Arama sonuçları: *

1. S

DDR5 RAM fiyat artışları hakkında

İkinci el viper ramlerde risk varmıdır sizce?
  2. S

Yardım Arkadaşlar sizce bu devirde iphone 13 alınır mı?

İşlemcisinin de çekirdekleri eksik hocam düşük çekirdek yani. Model yüksek olsa da fark etmez
  3. S

Yardım Arkadaşlar sizce bu devirde iphone 13 alınır mı?

En iyisini yapmışsın hocam. 16e gafletine düşmemişsin.
  4. S

Aynısını yaşıyorum :( 1760980014 O zaman Abdullah hacıgül beyden tepki videosu ve indirimli Hynix ram istiyoruz 😁
  5. S

Şuan çok mümkün değil almam maalesef 🙁 düşer gibi hissediyorum ama ben. Düşer dimi
  6. S

Pişmanim açıkçası tek modül aldığım için
  7. S

Keşke vaktinde 2x16 yapsaydım seni 1900 tl ye aldığım patroit 3 bini geçti 1760976111 Tekli parçalar düşmez mi hiç
  8. S

Son 1 aydır az çok takip ediyorum DDR5 RAM piyasasını. Sürekli yukarı doğru ivmeleniyor. Sizin düşünceniz ne? Düşüş olur mu yoksa Kasım indirimlerinde mi iniş yaşanır?
  9. S

❄️❄️LEAGUE OF LEGENDS KIŞ HARİTASI SONUNDA GELİYOR!❄️❄️

ALLAHIM GOOLLLLLL SONUNDA OYUNCULARI DİNLEYİP BİŞEY YAPTILAR
  10. S

Hyprex cloud 3 alıcam yardım

sorun yaşamazsın dostum tizleri ve ayak seslerini çok net yerinde veriyor. Şarkı dinlerken bass açarsan tatmin etmez ama. Kablolu kullandıktan sonra kablosuza geçtim bütçen yetiyorsa geç bence gecikme yok şarj süresi çok uzun.
  11. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Lazımdı bi tane iyi denkn geldi. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? https://www.incehesap.com/baseus-bowie-mz10-anc-tws-beyaz-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-fiyati-84819/
  12. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Dostlar depodan 2. El kulak içi kablosuz kulaklık alınır mı sıfır cihazlara mı yöneleyim
  13. S

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

Asıl Zeki olan salağa yatandır 😁
  14. S

Çözüldü✓ Visual Studio C dili hatası

Parantez ve tırnak içinde olduğu için sorun olmaması lazımdı hocam
  15. S

Öneri ACAYİP BASSLI KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

Doğru hocam benim eksik bilgi vermemden dolayı. Bunu sadece müzik dinlemek için kullanmak istiyorum oyunlar için clodumu kullanırım yine
  16. S

Öneri ACAYİP BASSLI KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

!SADECE MÜZİK DİNLEMEK İÇİN! Hali hazırda olan cloud3w kulaklığın bassları fazla tatmin etmedi açıkçası ki bunu bilerek rekabetçi oyunlar için aldım. Ancak müzik zevki için acayip basslı bir kulaklık arıyorum kafam zangırdasın ev titresin o derece hastasıyım bassın. Önerilerilerinizi bekliyorum
  17. S

Çözüldü✓ Visual Studio C dili hatası

ulan bildiğim dili unutmuşum çok nankör bişey şu diller ya.. iflerde sorun yoksa 1. Sıradaki boşluğu silip denermisiniz. Baktım baktım çaresiz kaldım 😁
  18. S

🔥İndirim ASUS TUF Gaming 550B 1.843 TL (Mağaza)

Piyasaya baktım çokta indirim değil gibi
  19. S

Otomatik Tıklama Programı önerisi

Kaç saniyede-dakikada turuncu olduğunu bilmen lazım. Dediğin şekilde çalışan bir program olduğunu çok sanmıyorum
  20. S

Çözüldü✓ Win 11 e geçemiyorum

Hocam tam net hatırlayamıyorum eski sistemimde vardı bu sorun. Win11 yükseltici kurduğumda biosla alakalı bir şey söylemişti. Tam bilgi bulmaya çalışıp ileticem size
Geri