Kayragghvvv isimli üyenin son içerikleri

1. K

Anakart Bios Update Nasıl Yapılır?

şöyle işlemci var ise 5dk da işlemciyi değiştirirsin biosu yüklemen 5dk flan sürer yani 10dk lık iş eğer işlemci yoksa ama bilgisayarcı ortalama yarım saat 1 saat falan bekletir
  2. K

Yardım Kasa ve Psu Önerisi Gerekli

Seasonic Corsair fsp Cooler Master Thermaltake MSI Gigabyte bunun gibi markarın en ucuz psu modelleri işinizi görür
  3. K

o zaman mecburr gideceksin bilgisyarcıya dediğim gibi elinde işlemci varsa ucuza yapar maksimum taş çatlasa 200 ister ama bios çipini değiştirmek isterse yaptırma çünkü 500 üstü fiyatlarla karşılaşman normal git başka bilgisayarcıları gez işlemci yoksa mecbur bios çipini söküp yazacaklar yada...
  4. K

Yd İphone almak mantıklımı ?

alınabilir çeşitli aletler ile arama yapmak mümkün oluyor
  5. K

Yardım Yd İphone 15 prodan yd 17 ye gecilirmi

vallahi çok saçma bende 12 var yeterli telefon 15 pro yeninize yetmiyor iphone 17 nin kasası aliminyum hem boyası kolay çıkıyor hemde çok kolay çöküyor falan onun dışında daha düşürüp kırarsan adam akıllı parçası yok telefonun çok yüksek parça fiyatları çıkar önerim biraz beklemen
  6. K

Yardım Kasa ve Psu Önerisi Gerekli

sakın saçma spaan markaları gitmeyin en ucuz fsp psu alın oda en ucuz almanız gereken psu altı tahlikeli kendim bizzat yaşadım böyle 2 3 saat oyun oynadım psu yanıyordu resmen sıcaktan fanda çalışıyor yanlışlık olmasın sonra oyunu kapadım tam pc yi kapıycam bi anda pat etti görüntü gitti psu...
  7. K

Thrustmaster T30ORS ve Thrustmaster TH8A Vites 2. El alınır mı?

bana o vitese o kadar para vermek saçma geliyor hiçbir özelliği yok o kadar para vermelik bence saçma fiyat LegendaryCrazy arkadaşın dediği gibi yapmanı öneririm
  8. K

Iphone 13 pro max ekran kırıldı

şimdi kendin çok kez deneyimledim çok kes 7 ekranı kırdım her seferinde yan sanayi taktırdım samsung a52 de kırdım aynı şekilde oda yan sananiyiydi hem iphoneda hem samsung da kendi kendine tıklama sorunu vardı bu illaki yaşanan bi durum yani yan sanayi taktırma bence ama taktıracaksan en üst...
  9. K

Ahmet arkadaşın dediği gibide Flashback özelliği var ise başka pc den kolca bios yükleyip anakarta takıp tuşa basıp güncellersin ama Flasback özelliği yoksa mecbur ya bilgisayarcıya gidiceksin bios çipini söküp bios yüklüycek bu maliyetli olur 500 üstü tanıdıkta veya bilgisayarcıda 3 serisi ve...
  10. K

Başlangıç için drone önerisi

[H3...
  11. K

İstanbul da deprem oldu

bizdede dün kütahydada 9 saat önce salladı biraz ama değişik olan arkadaşlarımada sordum hemen 1km falan ilerde oturan arkadaşım depremi asla hissetmemiş ama orda oturan başka bi arkadaşıma sordum hissetmiş benim arkadaş herhalde deprem izeletörü hiçbir depremi hissetmiyor
  12. K

Kış için bot önermenizi istiyorum (HELP)

hocam kendim uzun yıllar kullandım asla bi kar geçirme sorunu su geçirme sorunu yaşamadım tabii ki çok yoğun sağnak yağışta illaki geçirecektir ama karlı havada falan yada normal yağmurlu havada hem çok sıcak tutuyor hemde çok konforlu tek eksisi bazı modelleri çok ağır Harley Davidson markası...
  13. K

Dolandırıldım, Ne Yapmalıyım?

farklı numaradan yaz parayı geri iste yoksa savcılığa gideceğini ve numarası ile tüm bilgilerini bulduğunu söyle muhtemlen korkup geri atacaktır atmaz ise git savcılığa
  14. K

Monsgreek fun 60 max ışıkları yanmıyor

Ekran kartımı sattım yaklaşık 2 hafta sonra yenisini aldım bu sürede pc yi hiç kullanmadım ekran kartını takıp sistemi çalıştırdığımda klevyenin rgb si hiçbir şekilde çalışmıyordu ve kablosuz moda geçip fn space yapınca normalde esc tuşunda bi şarj ışığı yanması gerek kırmızı yeşil gibi kablolu...
  15. K

Çözüldü✓ Güncellediğim bilgisayarıma kasa ve PSU önerisi

kasa önerim yok ama kasa ile gelen psu yu kullanmamanızı öneriririm marka bi psu değilse ben 3080 ile 750w psu kullandım yoğun oyun oynarken psu çok ısındı belli bir süre sonra bir kıvılcım ile çat etti bi daha çalışmadı fanı sorunsuzdu hani böyle no name psu lar tercih etmeyin sisteminizin...
Geri