Arkadaşlar garip bi şekilde benim evimdeki internette garip bi olay var hiçbir yasaklı site uygulama sıkıntı olmuyor bende açılıyor ben discorda girdim şey aliyim dedim hani profile ek bişeyler geliyoya süs animasyonlu falan ama kartı reddediyor her seferinde bütün bilgiler doğru olmasına rağmen...
Çok bilmişlik yapmiyim ama eğer ben köyde dışarda oyun oynamıycam diyosanız her türlü masaüstü almanızı öneririm 4060 istediğinize göre zaten oyun oynacaksınız masaüstü daha iyi bir seçenek olur
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-corefrozr-aa13-argb-fiyati,1168774287.html hocam arkadaşımda şu var 12400f ile kullanıyor genelde 65 dereceyi geçmiyor güzel soğutucu montajını bizzat kendim yaptım hem montajı kolay hem soğutma performansı iyi ama fiyatına göre ne kadar...
Dostum forumun amacı insanlara destek olmak burda milletin yaşı ile dalga geçmek değil sen şimdi çokmu havalı oldun belli büyümüşsün ama bedensel olarak büyümüşsün
Arkadaşlar ben ortaokula gidip tercihi yaptım seçtiğim okul 1 ci sıraya yerleşti meslek lisesi şimdi benim o okula gidip kayıt yaptırmam gerekiyormu geminiye sordum gerek yok diyo arkadaşlarım kayıta gerek var diyor ne yapmam gerekiyor ve en son kayıt zamanı ne zman birde şimdi ortaokul...
biraz saçma gelebilir ama bence sinema koltuğu veya dede koltukları alabilirsin çok rahat oluyorlar uzun saatler hem bel ağrıtmıyor hemde rahat oluyor sadece terletebiliyor deri olanlar
Video izlerken monitörün yansımasından farkettim kullanımda sorun yok ama kırık kullanmak istemiyorum epoksi ve plastik kaynağı istemiyorum kötü duruyor temu aliexpress falanda kapalı ben bunun dışındaki kasayı nerden alabilirim