valla ben de de vardı oturdum 30 dakikamı ayırdım tek tek hepsini takipten çıkar yaptım anca öyle bitti otomatik yapan eklentiler falan varmış da hesabın...
Biri hesabıma bot basmış kim bastı bilmiyorum 4 bin bot takipçi var bot olarak ben bunları elimde çıkarmaya kalksam acayip uğraşırım nası kolayca bunları...
ortaokul kavgası ne olabilir en fazla karşı tarafta dövüşmeyi bilmiyor ben kavga ederim yere yatırırım her türlü ama sonra yumruk gibi şeyler yapamam...
Okulda biri kavgaya çağırdı bayada laf etti altındak kalmamam gerek kavga etmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum daha önce hiç yumruklu kavga yapmadım...
Bende asusu seviyorum çok güzel ve şık bendede rog b550 var anakart olarak ama son zamanlarda saçma buluyorum rog strix i fiyatları acayip yükseldi psu...
ben sana öneri yaptım eleman boş boş konuşuyor sen ne atar gider yapıyon sanki suçlu benim eleman çok biliyomuş gibi dır dır dır konuşuyor ben sana önerimi...
Dostum anlama kıtlığın falanmı var senin ben zaten 750w ile 5090 çalıştırılır demiyorum eğer ilerde 5090 a geçmyeceksen psu yu yükseltmene gerek yok diyorum...
Tanıdğın baya cahil bi adammış sen o sistemi 250w psu taksan bile klevye mouse a ışık gelir hatta görüntü gelir he yüke binince görüntüyü keser anında...
Benim düşüncem rog strix evet çok güzel hoş ama bu paralar bu psulara verilmez bu psu yu alarak sadece markaya para veriyorsunuz ayrıca sizin sisteminize...