Yardım İphone 15 Pro yurtdışı vs iphone 13 tr

40 bine TR iPhone 16e al yurtdışı cihazla uğraşılmaz, her yıl 4 ay cihaz değişimi ile uğraşacaksın ve bir gün devlet bir açıklama yapar artık 2 ay açık kalacak derse ne kullanabilirsin ne satabilirsin o zaman.
2 ay kullancak gibi bir şey yapamazlar gibi düşünüyorum çünkü tamamen yurtdışı telefon piyasası kapanır şuan bile en azından teşvik var

IPhone'ların yurt dışı satılanlar uzun süreli desteği yok sürekli onla uğraşmaktansa android bir sıfır telefon almak en mantıklısı.

Merhaba arkadaşlar Samsung galaxy a34 telefonum var satıp İphone 15 Pro Yurtdışı almayı düşünüyorum 14 ay açık bir şekilde telefon kapandığında ise bana problem olacağını dü,şünmüyorum ikinci bir telefon ile idare ederim çok telefon aramam olmuyor zaten ihtiyaç halinde yeteceğini düşünüyorum 36 bin lira fiyat var pil 100 herhangi bir sorunu yok sizce geçilir mi veyahut iphone 13 tr sıfır mı almalıyım ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Android düşünürsen ikinci el honor magic 7 pro alabilirsin kamerası güzel, işlemcisi snapdragon 8 elite ztn daha iyi işlemci yok yazılımıda gayet iyi (dinamik adayı iphoneden önce honor çıkarttı, faceid benzeri bir sensörü var)

Geri