hocam ramin 16 olduguna emin misiniz model 16x2 dual channel gösteriyor. ramin 16 olduğunu varsayarsak bu şekilde de diğer bileşenlerle birlikte baktığımızda çok fiyat performans gözükmüyor
7800x3d+5060ti 8gb kombosu için konuşuyorum fiyat pek mantıklı değil ancak yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi 5060ti 16gb ve 64gb ram var ise (ram detayını ben fark edemedim ayrıca gpunun vrami hakkında da bilgimiz yok) satın alınabilir güç kaynağı soğutucu gibi diğer bileşenlerinde modelini...
bütçenizi biraz zorlayıp göz atabilirsiniz fiyat avantajı oldukça yüksek
Başlık 'Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ryzen-5-7500f-rx-9070-xt-1-tb-ssd-850w-beyaz-kasa-sistem-68-325-tl.1250366/
konuyu açan arkadaşımızında...
scyrox v6 kullanıyordum satın alalı 6 ay olmamasına rağmen batarya sağlığı gözle görülür şekilde düştü. bunun da pili hakkında yorum yapabilecek kullanan kişiler var mıdır acaba? faremi değiştirmeyi düşünüyorum fakat sonucu yine aynı olacaksa biraz erteleyip pahalı bir model alma kanaatindeyim.
kuzenime bu hazır sistemi almayı düşünüyoruz sizce alınır mı ya da bunun dısarısında ayrı ayrı veya toplu olarak öneriniz var mı? indirim bekleyemeyiz biraz aciliyeti var bundan dolayı uzun vadeli önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. max bütçemiz 50.000 lira fakat bunu aşmadan daha az bir...
Telefonum için fiyatı uygun kaliteli bir powerbank arıyordum bazı konularda gezerken xioaminin de batarya üretimi konusunda başarılı olduğunu gördüm ve ürünlerini araştırmaya başladım. akakçe fiyatı 3,499 lira olan bu ürünün mi store da neredeyse yarı fiyatına satıldığını gördüm. konuyu sıcak...
hocam bunların samsung karşılığı bir öneriniz var mı? şahsen ben sorun etmem fakat almışken kendisinin hoşuna gidecek birşeyler almak istiyoruz. daha önce honor kullanmadık ailecek. xioami konusunda da bu reklam muhabbetlerinden dolayı ön yargılı yaklaşabilir diye düşünüyorum. yorumunuz için...
35-40 bin lira bandına kadar anneme telefon bakıyoruz ağır işler çok yapmayacak sadece bataryası ve kamerası iyi olsa yeterli olur. Taksitli olacak şekilde bütçeyi biraz daha yükseltebiliriz bu bütçede sizce hangi modeli tercih etmeliyiz? daha önce samsung kullanıyordu şuan da samsung kullanma...
Mad Parfümden bu 3 kokuyu alıp denemeyi düşünüyorum. Kör alım olacak daha önce deneyimlemedim hem bu markayı hemde bu parfümleri. forumda bilgili olan veya farklı önerileri olan kişiler fiyatı ve parfümler hakkında yorum yaparsa sevinirim.
-Mad W174
-Mad W183
-Mad A115
Parfümlerin hepsi 100ml...
hocam almayı düşünüyorum bayada hoşuma gidiyor fakat 2. elde bunu alırken ayrıca dikkat etmem gereken bir şey var mı bilmiyorum teslim alırken şuralara bakın diyebileceğiniz şeyler var mı
4000 liraya satışta hocam gittiğimizde pazarlıkla bi 200 lira daha kırparı. psu muhtemelen değiştirmem fakat strimer kullanmayı düşünüyorum. fan olarakta asian horse modellerini düşünüyorum. biraz bekleyerek fan ve kablolarıda beyaza tamamlayıp kullanmaya başlayabilirim sizce şuan kasayı bu...