Kayragghvvv isimli üyenin son içerikleri

1. K

2500 TL Kablosuz Gecikmesi Kulaklık

sana tek önerim olacak Asus tuf h1 alma
  2. K

8-10 Saat Kullanılacak Çalışma Sandalyesi Tavsiyesi

biraz saçma gelebilir ama bence sinema koltuğu veya dede koltukları alabilirsin çok rahat oluyorlar uzun saatler hem bel ağrıtmıyor hemde rahat oluyor sadece terletebiliyor deri olanlar
  3. K

Asus Tuf H1 Kulaklık Kırıldı Çözüm Ne

Yeni kasa bulma şansım yokmu hocam internetten falan
  4. K

Asus Tuf H1 Kulaklık Kırıldı Çözüm Ne

Video izlerken monitörün yansımasından farkettim kullanımda sorun yok ama kırık kullanmak istemiyorum epoksi ve plastik kaynağı istemiyorum kötü duruyor temu aliexpress falanda kapalı ben bunun dışındaki kasayı nerden alabilirim
  5. K

S23 Ultra Garip Koku

hocam bende yapay zekaya sordum pil diyodu ama ben kesin emin olmak için belki telefondan anlayan biri cevap verir diyede konu açtım
  6. K

S23 Ultra Garip Koku

hocam pek kimyasal gibi değil daha önce lityum pil ile oynamıştım o kimsayal kokuyu biliyorum ama öylebi koku var ama acayip çok hafif böyle çok zor geliyor o koku yoğunlukla ekşi peynir kokusu var
  7. K

S23 Ultra Garip Koku

Telefon masada duruyordu 1 2 saatir burnuma garip iğrenç bi koku geliyodu böyle bozuk peynir suyu gibi bi koku telefonun daha önce arka kapağını şeffaf yapmıştım baktım arka kapağa içerde ıslaklık vardı arka kapağı söktüm içerden iğren koku geliyordu flex kabloları kablosuz şarj bobini ve...
  8. K

Lgsye Girerken Ne Yapmam Gerek

Tamam teşekkürler
  9. K

Lgsye Girerken Ne Yapmam Gerek

Birkaç sorum var ilk olarak benim kalem götürmem gerekmi yoksa bana vereceklermi telefon götürsem okula girerken güvenliğe verebilir miyim saat 9 30 da sınav başlıyor okula saat kaçta gitmem gerek
  10. K

En Fazla 35k Bütçe Var Bana Hazır Kasa Bulabilir Misiniz

Mümkünse 3050 tarzı ekran kartları olmasın akvaryum kasa olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
  11. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

değil orjinal ekran ama çıtasız değişti
  12. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

darbe almadı sadece ekran değişti ekran değişmi sonrası çok ısınmaya başladı ben kendim içini açıpta kontrol ettim çok ısınıyor diye işlemci ile vaper soğutma bloğu arasında herhangibi bir thermal ped macun yoktu hani olması gerekiyormu bilmiyorum ama
  13. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

sadece tiktokta değil instagramdada çok ısınıyor ama tabii ki silip yükliyim
  14. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

1780039297 bataryası orjinal şarjı biraz hızlı bitiyor gibi bilmiyorum daha önce sıfırladım gene ısınıyor
  15. K

iPhone 15 Pil Değerleri

değerler normalmi bilmiyorum ama pil sağlığını düşüren şeyler var bunları söyliyim 1 telefon sıcakken oynamak 2 telefon şarjdayken kullanmak oyun oynamak 3 20-80 yaparsanız pil sağlığınız daha iyi gider
Geri