Ben 60kg olan versiyonu kullandim ama z bar yoktu. Isimi gordh ama bi sure sonra bench press squat gibi yerlerde haliyle yetersiz kaliyor vucut agirligi ile...
iş yapar tabii ki önemli olan süreklilik ama 1-2 ayda bırak iyi bir vücudu geliştiğini bile çok az farkedersin. Bu sporda gelişim istiyorsan minimumda 1 yıl...
Beyler Protein tozu falan aldım ağırlıklı olarak Protein bazlı besleniyorum evde vücut çalışmak istiyorum spor salonlarına verecek bütçem yok kademeli...
Konuyu anlamadığın çok açık. PC için çıkmıyor ilk başta, konsol için çıkıyor. Gta'yı zaten insanlar sırf gta olduğu için de alıyor, sadece online için...
hayır hikaye moduda gayet güzeldi illa online oynayacaksın diye bir durum yok sen 200 dolar verebilirsin . Ha bu arada yanlış anlaşılmasın cs2 skinlerine...
GPU lu vds e Crack indirip test ederiz virüs varmı yok mu diye yoksa bilgisayara indirip crack oynarım. o paraları oyuna vermem valla 100-200$ falan bir...
anladım
1781971239
set halinde sıfır parçaları toplayınca 150k yapıyor yarıya bölüp biraz kısarak bi fiyat konması her iki taraf içinde sağlıklı olacaktır
Roothgamer dün AURORA'nın CEO su ile bir konuşma yaptı takım dağılacak gibi, yıllardır maçları izlerim zaten az çok maçları izleyen birisi benim yorumuma...