hocam genellikle siyah beyaz çıktı alsamda arada renkli çıktı almam gerekebiliyor bundan dolayı lazer yazıcıya sıcak bakmıyorum açıkcası yukarıdaki arkadaşın attığı model dikkatimi çekti bu tür yazıcıların kronik sorunları oluyor mu acaba
1774300762
öneri için saolun hocam aklımda kaldı bu ürün
evde kullanmak üzere basit işler yapmak için yazıcı arıyorum. şuanda elimde hp envy 4500 model bir yazıcı var. uzun zamandır kullanıyorum fakat kartuşu bitti hem uzun ömürlü olması hemde daha fp açınsından değiştirmeyi düşündüm. sizce kartuş alıp yola devam mı edeyim yoksa yazıcıyı değiştirmeli...
kulaklık hakkında pek bi bilgim yok günlük kullanımda çok sırıtıyor mu dıştan vs. yakın zamandır kulaklık bakıyordum hatta airpods pro3 düşünüyordum ama o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyordum sizce direk çekmeli miyim
Gamesir global sitesi ve amazon tr satıcılı ürünün ikisindede belirtildiği üzere bu sürümdeki kontrolcünün g7 proya kıyasla xbox konsollarında wireless özelliğe sahip olduğu belirtilmiş. Şu anda bir konsola sahip değilim fakat almışken değiştirmek sizce mantıklı mı fikir almak istiyorum hocam...
Yakın zamanda bir gamepad arayışı içerisisinde olduğumu belirten bir konu açmıştım ve premium bir ürün arayışı içerisinde olduğumu belirtmiştim.
Bunun sonucundada forumdan bir arkadaşın önerisi üzerine 6000 liraya GameSir G7 Pro satın aldım. Ürün yarın teslim edilecek fakat bugün webde gezerken...
vatanın internet sitesinde 16x1 i 2400 e düşmüştü elimde para varken almadım lazım değil diye keşke o zamanlar alsaydım bir ram için bu fiyatlar hala mantıksız geliyor fakat şuanki durumda fiyatı iyi almış olanlara hayırlı olsun
ürünü öneriniz üzerine satın aldım bir kaç güne elimde olur ürün geldiğinde yüklemem gereken bir aplikasyonu yapmam gereken bir kalibrasyon veya ayar var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim hocam
aynı sorunu yaşıyorum amazondan satın almıştım fakat satıcı amazon değildi sizin yaşadığınız sorunlara ek olarak bataryasıda vaad edilenden daha kısa bir ömüre sahip kullandığım kulaklıkta siz garanti sürecinde nasıl bir yol izlediniz ve ortalama kaç gün sürdü acaba ek olarak benim önerim aynı...
hocam almışken iyisi olsun diyorum muhtemelen g7 pro ile arasındaki farkı farketmem fakat almışken iyisi olsun diye düşünüyorum aradaki 2k farka daha fazla pil ömrü ve üründen çıkan gamepass koduyla 1 aylık fh6 mantıklı geldi tabi daha fazla farklılık var yukarıda diavelin hocamında belirttiği...
hocam gamepad konusunda g7 pro temelde cyclone veya g80 ts ye göre nasıl farklılıklara biraz açabilir misiniz acaba son kullanıcı olarak uzun süre götürecekse bütçeyi zorlayarak bunu alabilirim ek olarak teyit etmek için soruyorum fiyatı amazonda baktığım kadarı ile 6k farklı bir sitede daha...