Hocam mesajımı okuduysanız ben sorun yaşamadım yazdım undervolt denemeleri yaparken wattman hatası verdiği oldu oda voltajla alakalı bence amd kartlar direk...
Rtx 5070’im vardı rx 9070 xt modeline geçtim kaliteli bir güç kaynağı ile kullanıyorum yaptığım undervolt fan profilinin sıfırlanması dışında en ufak hata...
Kanka bende de 9800x3d 9070xt var benim de bütçem olsaydı 5080 istiyordum ama bende bunu aldım ve hiçbir değişik ayar yapmadım ve bir sıkıntı yaşamadım...
Arkadaşlar bu üçüncü iptal olan ürünüm iki monitör bir televizyon aldım 7-13 gün civarı bekliyorum kargo süresi sürekli ileriye atıyor sonra bir mesaj...
hocam o ürünü ben iade ettim kit olmadan maalesef montaj mümkün değil asus destek de fiyat vermedi 3d yazıcın falan varsa ölçüleri bulup ancak öyle yapabilirsin
Hocam gerçekten mi kimi sizin gibi söylüyor kimisi ticari yüksek stoklu olmayan bireysel alışverişlerde sadece vergi değişti müşavir tutmaya gerek yok diyor...
Normal oyun esnasında 360lık versiyonu ile 240lık versiyonu arasında hiç fark yok stress test esnasında 10 derece oynuyor olsada olur olmasada aslında uygun...
Amazon herhangi bir kupon ödeme yapmayacağını belirtti dilerseniz iade edin diyorlar sizde 1000 tllerden daha fazla mı çıkar gümrük ödemesi
1770114663...