darbe almadı sadece ekran değişti ekran değişmi sonrası çok ısınmaya başladı ben kendim içini açıpta kontrol ettim çok ısınıyor diye işlemci ile vaper soğutma bloğu arasında herhangibi bir thermal ped macun yoktu hani olması gerekiyormu bilmiyorum ama
değerler normalmi bilmiyorum ama pil sağlığını düşüren şeyler var bunları söyliyim 1 telefon sıcakken oynamak 2 telefon şarjdayken kullanmak oyun oynamak 3 20-80 yaparsanız pil sağlığınız daha iyi gider
Öncelikle günaydın arkadaşlar s23 ultra çok ısınıyor ben tiktok bakıyorum mesela bildirim geliyor tepeden paneli çekerken bile kasıyor klevyede kasıyor tiktokta normal izlerken kasıyor instagramda kasıyor hani oyun oynamıyorum bu kadar ısınmasının sebebğ ne telefon kendi performansını neden...
Biri hesabıma bot basmış kim bastı bilmiyorum 4 bin bot takipçi var bot olarak ben bunları elimde çıkarmaya kalksam acayip uğraşırım nası kolayca bunları silebilirim
ortaokul kavgası ne olabilir en fazla karşı tarafta dövüşmeyi bilmiyor ben kavga ederim yere yatırırım her türlü ama sonra yumruk gibi şeyler yapamam muhtmelen
1776697695
AHAHAHHA
Okulda biri kavgaya çağırdı bayada laf etti altındak kalmamam gerek kavga etmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum daha önce hiç yumruklu kavga yapmadım ve yumruk atmadığım içinde korkuyorum yumruk atmaktan nasıl kendimi alıştırabilirim yarın kavga etmem gerek
Bende asusu seviyorum çok güzel ve şık bendede rog b550 var anakart olarak ama son zamanlarda saçma buluyorum rog strix i fiyatları acayip yükseldi psu olarak bende corsair rm750 gold var