Arama sonuçları: *

1. P

PS3 Emülatör önerisi (RPCS3 dışında)

biliyorum biliyorum işlemcinin oyun performansının farkındayım zaten onda sıkıntı yokta emülatörde sıkıntı yaratıyor işte yapıcak bişey yok
  2. P

Yardım Sıvı Metal sürdüğüm laptop hala ısınıyor

onuda denemiştim sıvı metal sürmeden önce 25 30W değerlerinde bile aynıydı durum 80 lerde seyrederken 30W ta sonradan tekrar 90 görüyodu ancak şuan 50 falan görüyo watt değerleri sanırım zorlarsam 80 lere düşürebilirim o şekil
  3. P

ben en iyisi biraz OC yaparak 3 5 fps de olsa kurtarmaya çalışayım
  4. P

anlıyorum teşekkürler cevabın için
  5. P

Geçtiğimiz günlerde rpcs3 emülatörünü yükledim ve gow 1 ve 2 oyununu nerdeyse sorunsuz bitirdim zaten daha öncede kullandığım bi emülatördü ki keza en popüleride o ancak bugün gow ascension oyununu yükledim ve performans yerlerde zaten böyle bi sonuç kısmen bekliyordum. Önceden kullandığım...
  6. P

Steam mi çöktü 25.06.2025(STEAM DÜZELDİ)

hocam bende şuan bir sıkıntı yok
  7. P

Yardım Sıvı Metal sürdüğüm laptop hala ısınıyor

Laptopum yaz aylarında işlemci tarafında sürekli 95 derece ve üstlerini gördüğü için termal macununu değiştirmeyi düşündüm ancak sonra bu kararımı sıvı metal sürmekle değiştirdim. Kuşadasında yaşıyorum ve sıcaklıklar 35 dereceye kadar çıkıyo şuan ayrıca odam aşırı sıcak ancak sıvı metalle bir...
  8. P

Çözüldü✓ Laptop için termal macun önerisi

tavsiyen için teşekkürler aklımda diğer bir seçenek olarak bulunduracağım pump out olayı can sıkabilir bir noktada
  9. P

Aklımda bir fikir daha var ancak biraz riskli sıvı metal kulanmakta cazip gelmeye başladı ama korkutuyo kapton bantla önlem alsam bile risk olur mu emin değilim sıvı metal kullanırsam çok daha sağlıklı olabilir gibi sıcaklık açısından, tabi direk pc yi yakma ihtimalide yok değil
  10. P

Termal Grizzly - Kryonaut (https://www.amazon.com.tr/dp/B011F7W3LU/ref=asc_df_B011F7W3LU1747091940000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B011F7W3LU&linkCode=asn&th=1= Cooler Master MasterGel Maker...
  11. P

İlk öncelikle merhabalar game garaj ın slayer 10XL modelini kullanıyorum 3070 ti ve i7 12700H donanımlarını barındırıyor. Ekran kartı oyun oynarken max 80 derecelere çıkıyo ortalamada 70 civarı oluyo ancak işlemcim sürekli 90 derece üzerinde geziyo ortalama 95 falan. Underwolt gibi işlemlerlede...
Geri