14 almak daha mantıklı artık 13ün sonu da yaklaşıyor yavaştan zaman hızlı geçiyorİphone 13 34 bin 14 ise 40 bin sizce 5 bin daha koyup 14 almak mantıklı mı?
Hayırlı olsun hocam iyi cihaz halenablama aldım arkadaslar sag olun oneriler icin 13 beyaz aldım daha yukarı cıkamiyordum sadece foto ve sosyal medya iicn kullanılcak oyun falan olmicak bence yeterli
tesekkur ederim hocam oyun falan oynanmaz o yuzden bence götürür ben olsam 24 alırdım mesela ama o iphone istiyordu14 almak daha mantıklı artık 13ün sonu da yaklaşıyor yavaştan zaman hızlı geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam iyi cihaz halen
1 sene daha güncelleme alacak olması ve kamera farkından dolayı ama halen 13 taş gibi cihaztesekkur ederim hocam oyun falan oynanmaz o yuzden bence götürür ben olsam 24 alırdım mesela ama o iphone istiyordu
En iyisini yapmışsın hocam. 16e gafletine düşmemişsin.ablama aldım arkadaslar sag olun oneriler icin 13 beyaz aldım daha yukarı cıkamiyordum sadece foto ve sosyal medya iicn kullanılcak oyun falan olmicak bence yeterli
İşlemcisinin de çekirdekleri eksik hocam düşük çekirdek yani. Model yüksek olsa da fark etmezislemcisi daha iyi sadece bence o fiyatları hak etmiyor
13 alınmaz çok eskidi, 14 de alınmaz 13 den farkı yok gibi bir şey. Ucuz iPhone istiyorsan 40 bine 16e al.İphone 13 34 bin 14 ise 40 bin sizce 5 bin daha koyup 14 almak mantıklı mı?