Pubgde dahil olmak üzere 1080pde hiçbir oyunda 12gb altı ram tüketimi görmüyorum. Tercih sizin.
Arkada ufak bi tarayıcı veya başka uygulamalar açsanız ağzı...
Upscaling teknolojileri her zaman yapar (fsrlı oyun kullanıyorsanız)
Monitör response time çok düşük ve blurlanma ghostlanma yapıp iyice kalite düşüyodur...
Tam okuyamadım bu saatte ama bilgi veriyim;
1080pde 5800x3d 5070 kullanıyorum. İşlemcinin kullanımının %40 ın altına girdiğini “nadir” görüyorum haberiniz...
Takılır. Gen4 hızında çalışır. Anakarttaki pci express hızı neyse onda çalışır. Misal rtx 5070 pcie 5.0 kullanıyor ama anakartım 4.0 destekliyor 4.0 da...
Zaten o yüzden sert olduğu için hemen tornavida görünce parçalandığını düşünüyorum. Normalde bitik olmayan ped jelibon vari olur hemen dokunup zayıf...
Adama mondeo falan tavsiye edenler olmuş 2.0 yok artık. İlk arabasında gemi gibi araba iyi giden araba verilir mi sonra perte çıkarsın siz delikanlılığınıza...
5 yıl kullandım asla tavsiye etmem. Mareanın parça üretimi durdu ve piyasada çok çok az var. Gaz kelebeği ateşleme bobini kroniktir. 14 jant kalın yanaklara...
Hocam şöyle şimdi;
25 bin lira fark verip 5070 ti seçeneği: 25 bin tl büyük meblağ. Bütçe sorununuz yoksa ilerde 2k düşüncesiyle 5070ti cillop gibi olur...