evde kullanmak üzere basit işler yapmak için yazıcı arıyorum. şuanda elimde hp envy 4500 model bir yazıcı var. uzun zamandır kullanıyorum fakat kartuşu...
kulaklık hakkında pek bi bilgim yok günlük kullanımda çok sırıtıyor mu dıştan vs. yakın zamandır kulaklık bakıyordum hatta airpods pro3 düşünüyordum ama o...
Gamesir global sitesi ve amazon tr satıcılı ürünün ikisindede belirtildiği üzere bu sürümdeki kontrolcünün g7 proya kıyasla xbox konsollarında wireless...
Yakın zamanda bir gamepad arayışı içerisisinde olduğumu belirten bir konu açmıştım ve premium bir ürün arayışı içerisinde olduğumu belirtmiştim.
Bunun...
vatanın internet sitesinde 16x1 i 2400 e düşmüştü elimde para varken almadım lazım değil diye keşke o zamanlar alsaydım bir ram için bu fiyatlar hala...
ürünü öneriniz üzerine satın aldım bir kaç güne elimde olur ürün geldiğinde yüklemem gereken bir aplikasyonu yapmam gereken bir kalibrasyon veya ayar var mı...
kronik sorun hocam bu redditte bolca bulabilirsin satıp başka modele geçecekse vede steelseries kalitesinden mahrum kalmak istemiyorsa ya kablosuz pro olan...