bana kalırsa sen zorunluktan istiyor gibisin eğer öyleyse girme bu topa kaç tane subay astsubay gördüm ben askerliği bırakıp daha az maaş ile çalışmak...
Harp okulundan mezın olursan subay olursun, myo'dan mezun olursan astsubay bu ikisi için msü önşart. Ancak dış kaynaktan da alım var şartları bilmiyorum.Ama...
şimdi derslerim berbat hani okumak için sırf lise mezunu olmak için bi liseye gidicem mezun olduktan sonra asker olmak istiyorum bildiğim kadarıyla belirli...
16 60hz almanı önermem 2 ci olarak sakın telefoncuya yada hepsiburada gibi sitelere satma direk sahibinden letgo gibi sitelerde sat hepsiburada yenilenmiş...
psu dan bobinden geliyor önemli bi olay değil bu sesin çözümü psu değiştirmek ama gene aynı ses gelme şansı var daha fazla gelme şansı var daha az gelme...
Şimdi s25 ultra alıcam yada s24 ultra yurt dışı 8 ay açık kalan 4 ayda yan telefon lağzım bana hem samsunga wifi sağlayacak hemde smslere aramalara bakıcam...
zaten öyle aman aman bi performans beklemiyorum ama s25 fe den iyi performans vereeceğine eminim
1774118226
ikiside s serisi evet aynı fiyat ama samsung...
aynı sensör olurmu sence amiral gemisi ile orta üst segment telefonda
1774117608
ultralar hoşuma gitti özellikle kalemi falan varya performans açısından...
Telefonun kutusu faturası vardır kamerasını beğenemedim 4 aylık cihaz temiz hiçbir çiziği kırığı çatlağı yok 256gb 8gb rami var takaslar sadece s23 ultra...