hocam nova 7 ye yönelecekseniz nova 5 i tercih edebilirsiniz hem daha güncel hemde daha fazla pil ömrü sunuyor diye biliyorum ben alalı 3 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadım fiyatıda daha uygundu galiba bir sorunuz varsa cevaplandırabilirim
hocam peki sizin önerdiğiniz ürünün magsafe destekli modeli var mıdır yoksa üretim şekli mi böyle açıkcası mavi rengin yeşile gitmeyeceğini düşünüyorum
öneriler için teşekkürler
1762097387
Spigen iPhone 17 ile Uyumlu ince Kılıf Liquid Air Hava Kanalı Teknolojisi™ Askeri Sınıf Koruma Abyss Green Dokulu Yüzey Kapak - ACS09979
https://app.hb.biz/I5QQrBz1MBb6 hocam telefon yeşil olduğundan dolayı bu kılıf acaba daha uyumlu mu olur diğerleri ile...
hocam kılıfı inceledim tasarımıda dikkatimi çekti açıkçası değerlendireceğim teşekkürler ayrıca bildiğiniz kullandığınız veya kaliteli bulduğunuz magsafe destekli bir powerbank var mıdır yakın zamanda almayı düşünmüyorum fakat fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak isterim cevabınız için...
mediamarkttan ön siparişle iphone17 almıştım yanında ekran koruyucu ve şeffaf magsafe desteksiz bir kılıfda aldım fakat magsafe destekli farklı bir kılıfa yönelmek istiyorum cihazın rengi yeşil dışarıda birkaç modele baktım fakat piyasadaki çoğu 17 kılıfını beğenmedim kılıf önerileriniz varsa...
Elimde Samsung Galaxy A03 Model Bir Telefon Var Telefon Sıfırlanmış Fakat Gmail Hesabı Hala Duruyor FRP bypass Yapmanın Bir Yolu Var Mıdır Yoksa Mail Olmadan Çözüm Bulamaz Mıyız?
Sizinde kullandığınız veya deneyimlediğiniz 128gb boyutunda bir öneriniz olan varsa paylaşır mısınız + bu fiyata okuma yazma yüksek model var mıdır bilmiyorum ama yüksek okuma yazma hızı ilk tercihimdir fiyatı biraz aşmak durumunda.
hocam işlemci şuan 7700x ama ilerde güncellemeyi düşünüyorum sistemi dizerken parasal sorunlardan dolayı anakartı düşük tutmuştum şuan orta yüksek seviye bir anakart daha iyi olur gerek m2 gerek faz değerleri açısından
Monitör günlük kullanımda şerit şeklinde karıncalanmış beyaz bir ışık patlıyor arada bir olup geri düzeliyor sorun monitör mü yoksa ekran kartından mı kaynaklıdır ve sürücü vs ile çözülebilir mi daha önce yaşayan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Ayrıca bütün bileşenlerin garantileri devam...
kampanya 1500 kişi ile sınırlıdır ibaresi var ve kampanyanın bitmesine 4 gün var bittiğine dair bir duyuru yapıldı mı yoksa satın alımımı hala yapabilir miyim