım hem daha stabil bios asus kalitesi hemde fiyatı daha uygun ayrıca b850 serisi olduğu için pci5 650ler pci4
10800x3d için karınca boyutunda bile bilgimiz yokken 9800 mi yoksa 10800 mü çok saçma soru olur
Bekleyin görün çıkınca 9800x3d ye göre performansta ne var...
Memoryi 1000 yap en fazla
2000 in çok anlamı yok. Bellekleri overclockladığında ilerde ekranda çizgiler vs çıkarsa bellekler hata vermeye başlamış demek...
Monitörün 400 fps üstümü?
Öyleyse mantıklı. Değilse bi anlamı yok monitörün maks hertzi kadar fps görüyorsun zaten sonrasını çizemiyor bile
5070ti da bu...
400 bin lira hasar kaydı çok değil evet. Araç model ve yılıda önemli
2024 toyota corolla hybrid yetkili serviste arka tampon değişim boyaya 240.000₺ fatura...
Anakart için aceleye gelmesine gerek yok evet 👍. Oyun performansından memnunsan mesele yok. İşlemcin serin genel itibariyle donanımlar serin ilerde alırsın...
Sistemde ben problem görmedim hepsine baktım ve sıcaklıklarda olması gereken yerlerde. Yalnız arkadaşların dediği gibi işlemcinin potansiyelini limitleyen...