Grendayy isimli üyenin son içerikleri

1. G

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Hocam mesajımı okuduysanız ben sorun yaşamadım yazdım undervolt denemeleri yaparken wattman hatası verdiği oldu oda voltajla alakalı bence amd kartlar direk reset atmıyor bu tarz hatalar veriyor almadan önce redditte 100 tane konu okumuşumdur genel kanı bu yönde iyi bir psu ile benim sorun...
  2. G

Asus rog strix 750 w aura gold kendi 12vhpwr kablosu ile kullanıyorum ekran kartım sapphire nitro+ modeli
  3. G

Rtx 5070’im vardı rx 9070 xt modeline geçtim kaliteli bir güç kaynağı ile kullanıyorum yaptığım undervolt fan profilinin sıfırlanması dışında en ufak hata yaşamadım rx 9070 xt ile. Genel deneyimim memnunum profil sıfırlanmasınıda belgelerime kayıt oluşturdum sıfırlandıkça baştan yapmakla...
  4. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arkadaşlar bu üçüncü iptal olan ürünüm iki monitör bir televizyon aldım 7-13 gün civarı bekliyorum kargo süresi sürekli ileriye atıyor sonra bir mesaj geliyor siparişinizin iptal edildiğini üzülerek bildiriyoruz diye parayıda tutuyorlar iki hafta şikayet edebilirmiyim biryere
  5. G

Ebay montaj braketi vergi ücreti

müşavir tutma konusunda %100 eminmisiniz hocam ticari olmayan ürünlerde gerekmıyor diyenlerde var herkes duyduğunu söylüyor
  6. G

240’lık modelle 9800x3d işlemci ekran kartı rx 9070 xt bütün ayarlar lowda pubg 55-62 derece arası cs2 1280x960 low 52-55 derece cinebenchte 85 derecelere çıkıyor 240’lık bir sıvı soğutmaya göre çok iyi bence
  7. G

Hocam gerçekten mi kimi sizin gibi söylüyor kimisi ticari yüksek stoklu olmayan bireysel alışverişlerde sadece vergi değişti müşavir tutmaya gerek yok diyor en kötü 10 dolar yansın deniyim türkiyede bulamıyorum
  8. G

Normal oyun esnasında 360lık versiyonu ile 240lık versiyonu arasında hiç fark yok stress test esnasında 10 derece oynuyor olsada olur olmasada aslında uygun maliyetle gümrük işi çözülürse kullanacağım eskisini satmayı planlıyorum absürt bir fiyat çıkarsa 10 doların yanmasını göze aldım bırakıp...
  9. G

ciddimisiniz ya 1770115918 17.12.2024 fatura tarihi hocam tertemiz
  10. G

Ne kadar olucak ki hocam
  11. G

Amazon herhangi bir kupon ödeme yapmayacağını belirtti dilerseniz iade edin diyorlar sizde 1000 tllerden daha fazla mı çıkar gümrük ödemesi 1770114663 Braketli olarak 7000 TL'ye koydum ilana ama braketi temin edemezsem intel braketli olarak daha uygundan vereceğim
  12. G

bir görüşiyim umarım öyle bir şey yaparlar çünkü satın alım kısmında eksik montaj aparatı olduğu belirtilmemişti
  13. G

Evet hocam amazon depodan aldım braket eksik diyede yazmamışlar aldığımda gördüm malesef
  14. G

Asus rog ryujın iii 360 extreme 10300 TL'ye aldım am5 braketi eksik bende 240lığı vardı onun braketi kullandım ama 240lığı satarken braket lazım olucağı için
  15. G

Gerekmeyebilir ptt ödeme ister tarzında yazılar gördüm 1000-1500 TL'ye okeyim birisini tut falan derlerse en kötü 10 dolar yansın der bırakırım artık teşekkür ederim
Geri