Laptop için pump out yapmayan termal macun önerisi

Sende üslup mu var amip üretici firma diyor masaüstüne uygun bir pad diye yorumlarında da 40c üstü eridiği söyleniyor ztn neyse kendimi yormaya gerek yok kapasiten belli sonuçta bak dalgana burada çözüm arıyoruz senin gibi çoluk çocukla kavga etmeyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk laftan anlamayana üstününe hala devam ettirene gülüp geçiyorum maalesef cahilliğini inatla savunuyor birde

7 8 senedir pc toplarım satarım bakımını yaparım telefon tamirini yaparım bu arkadaş gibi kendinin her şeyi bildiğini sanıp aslında bildiği bir şey olmayan cihazını kurcalayıp içine edenlerle dolu piyasa bir kaç ay önce bir kart geldi rx 470 adam fan bozuldu diye fan bakıyormuş birisi red dragon karta rog stirx olur soketler aynı demiş ki alakası yok buda takarken nede olsa olur dediler diye almış evde bakınca delikler denk gelmiyor bir vida atmış oda vida sen kay bakır bloğu del mosfetlerin soğutucu bölümü çöp olmuştu bakımını yapıp yolladım kartı. kart bu yüzden daha çok ısınıyordu mosfetlerde allaha emanetti ztn
Bla bla bla verdiği örneğe bak git öğren ptmi 8 sene pc toplayıp bunu bilmiyosan cahilsin.

Bla bla bla verdiği örneğe bak git öğren ptmi 8 sene pc toplayıp bunu bilmiyosan cahilsin.
ARGİLKNFGHGÇAKNHAKÇJNKJHFKGNKFSH neyse 15 16 yaşında çocuksun belli daha muhabbete girmem yorma derdim tartışmak değil doğru ve gerçekçi bilgi sunup konu sahibine gerçekçi argümanlar sunmak ve salakça riskler almasını engelleyerek yardımcı olmak. o yüzden gözünü seveyim beni engelle sal beni daha fazla boş yapma bana lütfen.

ARGİLKNFGHGÇAKNHAKÇJNKJHFKGNKFSH neyse 15 16 yaşında çocuksun belli daha muhabbete girmem yorma derdim tartışmak değil doğru ve gerçekçi bilgi sunup konu sahibine gerçekçi argümanlar sunmak ve salakça riskler almasını engelleyerek yardımcı olmak. o yüzden gözünü seveyim beni engelle sal beni daha fazla boş yapma bana lütfen.
Doğru ve gerçekçi argümanları sun bakayım.Bir tane Ptm yüzünden bloğu yamulan patlayan cihaz göster.Forum hesabımı silip çıkarım anca boş laf.Random falan atıp yaştan bahsediyor.

Doğru ve gerçekçi argümanları sun bakayım.Bir tane Ptm yüzünden bloğu yamulan patlayan cihaz göster.Forum hesabımı silip çıkarım anca boş laf.Random falan atıp yaştan bahsediyor.
neyse ben seni engelliyorum

0.2mm ile blok yamultacağına inanıyosan engelle.

konuşmak için konuşuyorlar agam salla geç, gül geç takma :D dediği risk sanki mantıklı bir riskte risk al pad kullan diyor.
Hocam peki cooler master mastergel V2 iş görürmü?

2 - 3 Hafta önce bende böyle araştırmaya girdim, thermal grizzly kryonaut extreme önerdiler, mx6 siparişini iptal edip onu aldım.
Sıcaklıklar boşta 38'lere düştü. Oyunlarda 75'i geçmiyordu. Şu aralar 80'e çıkmaya başladı ama eskisine göre çok daha iyi.
Selam hocam sıcaklıklar yükselmeye devam ediyormu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cidden haklı saçma bir ped için riske giremem onun için thermal grizzly kryonaut Alacam bizim bı bilgisayarcı var ona yaptircam sağ olun

0.2mm ile blok yamultacağına inanıyosan engelle.
Onda 2 ile blok nasıl egilsin, ben metal işleriyle ugrasirim, PC kenara bırakıp, metrik vida ile soğutma blok onda iki pad kalinlikla montaj ettiğimiz de gerilim olma ihtimali %1 veya hiç yok. (Vida boy tam olmalı , burası önemli)
Teknik olarak yüksek ısıdan dolayı , çelik, bakır, pirinç, bronz mm olarak ölçüsünün değiştiğini gördüm fakat daha eğilip, bükülen görmedim. Soğuma olunca eski haline geliyor. Kısaca ısıdan dolayı parça ya çekiliyor ya uzuyor.
Laptop soğutma blokları da gerçek bakirsa dediğime gelir . Yapısı bozulmaz. Ki onda 2 değerini 2cm sanıyorlar herhalde 😀

Hocam peki cooler master mastergel V2 iş görürmü?

Selam hocam sıcaklıklar yükselmeye devam ediyormu?
Yani önceden limit koymadığımda 85 - 90 - 95'lere çıkıyordu. Şuan full yükte, full güç ayarlarında 80'lere çıkıyor. Aslında gayet iyi.

Haklı mı, 2 hafta sonra tekrar sıcaklığın artmaya başladığında beklerim konuya o zaman haklıyı görürsün bol şans.
Arkadaşlar cidden haklı saçma bir ped için riske giremem onun için thermal grizzly kryonaut Alacam bizim bı bilgisayarcı var ona yaptircam sağ olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,642
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri