Arama sonuçları: *

1. B

5-6K Fiyat Bandında Ekipman önerisi

Anlık olarak sistem böyle hyperx cloud 2 benimde aklımdaydı sırada onu almak var MONITOR: ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inch 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor CASE: Lian Li Lancool III ARGB Black E-ATX MOTHERBOARD: MSI...
  2. B

Yardım DAREU EK60 HE vs GameRaider K1 HE

Beyler maximum 3300-3500 civarı bir limitim var güzel bir klavye arıyorum Benim için en önemli etken ''HALL EFFECT'' ''Rapid Trigger'' özelliği ve RGB nin boş boş tuşları değilde harfleri aydınlatmasını istiyorum o kadar para veriyoruz gece karanlıkta harfleri göremiyoruz :D . 2 Klavye...
  3. B

Cs2 için hazır sistem tavsiyesi

Kart da önemi ama cs 2 için İşlemci en önemlisi 7800x3d altına düşme stabil FPS istiyorsan
  4. B

Yardım Razer Blackshark V2’den ATK wireless’e geçilir mi?

Hocam valla çin menşellili şu marklara güvenmiyorum , akko,gukko falan atk Vx 1 ,falan, Razer güzel bir marka daha dün Razer deathadder v3 aldım harika bir fare o premium hissi veriyor. Yazılımı olsun , garanti olayı olsun daha sağlam , bir arkadaşım fare aldım wraith ten çocuğa gelen fare...
  5. B

RX 9060 XT 16GB VS RTX 5060 TI 16 GB

Yok hocam 5060 ti alacağımdan değil 9060xt aldım zaten merakım PBO + SAM konusu :D
  6. B

RX 9060 XT 16GB VS RTX 5060 TI 16 GB

Arkadaşlar , 7800X3d işlemcim vardı bir arkadaşım ile muhabbet ettik , rtx 5060 ti 16 gb az farkl ile Rx 9060xt 16 GB 'dan önde benimde aklıma şu geldi yapay zekaya sordum fakat emin olmadım sizede sormak istedim Ryzen 7 7800x3d ile PBO ve Rx9060xt 16 GB ile AMD Smart Access Memory (SAM)...
  7. B

❌İndirim Bitti! GOODRAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 - 18.999 ₺

Abi şu ramların şu fiyatlar şaka mı a.. Ya
  8. B

Ajazz AK980 Max HE Manyetik alınır mı?

Hocam bunda HALL EFFECT özelliği var diğerlerinde yoktu sanırım
  9. B

cevap arayışı devam ediyor :D
  10. B

Ajazz AK980 ve Ajazz, 980 pro ya göre bu klavye daha yeni gibi hall effect özelliği ve manyetik olması benim için önemliydi bu klavye hoşuma gitti aranızda kullanan varmı alınır mı?
  11. B

STEAM 'IN SAÇMA BANI HAKKINDA

İşte sıkıntı da orada ya hocam :D 6 yılda sadece 2 kere oyun hediye etmişim bu 3. olacak hani sürekli pazaraki gibi sayıda oyun hediye etsem eyvallah diyecem haklısın diyecem sayıda az :)
  12. B

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

DNS kurtarmayabilir tam araştırmadım fakat ISP proxy i bilgisayara bağlarsam çözebilir hikayeli oyunlarda sıkıntı olmazda , aslında asıl sıkıntı rekabetçi oyun oynayanlar için olacak yani benim gibi cs2 ciler için , ISP proxyde kullansak normal internete göre Ping daha fazla olacak buda oyun...
  13. B

evet öylede hesapta bir ban olduğunu bilmek bile sıkıyor illegal hiç bir şey yapmadım oyun hediye ediyordum :) yarın bir gün aynı şeyi takas içinde getirirlerse şaşmam şöyle bir şart koyarlar kendi ürününü pazara koyabilirsin yada pazarda satın alabilirsin gibisine takas teklif etmek falan...
  14. B

açıldımı ban peki hocam yoksa kalıcı mı sendeki de
  15. B

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Valla beni bağlamaz ana bilgisayara pahalı bir ISP proxy bağlarım DNS değişirmoradan girerim steame :D istedikleri kadar engel olmaya çalışsın hükümet hiç bir şey yapamaz
  16. B

Yarın birgün aynısı sizin başınızada gelince demeyin ben ne yaptım diye durduk yere konu açmıyorum kendi emeğimle kazandığım para , haksız yere ban yiyorum pazar geçmişim görünüyor resimde zaten 2500 civarı işlem yapmışım 200 yakın trade yapmışım daha 3. kez bir arkadaşıma oyun hediye etmek...
  17. B

Arkadaşlar 6 yıldır kullandığım 55 level bir steam hesabım var , Pazarda binlerce işlem yaptım 6 yılda toplasan 4-5 kişiye oyun hediye etmemişimdir her neyse bir arkadaşıma oyun hediye etmek istedim engel ile karşılaştım steam desteğe yazdım adamların yazdığı şeye bakın :D pazarda skin satarak...
  18. B

ADMİNLERE RİCA OLUNUR(2. EL FİYATLARI)

Hocam buna biz bir şey yapamayız insanların zihniyeti kötü :D devletin el atması serbest piyasayı kaldırması lazım alıcı ile satıcı arasında dengeli bir kar marjı koyması lazım biz istediğimiz kadar duyarlılık yapalım payalşım yapalım fakat bu fırsatçılar halen orada olacak onlara kaba kuvvet...
  19. B

ADMİNLERE RİCA OLUNUR(2. EL FİYATLARI)

Hocam daha az önce kart sipariş ettim fiyatlara bakayım dedim , adam giriş seviyesi 3080 Tİ kartı 21K ya satıyor 4 yıllık kart garantisi bitmiş termal macunları eskimiş :D kesin mining geçmişide vardır allahtan 9060xt aldım :D
  20. B

ASUS RTX 5060 VS SAPHİRE RX 9060XT 16 GB

O zaman Rx 9060xt Siparişi geçiyorum :)
Geri