Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Depresyonda mıyım..?

Sana özel bitane Azərbaycanlı kardeşinden müzik hediye ediyorum.
  2. xxxZAURxxx

Dünya nüfusunun azaltılması Planı

8 Milyar nüfusun hergün dünyanın içine mıçtığını düşünürsek bende olsam yapardım. Aga bu kadar B*ku dünya sabırla kaldırıyorsa yine iyi yırtıyoruz. Başka dünya olsa direk güneşe yaklaşıp bizi cayır-cayır yakardı.
  3. xxxZAURxxx

Yeni Konuştuğum Kıza Ne Demeliyim?

Yaz ki, 3 evim 5 arabam var. Paranın kokusunu alırsa driftle U dönüşü yapar :D Gerçi kesenin ağzını bol açman lazım kafaya taktıysan.
  4. xxxZAURxxx

Sevgiliyle uzaktan h***** izlemek normal mi

Anime zornosu mu izliyonuz? Pis sapıklar sizi terbiyesizler, canlı kanlı çıplak adamların webcam siteleri durup dururken anime mi izlenilir? Adam akıllı bişeyler izleyin
  5. xxxZAURxxx

Sultan papağanının cinsiyeti nedir ?

Peki eşcinsel olsa nasıl anlarız?
  6. xxxZAURxxx

400 metre koşu süremi nasıl geri çekerim

15 adım koştuktan sonra kronometreyi başlat.
  7. xxxZAURxxx

Böyle bişey görmediğinize eminim.

Tam müzelik cihaz :D
  8. xxxZAURxxx

Böyle bişey görmediğinize eminim.

Şu yaşıma ulaştım, uzun zaman Sony Ericsson telefonlarını araştırdım daha şimdi görüyorum bunu şaka gibi resmen.
  9. xxxZAURxxx

DİŞ MACUNU YALANI YETER

Diş macunu diş için değil ki yanlış kullanıyorsun. CD-DVD parlatmak içindir
  10. xxxZAURxxx

Harddiskim çalışıyor ama başlatılmadı hatası veriyor!!!

Disk Bad sectörlüdür. Okunmayan sektörler yani. Sektörler manyetik duyarlıdır. Eğer 1 sektörün manyetiği zayıfladıysa o veriyi tutamaz. Yani manyetik sektör veriyi + kutup ve - kutup olarak tutar. Elektrik yükünü ya tutar ya tutmaz. duvardakı Priz gibi düşünebilirsin. Tüm veriler +...
  11. xxxZAURxxx

Diski temizlemeye kalkma her türlü leke tutar. Ben cam aynacıda çalışıyorum çok temiz parçayla salfetle sil mümkün değil o iz kalmalı yani.
  12. xxxZAURxxx

2 haftada 1 dal sigara ne kadar zararlı?

Sigara zararlı değil öldürmez yalan söylüyorlar kardeşim. Ama süründürür. Bir tüccar istermi ki bol keseden gelen paranın önü kesilsin? Öskürürsün balgam atarsın tansiyonun yükselir ama ölmezsin, toros arabalar gibi yarım yamalak paslı küflü hayatına devam edersin. :D
  13. xxxZAURxxx

Geçmiş olsun artık verileri kurtaramazsın. Videolar yavaş açıldığında verileri yedeklemeliydin. Veri kurtarma uygulamaları bile başarısız olur çizik diskte. Kurtarılsa bile yarım resim, yarım video olarak, yada dosyaya tıkladığında dosya bozuk diye hatalar alırsın.
  14. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Windows 10 problemleri ve Mavi ekran hatası

Güç kaynağı dışında parçaları değiştin dedin yukarıda o yüzden sadece Windows sürümünden alakalı diye aklıma geldi benimde. Sen yine de Gereksiz şeylerden arınmış windows kullan. :) Sistem kaynakların az tüketsin ve tepki verme süresi yükselsin.
  15. xxxZAURxxx

Bana Bombo Clat Bir Oyun Lazım

Ekran kartsız?
  16. xxxZAURxxx

Modlar kaç para kazanıyo

Pis fakirler. Bıkmadınız mı zenginlerin parasını saymaktan?
  17. xxxZAURxxx

Ben i7 4790 + gtx 1060 3gb ile oynamıştım yüksek grafiklerde bir takılma olmadan. Sistem ne ki?
  18. xxxZAURxxx

Sivilce Problemi ❗❓Kafada ve Yüzde

Arap sabunu
  19. xxxZAURxxx

evet ama kütüpanene ekle kalsın işte bedava dağıtıyorlar.
  20. xxxZAURxxx

Kuşu Ötenlerin Sitesi / Sloganı Sizce Nasıl?

Adam utanmadan kuşumuzla beraber gülerek resmimizi de istiyor. Şikayet etmek lazım, forumdan men edilmeli.
Geri