7800x3d+5060ti 8gb kombosu için konuşuyorum fiyat pek mantıklı değil ancak yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi 5060ti 16gb ve 64gb ram var ise (ram...
bütçenizi biraz zorlayıp göz atabilirsiniz fiyat avantajı oldukça yüksek
Başlık 'Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL'...
Enteresan vallahi bilemedim ben 1k da oynuyorum mod kapalı sanırım. Batarya sıkıntı olmuş olabilir belki
1786198871
Vallahi bende hala gayet stabil 1k ve...
scyrox v6 kullanıyordum satın alalı 6 ay olmamasına rağmen batarya sağlığı gözle görülür şekilde düştü. bunun da pili hakkında yorum yapabilecek kullanan...
kuzenime bu hazır sistemi almayı düşünüyoruz sizce alınır mı ya da bunun dısarısında ayrı ayrı veya toplu olarak öneriniz var mı? indirim bekleyemeyiz biraz...
Uygun değil aslında ürünün fiyatı bu daha önce gördüğün o 3.500 tl şişirme fiyatı. Bir ara indirimle 1300lere düşmüş genelde fiyatı 1650 de kalmış. Bana...
Telefonum için fiyatı uygun kaliteli bir powerbank arıyordum bazı konularda gezerken xioaminin de batarya üretimi konusunda başarılı olduğunu gördüm ve...
hocam bunların samsung karşılığı bir öneriniz var mı? şahsen ben sorun etmem fakat almışken kendisinin hoşuna gidecek birşeyler almak istiyoruz. daha önce...