Çözüldü✓ Laptop için termal macun önerisi

Pusat2409

80+
Reaksiyon skoru
2
İlk öncelikle merhabalar game garaj ın slayer 10XL modelini kullanıyorum 3070 ti ve i7 12700H donanımlarını barındırıyor. Ekran kartı oyun oynarken max 80 derecelere çıkıyo ortalamada 70 civarı oluyo ancak işlemcim sürekli 90 derece üzerinde geziyo ortalama 95 falan. Underwolt gibi işlemlerlede yeterince düşmüyo 30W ta bile bu sıcaklıklar söz konusu bu sebeple performans bakımından iyi bir termal macun almayı düşünüyorum yani maksatım işlemci ekrankartı için değilde işlemci için en iyi sonucu almak istiyorum bütçü max 600 700 tl civarı aklımda ise;

Thermal Grizzly - Kryonaut​

Cooler Master MasterGel Maker​

Cooler Master MasterGel Regular​

ARCTIC MX-6​

termal macunları var daha başka önerileriniz varsa veya bunlardan hangisini almamı öneriyorsanız söylerseniz aşırı sevinirim. İyi günler dilerim.

Aklımda bir fikir daha var ancak biraz riskli sıvı metal kulanmakta cazip gelmeye başladı ama korkutuyo kapton bantla önlem alsam bile risk olur mu emin değilim sıvı metal kullanırsam çok daha sağlıklı olabilir gibi sıcaklık açısından, tabi direk pc yi yakma ihtimalide yok değil

thermalright helios öneriliyor genel olarak diğer macunlar pump out yaptığı için ben de uyguladım cihaz cooler master mastergel e göre daha fazla ısınıyor şu an ama dedikleri gibi pump out olmazsa uzun vadede en iyi seçenek bu
4 ünden mastergel maker kullandım iyiydi o seriden herhangi bir tanesi alınır

thermalright helios öneriliyor genel olarak diğer macunlar pump out yaptığı için ben de uyguladım cihaz cooler master mastergel e göre daha fazla ısınıyor şu an ama dedikleri gibi pump out olmazsa uzun vadede en iyi seçenek bu
4 ünden mastergel maker kullandım iyiydi o seriden herhangi bir tanesi alınır
tavsiyen için teşekkürler aklımda diğer bir seçenek olarak bulunduracağım pump out olayı can sıkabilir bir noktada

Geri