biraz saçma gelebilir ama bence sinema koltuğu veya dede koltukları alabilirsin çok rahat oluyorlar uzun saatler hem bel ağrıtmıyor hemde rahat oluyor sadece terletebiliyor deri olanlar
Video izlerken monitörün yansımasından farkettim kullanımda sorun yok ama kırık kullanmak istemiyorum epoksi ve plastik kaynağı istemiyorum kötü duruyor temu aliexpress falanda kapalı ben bunun dışındaki kasayı nerden alabilirim
hocam pek kimyasal gibi değil daha önce lityum pil ile oynamıştım o kimsayal kokuyu biliyorum ama öylebi koku var ama acayip çok hafif böyle çok zor geliyor o koku yoğunlukla ekşi peynir kokusu var
Telefon masada duruyordu 1 2 saatir burnuma garip iğrenç bi koku geliyodu böyle bozuk peynir suyu gibi bi koku telefonun daha önce arka kapağını şeffaf yapmıştım baktım arka kapağa içerde ıslaklık vardı arka kapağı söktüm içerden iğren koku geliyordu flex kabloları kablosuz şarj bobini ve...
Birkaç sorum var ilk olarak benim kalem götürmem gerekmi yoksa bana vereceklermi telefon götürsem okula girerken güvenliğe verebilir miyim saat 9 30 da sınav başlıyor okula saat kaçta gitmem gerek
darbe almadı sadece ekran değişti ekran değişmi sonrası çok ısınmaya başladı ben kendim içini açıpta kontrol ettim çok ısınıyor diye işlemci ile vaper soğutma bloğu arasında herhangibi bir thermal ped macun yoktu hani olması gerekiyormu bilmiyorum ama
değerler normalmi bilmiyorum ama pil sağlığını düşüren şeyler var bunları söyliyim 1 telefon sıcakken oynamak 2 telefon şarjdayken kullanmak oyun oynamak 3 20-80 yaparsanız pil sağlığınız daha iyi gider