Konuyu anlamadığın çok açık. PC için çıkmıyor ilk başta, konsol için çıkıyor. Gta'yı zaten insanlar sırf gta olduğu için de alıyor, sadece online için...
hayır hikaye moduda gayet güzeldi illa online oynayacaksın diye bir durum yok sen 200 dolar verebilirsin . Ha bu arada yanlış anlaşılmasın cs2 skinlerine...
GPU lu vds e Crack indirip test ederiz virüs varmı yok mu diye yoksa bilgisayara indirip crack oynarım. o paraları oyuna vermem valla 100-200$ falan bir...
anladım
1781971239
set halinde sıfır parçaları toplayınca 150k yapıyor yarıya bölüp biraz kısarak bi fiyat konması her iki taraf içinde sağlıklı olacaktır
Roothgamer dün AURORA'nın CEO su ile bir konuşma yaptı takım dağılacak gibi, yıllardır maçları izlerim zaten az çok maçları izleyen birisi benim yorumuma...
ASKERE GİDİP UZMAN KALACAĞIM
ÜRÜNLERİN GARANTİSİ BİTTİ EKRAN KARTININ 1 YILDAN FAZLA GARANTİSİ VAR DİĞERLERİNİ YOK AKLIMDA Kİ FİYAT 65-70K ARASI FAZLA MI...
Ben yapay zekayla uğaşıyorum render alıyorum veya edit falan yapıyorum diyorsan mantsıksız , oyun performansları neredeyse aynı yerinde olsam satmazdım...
doğrudur hocam 1 haftadır 10 gündür bakıyorum full beyaz 7800x3d ve 9070xt + 850w(markası belli ) power içeren bi sistem göremedim psu belli olmayan bir...
Olumsuz yorumları takma kafana sistem güzel nede olsa kalbinde 7800x3d + 9070xt var asıl parayı zaten bu 2 parçalar yapıyor ve kötü değiller kasa, sıvı...
En iyisini yapmışsın hocam benimde hayalim vardı çalışıp toplayıp aldım kendim 2K sistem dizdim , 16 gb ram bir haftaya gelecekse sıkıntı yok gibi keşke...