Kayragghvvv isimli üyenin son içerikleri

1. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

değil orjinal ekran ama çıtasız değişti
  2. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

darbe almadı sadece ekran değişti ekran değişmi sonrası çok ısınmaya başladı ben kendim içini açıpta kontrol ettim çok ısınıyor diye işlemci ile vaper soğutma bloğu arasında herhangibi bir thermal ped macun yoktu hani olması gerekiyormu bilmiyorum ama
  3. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

sadece tiktokta değil instagramdada çok ısınıyor ama tabii ki silip yükliyim
  4. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

1780039297 bataryası orjinal şarjı biraz hızlı bitiyor gibi bilmiyorum daha önce sıfırladım gene ısınıyor
  5. K

iPhone 15 Pil Değerleri

değerler normalmi bilmiyorum ama pil sağlığını düşüren şeyler var bunları söyliyim 1 telefon sıcakken oynamak 2 telefon şarjdayken kullanmak oyun oynamak 3 20-80 yaparsanız pil sağlığınız daha iyi gider
  6. K

Direksiyon Seti Önerisi

fiyatını bilmiyorum ama t300 rs gt güzel genelde herkes kullanıyor
  7. K

12bine 4060ti Alınır mı?

Diğer arkadaşında dediği gibi 16gb lık versiyonsa kaçırma bu fiyata çok iyi
  8. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

Öncelikle günaydın arkadaşlar s23 ultra çok ısınıyor ben tiktok bakıyorum mesela bildirim geliyor tepeden paneli çekerken bile kasıyor klevyede kasıyor tiktokta normal izlerken kasıyor instagramda kasıyor hani oyun oynamıyorum bu kadar ısınmasının sebebğ ne telefon kendi performansını neden...
  9. K

İnstagram Bot Sorunu

hani 200 300 olsun uğraşırım ama 4000 de çok fazla ama galiba mecbur senin gibi elime çıkarıcam
  10. K

İnstagram Bot Sorunu

Biri hesabıma bot basmış kim bastı bilmiyorum 4 bin bot takipçi var bot olarak ben bunları elimde çıkarmaya kalksam acayip uğraşırım nası kolayca bunları silebilirim
  11. K

Kavga nasıl edilir taktik lağzım

silgi ? anneme küfür etti bu durumda ne yapayım kalkıp elinimni öpeyim
  12. K

Çözüldü✓ İndirim var hızlı olun

B bir şey sorucam neden bu kadar yüksek indirim oluyor acayip yüksekbi indirim miktarı bu
  13. K

ortaokul kavgası ne olabilir en fazla karşı tarafta dövüşmeyi bilmiyor ben kavga ederim yere yatırırım her türlü ama sonra yumruk gibi şeyler yapamam muhtmelen 1776697695 AHAHAHHA
  14. K

Okulda biri kavgaya çağırdı bayada laf etti altındak kalmamam gerek kavga etmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum daha önce hiç yumruklu kavga yapmadım ve yumruk atmadığım içinde korkuyorum yumruk atmaktan nasıl kendimi alıştırabilirim yarın kavga etmem gerek
  15. K

Psu önerisi sistem bileşeni

Bende asusu seviyorum çok güzel ve şık bendede rog b550 var anakart olarak ama son zamanlarda saçma buluyorum rog strix i fiyatları acayip yükseldi psu olarak bende corsair rm750 gold var
Geri